Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki plus terapia

AMY WINEHOUSE NIE ŻYJE!!!

Polecane posty

"Teraz zostanie okrzyknięta wielką artystką . Wybitną , wielkim talentem , niepowtarzalną postacią sceny muzycznej . Show biznes zabija. Pop wieśniara." Była wielkim talentem. To nawet nie podlega dyskusji. Ja raczej nie wierzyłam, że wyjdzie z tego, ale nie myślałam, że umrze tak wcześnie.

Gość szczerze wole to GMO
o juz artykuly zaczynaja sie pojawiac ...

Gość tabletki plus terapia
W zalewie pop wieśniar głównego nurtu to ona się akurat wybijała.

nie moje klimaty, ale miala ciekawy styl, dopoki nie sciagnela peruki :o

Czytałam kiedyś, że ponoć mówiła, że chciałaby umrzeć mając 27 lat, jak Cobain, Hendrix czy Morrison. Jeśli to prawda to szkoda dziewczyny. Nawet dzisiaj słuchałąm jej płyty:(

Gość pani professsor
o jakim popie mówicie, przecież ona nie wykonywała popowych piosenek, tylko r'n'b

Gość kooolina
Szkoda tylko, że przez narkotyki i alkohol zniszczyła sobie życie. Na wikipedii piszą, że miała rozedmę, a jej płuca są wydolne w zaledwie 70%. Ale Rehab było świetne....

Gość Aśka*
Nie znałam jej muzyki.Szkoda dziewczyny,wiem z kolorowych gazet,ze miała fajnego chłopaka.Widać i on nie pomógł na jej nałóg.

Gość dubidubidabdab
obawiam sie, ze ona sama tego chciala... nie raz mowila, ze umrze mlodo. obawiam sie, ze sama swiadomie do tego doprowadzila.

Gość przeraża mnie ten internet
ledwie umarła a już w wiki napisali i w sieci dyskusja na ten temat. o tempora o mores

Gość lady B...................xxxxx
ciężko na to pracowała...

Gość dubidubidabdab
szkoda tylko, ze nie nagrala plyty jeszcze, podobno kila kawalkow zrobila ale wytwornia odrzucila bo w stylu reggae byly jakos. moze wydadza. pudel to szuja

a ja ja poidziwiam odtad, to mi sie wydaje piekne. nie miala bachorow, po prostu umarla i wypiela sie na ludzkosc. dosc fascynujace...

Gość kooolina
może rzecwiście popełniła samobójstwo, w końcu odwołali jej koncerty w Europie, bo w czerwcu była pijana na koncercie w Belgradzie i z tego powodu przerwano całą trasę. Może się załamała. Sama nie wiem. Mogła też przedawkować.

Rzeczywiście, a już myślałam, że ktoś sobie znowu robi jaja jak ze "śmiercią" Dody niedawno.

Gość IMO13841
"Wypięła się na ludzkość" :D Noxi - ludzkość ma ją w dupie.

dziwnie sie czuje, jakos mi razniej teraz. pomaga mi to, nie umarla na darmo.

Wzloty i upadki Amy Winehouse obserwował cały świat, jedni już stracili nadzieję na to, że piosenkarce uda się wyjść z nałogu inni wciąż mimo narastającej fali krytyki na tryb życia jaki prowadziła gwiazda trzymali kciuki za to, że uda jej się wyjść z nałogu. Niestety dzisiaj niespodziewanie poprzez portal twitter świat obiegła plotka, że 27 letnia Amy około godziny 16 została znaleziona martwa w swoim domu, w północnym Londynie. Fani na całym świecie spierając się o to czy jest to jedynie plotka czy prawda oczekiwali na zdementowanie lub potwierdzenie tragicznych doniesień. Kilka minut temu portale Sky News oraz Dailymail potwierdziły tragiczne wieści. Na portalu Wikipedia również widnieje data śmierci piosenkarki. Wszyscy pogrążeni są w smutku.

a ja nie zapomne, nie jestem takim scierwiatkiem., ja czuje...