Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki plus terapia

AMY WINEHOUSE NIE ŻYJE!!!

Polecane posty

Gość berenika kluchaaaaa
smaży się w piekle

Gość berenika kluchaaaaa
MJ brał leki, może i ćpał ale był wielkim artystą a ona mogła mu buty całować albo tyłek podcierać brudna szmata z niej była

Gość blue eyes love
a kogo obchodzi to żydowskie beztalencie?

Nie znacie jej i nigdy nie poznacie. Opieracie swoja opinie na zasłyszanych plotkach od znajomych albo od dziennikarzy głodnych sensacji, przeinaczających fakty żeby lepiej sie sprzedały. Tak sie przygladam waszym wypowiedzią i usmiecham sie sam do siebie, jak łatwo w prosty sposób omamić publiczność.... Jesteście smieszni, a zarazem ironiczni, niepotrafiący uszanować śmierci drugiego człowieka, kimkolwiek on by nie był, co by robił :O

Gość Magdalena30***^^
zmienie na chwile temat. ADRESUJE SWOJA WYPOWIEDZ DO KINKY: uśmiałam się z Twojego podpisu. Jak już chcesz pisać po angielsku, to chociaż upewnij się, że nie robisz blędu. Powinnaś mieć słowo "bitch" w podpisie, a nie "Beach". Beach" to plaża, uhhahahaha. :D Różnica w wymowie"bycz", "bicz", you stupid tart. :D

Собственной просьбы нет у меня, Но знаю я многих несчастней, чем я, Двери надежды для них отвори, Верю, о Боже, мы дети Твои, Все мы, о Боже, дети Твои..

szkoda jej, ale sama sobie zycie zmarnowala.. kazdy kto zaczyna przygode z narkotykami predzej czy pozniej moze tak skonczyc piekny glos, niespotykany talent i glupota.. zycie a Ty martva juz nie pierdziel bo mi sie od twoich wypocin nie dobrze robi

Gość olivia dunham
wybacz Kinky dlaczego mam jej zalowac? Sama nie szanowala swojego zycia, cpala, chlala ile wlezie a ty mi pieprzysz o szacunku do umarlego. Tobie zal kazdego cpuna co przedawkuje, czy tylko Amy trzeba czcic i moze jeszcze pomnik postawic bo byla osoba publiczna. A, ze sie zacpala, zapewne, no to maly szczegol. Zal, ale bez przesady. Nie umarla smiercia naturalna, pracowala na to kilka lat biorac co popadnie. Teraz pewnie Mitch bedzie plakal w mediach bo zmarla jego kura znoszaca zlote jajka. Winy zapewne w sobie nie znajdzie, choc mial mozliwosci jej pomoc.

Gość SuBsQuad
Czasami kreacja człowieka może być tak silna i tak "wgryźć" się w niego i zabić. Pod jednym z artykułów na ten temat widziałem lapidarny komentarz niby prosty ale zawierający wszystko co ważne w tej i nie tylko w tej historii "wiemy na pewno że alkohol i narkotyki zabijają",niby taki truizm ale w czasach permanentnej dyskusji nad tym co by tu zalegalizować a co jeszcze nie (nie często cel jest polityczny)ale trzeba pamiętać że każde goowno może prowadzić człowieka do gorszego i skończyć jego życie niezależnie od faktu jego zamożności,pochodzenia,intelektu czy w końcu artystycznego talentu jaki niewątpliwie Amy posiadała. R+P

Gość co niby uczynila
ja mam tylko jedno pytanie! .. dlaczego ona na kazdym koncercie łapie sie za drugą rękę?

Gość dssgrgtrgr
wy się ćpunką przejmujecie podczas gdy w Norwegii prawie setka dzieci zginęła!!!!

Gość dssgrgtrgr
wy się ćpunką przejmujecie podczas gdy w Norwegii zgineła prawie setka dzieci

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie w tej Anglii to maja 1% racji z ta moja matka, ze NIE MOZE TAM BYC. Nie powinna. No a ja? W koncu robilam doktorat z ochrony przyrody i cos o tej ochronie przyrody wiem. Ale jestem ekologiem i tyle. Ostatnio nawet juz zakladalam MUZEUM HISTORII LASU na Slasku. To jest swietny pomysl przeciez kazdy by przyjechal i to muzeum by cos znaczylo. No ale kto by sie mna przejal. Przeciez nie takie botaniki, nie? I tyle :( No co robic... ani zielnika mi nie dali po matce. No chociaz tyle i tyle. A ja wstawialam zle oceny to opierdol choc wiecie mieli wiedziec, ze matka wzywala dyrektorka - tam ciasto, kawa i tu poprawic, tam poprawic, zeby sie zgadzalo i tyle. Do sredniej bo policzyla srednia - nie pasuja oceny w dzienniku - to pozmieniac oceny tam zeby pasowalo do jej slupkow wiecie. I tak sie zaczelo... Matka nie powiedziala nic. Moze miala cos powiedziec? Ale co w sumie. No a nie szkola bo takie cos to wynocha. No ale co innego?

