Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki plus terapia

AMY WINEHOUSE NIE ŻYJE!!!

Polecane posty

Gość juz zamieścili jak w wikipedii
http://pl.wikipedia.org/wiki/Amy_Winehouse nie wiem czemu sie podniecacie ...nie pierwsza i nie ostatnia -nie wiem czemu żałować mam ćpinki i pijaczki .Jednego chwasta mniej ...

Amy była chora psychicznie, miała problemy, alkohol, kokaina, heroina, pozwalają na jakis czas pozbyc sie tych dolegliwości, więc nie gadajcie że cpunka itp. wiadomo uzaleznienie sie pojawiło zapewne ale pozwalało to jej "normalnie" funkcjonować :O

Gość juz zamieścili jak w wikipedii
przestań pierdzielic

Gość dubidubidabdab
miala zdiagnozowana depresje

o ja biedna dziewczyna z tej Amy była, miała talent ale wkroczyła w świat narkotyków i alkoholu i to ją zniszczyło :( RIP

Ma oryginalny głos i nikogo nie kopiowała. Na prawdę zmarnowała swoje życie... Teraz pewnie żałuje, że żyła jak żyła.

Gość no na bank żałuje
"....Na prawdę zmarnowała swoje życie... Teraz pewnie żałuje, że żyła jak żyła..." :D o jezuuuuu :D :D

Gość olivia dunham
sorry na wlasna prosbe wypisala sie z odwyku i mam jej zalowac? Miala wystarczajaco duzo kasy zeby sie z tego gowna wykaraskac to nie, wolala sie zacpac na smierc. Dlaczego nie cpunka, bo co?

Gość Torba mi opada
Napewno teraz żałuje. Pewnie siedzi na jakiejś chmurce i myśli: 'kurwa, co ja zrobiłam, umarłam'. Wypowiedź mniej więcej na poziomie Britney Spears, która kiedyś stwierdziła- jestem za karą śmierci, niech mają nauczkę na przyszłość :D. A gdzie jest Martva? Wlazła z powrotem do swojej studni?

Gość sssccc
Widać nie była szczęśliwa..biedactwo...:( R.I.P......

Gość a mnie takich nie żal
pojebało jej się we łbie i tyle

Gość opoplopl
prawie tak jak moja bratowa:(tez znaleziono ja martwa w domu. zapila sie .33 lata... robilismy wszystko ,zeby przestala.chodzila na AA i pila zaraz po spotkaniu. malo ludzi ratuje swoj tylek jezeli nałog wyssysa zycie i rozum. widzialam jak to wygląda.pieklo....

picie jest ohydne, lepiej cpac, stokroc lepiej. cpac cokolwiek, ale nie chlac bo to jest dla plebsu i zulow.

Gość ta noxelia a najlepiej
chlac cpac ruchać gdzie popadnie , pociąg do śmierci?Niestety cpuna jak zdechnie a nic nie dokonał nikt nie będzie załował.Totalna głupota.

zacpaj dobre psychotropy, a zrozumiesz. nie ma lepszego uczucia, zycie w poorownaniu z tym to gowna dlatego ja ja rozumiem. pomysl, byla taka bogata a jednak wybrala smierc pomysl dlaczego, mysl.