Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki plus terapia

AMY WINEHOUSE NIE ŻYJE!!!

Polecane posty

Gość na każdego z nas
przyjdzie pora i klepna nas. przynajmniej zyła tak jak chciała a nie tak jak chcieli by zyła. Szkoda tylko, ze odchodzą przeważnie bardzo nieśzczęsliwi

Gość błazenada
Martva, noxi czy coś tam. widziałaś jak wyglada ćpun w okresie ciągu lub głodu? Jak żebrze o pare groszy na kolejna działke ? Jaki ma wygląd ? Śmieszna jesteś. Idealizujesz sobie w pustej główce narkomana choć jest tym samym co alkoholik o ile nie jest gorszy. nie ma w tym ukrytej ideologi. i ćpun i alkoholik stacza się na dno.

Gość na każdego z nas
kiedys sledziłam jej kariere i Ani Orto. Jej zakręt okazał sie być zbyt ostrym i....

pisze tylko na wlasnych doswiadczeniach, jeden z moich kumpli tez zmarl, bo przedawkowal i wiem co pisze. juz kiedy chodzilismy do gimnazjum pisal klasuwki po amfie

Gość Ulalalll
Jak się ktoś stresuje, jest zdenerwowany i wgl to nie można na niczym się skupić. Ja Cię rozumiem. Jak wyżej koleżanki zrób to. Powodzenia kochana! I się nie bój!

Gość Ulalalll
Ależ się walnęłam. Przepraszam to nie tutaj. A po pro do tej kobiety to mi trochę szkoda. Pozdrawiam!

Co my śmiertelnicy możemy o tym wiedzieć. Tylko Noxelia wie co prawdziwe zycie. :classic_cool:

Gość błazenada
dziewczynko patrzyłam 6 lat na powolną śmierć i dno mojej siostry. Jak się stacza, jak wygląda. nie ma w tym nic wyniosłego i nie ma wtym żadnej wielkiej ideologi. klasówki po amfie to wiesz, możesz se w dupe wsadzić.

tyle ze ja narkotykow nie bralam, choc mialam pottykane pod nos od kumpli. wolalam bardziej wyrafinowane psychotropy. i tak wszyscy umrzecie, a wiekszosc z was przez 70 lat nie zrobi tyle ile zrobila ona przez 27 i jest moja idolka w tym wzgledzie.

Gość błazenada
rozglądnij się mała, przeczytaj - my dzieci z dworca zoo. Lektura klasyk choć banał. Jaki to ćpun piękny -13 latki dające dupy za troche hery w dworcowej toalecie. Cudowny świat. spoko spoko, psychotropy też były :D

tyle, ze ja jestem wyrafinowana i zamiast dawac dupy za byle gowno, [po prostu ide po recepte do kilku lekarzy i mam zapas. a popijam dobrym, czerwonym winem. nie dotkne dna, moja smierc bedzie wyrafinowana jesli nastapi.

dobrze owca ja cie lubie i czasem podczytuje, bo lubie dziwaczne rzeczy ;)

polecam książke Melvina Burgessa "Ćpun" Szukając odcięcia od rzeczywistości, łatwo zatracić sie w tych poszukiwaniach :O

zycie za mocno boli, by nie musiec sie znieczulac. ot co.

Gość bzdury noxi gadasz
połowa cpunów u mnie na osiedlu nie zyje.To jest nałóg silniejszy niz wola zycie .W tym nie ma myslenia tylko głod , który rządzi tobą.Amy zostawi po sobie muzykę , aty byś musiała chyba sie wysadzić w powietrze(chociaż to też nie robi juz wrażenia w krajach islamskich) żeby najdrobniejsza wzmianka była w gazetce.

co ty tam wiesz... jeszcze udowodnie na co mnie stac takim ludzikom jak ty 🖐️

R.I.P Amy :* Szkoda, wielka strata, piękny głos. Jednak wiadomo, że zgubiły ją pieniądze i nałogi, sława z pewnością też..

Gość terazzzz
w mediach będą się bić o zdjęcia Amy i pewnie będzie pełno fotomontaży.

Gość błazenada
Smieszna jesteś co raz bardziej. a myślisz że jak zaczyna ćpun czy alkus ? bierze działke od razu na ulicy ? Od razu daje dupy ? Najpier na imprezach, potem by zabić ból istnienia. Jak najbardziej z czerwonym winem. dilera może mieć na telefon. paczuszka pod drzwiami. Po tem potrzebuje coraz więcj, coraz mocniejszych wrażeń lub innego haju. bo ten nie zabija już całego bólu samotności. nie wrowadza w dobry stan. Więc siega po więcej i więcej. W końcu się traci. Idzie zaćpany do pracy, kasy zaczyna brakować - trza sprzedać wszelkie sprzęty w domu a potem już tylko równia pochyła. I najśmieszniejsze stwierdzenia - mnie to nie dotyczy, mam nad tym kontrole. Z obrzydzeniem patrzy na ćpunba pod mostem. nie wie, nie umie wykminić że za 2- 5 lat będzie dokładnie w tym samym miejscu. Ale przynajmniej uleczy on swój ból istnienia. Bo odtad najważniejsze będzie uniknąć głodu narkotycznego.

Rodzice mogli ją ubezwłasnowolnić i zamknąć ją na rok w zakładzie psychiatrycznym, potem może byłaby zdrowa, a tak... traktowali ją jako maszynkę do robienia pieniędzy. Skoro w Belgradzie dała plamę, to mogli ją zamknąć i coś z nią zrobić, a nie pozwolić ćpać.

Gość berenika kluchaaaaa
nie jest mi jej absolutnie żal ciężko na to pracowała (na śmierć oczywiście)

Gość berenika kluchaaaaa
kurwa to nie Michael Jackson by po niej rozpaczać ona dla mnie była NIKIM, kompletnym zerem dla mnie artysta który ćpa jest skończony