Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki plus terapia

AMY WINEHOUSE NIE ŻYJE!!!

Polecane posty

to ja pewnie tez zejde przed 30stka, ciekawe czy o mnie napisza, mozliwe :)

Gość IMO13841
Noxi - już widzę te nagłówki "wreszcie padła trupem i nie będzie zawracała dupę".

zebys sie nie zdziwil... jak juz wszystko zrobie, uczynie taka śmierć, ze sie rozpisza na calym swiecie 🖐️

moim zdaniem żałosna próba skupienia na sobie uwagi z wątku poświęconym czyjejś smierci jest wyjątkowo niesmaczna.

kamien... ciekawe jak ktos bliski tobie umrze, to czy nadal bedziesz kamieniem.

Gość emili:(

Gość dubidubidabdab
spojrzcie na jej ostatnie wystepy, jakona wygladala :O teraz ogladam i szok, taka totalna pustka w oczach, znudzenie. porownajcie do wczesniejszych. mysle ze to moglo byc samobojstwo przez przedawkowanie. wiedziala co robi.

Hm... niby mam podobnie, niby nie lubie ludzi, ale jednak wyjatki mnie "chwytaja".

nie wiem, ale mi sie taki wygl;ad podoba. ta pusta jest bardzo gleboka... ale ok, i tak nie zrozumiecie 🖐️

Gość Torba mi opada
Martva, a kim ty jesteś? Zrobiłaś coś znaczącego? W pierdoleniu masz za dużą konkurencję, więc nie rozumiem dlaczego świat miałby pisać właśnie o tobie. Gnij, przepadnij

Gość jestem w takim szoku
ze nie jestem w stanie nic powiedziec.. myslalam ze to kolejny zart jak to na kafe bywa a jednak :(

mam przeczucie, ze moje poematy z szuflady zostana zauwazone po mej smierci jak to zwykle bywa :) nie wiem, ale tak mysle.

Gość ta syfiara była talentem
owszem ale też w ćpaniu ,chlaniu robienia z siebie widowiska,polewki i siary swojej rodzinie

Gość dubidubidabdab
ja pierdole, kretynko, nie o twoich upodobaniach mowa :O jak dla mnie po prostu miala jakies naprawde zalamanie nerwowe, do tego uzaleznienie.

Gość sorry, ale ćpunów i alkoholikó
w nie żałuję:o. Biedna nie była, miała talent, miała po co żyć, więc mogła coś z tym zrobić, ale widocznie miała słabiutki charakter. Cienias i tyle!

Men Struacja bannum profanum 7 A ty bierzesz? zawsze chcialam sprobowac, ale jak narazie racze sie opsychotropami, przewyzszaja dawki po czterokroc nie raz. nie wiem , co lepsze.

Pokazywali w wiadomościach. PUDEL jest opóźniony i jeszcze nic nie wie. Tak szczerze nawet mi nie jest smutno z tego powodu. Ta Amy wielokrotnie była ostrzegana przed śmiercią, ale zamiast wziąć się za siebie to chlała i ćpała aż zachlała lub zaćpała się na śmierć. W ogóle nie jest mi jej żal.

Martva Hm... niby mam podobnie, niby nie lubie ludzi, ale jednak wyjatki mnie "chwytaja".""" Ej :O gadamy różne rzeczy, wiesz takie forum ale tak naprawdę Cie lubimy mimo wszystko i akceptujemy taką jaką jestes :) nie zrób nic głupiego :(

Gość emili:(
każdy mądry dobrze, że nie macie ze sobą problemów i jesteście panami zycia

Gość Torba mi opada
Martva, jak się będziesz ze swoimi poematami moczyć w formalinie, to nie wspomni cię nawet pies z kulawą nogą. Kolejna artystka