Gość kolejnydzienszycia
Wieciebo co ona sobie tam miala do zarzucenia, ze dostala ZWOLNIENIE DYSCYPLINARNE - no to takie cos to sie idzie do wydzialu edukacji i tyle. Bo tu w tej szkole gdzie mieszkam stalo sie takie samo cos i przez to mnie nie chca w szkole wiecie, a mowia jakies tam brednie - cos tam mowia, ze wegiel se kopac mialam - w kazdym razie to sie idzie do wydzialu edukacji - nie do kuratorium DO WYDZIALU EDUKACJI i sie to zglasza, ze pani dyrektor tak a tak postepuje. Bo kazdy widzial ze po mnie. No wlasnie nie. Wystarczyloby zebym poszla sobie w parafii sw. Jozefa do wydzialu edukacji miasta X. i powiedziala ze pani dyrektor mnie szczuje w dziwaczny sposob - ze np. mam 2 tyg. na poprawienie ogromnej ilosci matur, w ogole ze jak czlowieka mnie nie traktuje, a 3 klasy maturalne, ze ciagle jakies uwagi do mnie a w sumie przyjela mnie po klopotach, czy to ma sens? Czy ona potrzebuje mnie do tych matur czy lepiej odejsc? TYLKO TYLE. Bo o co mam pretensje - umowa byla na rok, moglam KULTURALNIE bez wyzwisk tak odejsc. Ale nie. Czemu? Bo mialam spieprzona TAKA SAMA SYTUACJE w innej szkole dawno temu. Po prostu to sie stalo BO NIKT NIE ZAMIERZAL NA MOJE STUDIA Z JEZYKA ANGIELSKIEGO. I wiecie ta dyra mojej matki - jedyne co mogla TAK NAPRAWDE - to powiedziec jej pierdol Otta bo na niego szkoda zarcia w kiciu, ale wez zdaj sobie egzaminy z niemieckiego - jakis tu rodowod od Ciebie i TAK JESTEM AMERYKANKA WIESZ bo ten paszport to chyba nie znaczy nic. I wiesz - samolot mam od ciebie i wszystko, a ty wiesz - chcesz miec to dziecko to miej, ale czy to prosze ciebie ma sens to nie wiem, a uwazaj bo to dziecko DIABLA sie ma narodzic niebawem - ty tam cos widzialas w tym klasztorze i nie tylko podobno tam COS WIDZIALAS. Co ty w ogole widzialas? I wiecie - miala jej o studiach opowiedziec. A matka myslala po to przyszla. - Podobno pani widziala jakas ZJAWE w klasztorze. Tak slyszalam. Dlatego z pania rozmawiam. Moze cos powie pani wiecej? A moja matka nie, nie, nie i tyle :( I koniec :( No takie rzeczy... :(

Gość kolejnydzienszycia
No to miala paszport niemiecki i zeby wyjechala do USA tam dalej. No ale... i tyle. I teraz reszta to rodzina I SMIECH NA SALI - ale no tego nie wiedziala. No mogla sie domyslic bo tak skonczyla - samobojczyni. No to domyslic sie mogla. I wiecie to jest chyba takie zebym ja W TYM WIEKU moim smiala sie z tej jej matki i tyle. Bo tylko tym ta moja przegrala ze TEGO nie wziela pod uwage i sznur jej zostal i po prostu tylko zalowac miala, ale ze mi cale zycie spieprzyla ze w Polsce to miala racje 100%. Czyli z tego wniosek, ze mam sie nie poddawac i robic swoje. Bo wiecie - spokojnie prace PO SREDNIEJ powinna dostac. Zeby nie bylo ze ona jest durna wiecie, ze na studia poszla. Ona poszla po dziecko, studia wyszly. No to tak moze byc - bo taka glupia jak matka bo sie na nia zgodzilo to spoleczenstwo i dostali w pysk powiedza i slusznie, ale jacy oni sa wiecie. OD POKOLEN. OD POCZATKU. Naprawde. Brak slow i tyle. Bo powiem wam, ze to mialo byc tak ze to mieli Niemcy napasc jak tam nic nie bylo tylko las. TAK MOWILI W RZYMIE i ze to trzeba napasc to bedzie duzo zwierzat. No i ci Niemcy tak mysleli kiedy jak tam przyjechali to tam nie bylo nic. Tam bylo pusto - co za las mysleli Niemcy i zwatpili. A reszta to ich przyszly wladca SWIETY BONIFACY - jednych i drugich. Taki byl swiety Bonifacy. To jest najwazniejsza postac tutaj KRYMINALNA w calosci bo wszyscy mysla ze sw. Patryk nie - swiety Bonifacy. MECZENNIK przy oltarzu i tyle. I tak powinni isc nim - bo reszty i tak nie beda mieli, ale sw. Bonifacego moga miec i niech se wszystko poskladaja i tyle.

Gość kolejnydzienszycia
Wiecie czemu w Szkocji 6 + 3 do dzis? Zeby miec dziecko przed matura. I tego nie wziela pod uwage moja matka , ze miala se zrobic dziecko, a nie palic. Ale wzieta wiecie DLA WYKSZTALCENIA to palila i skonczyla szkole I TO MIALA WIEDZIEC ze CALA SZKOLE palila i za to mogla ja brac. I tyle. Czemu palila? No zgadnijcie. Pozniej juz nie palila. Czemu ona palila i tyle. A ja se zaczne bo cos trzeba robic i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
i to miala wiedziec jej matka - ze palila cala szkole srednia i by cos z ta szkola zrobila bo tez tak uwazala, ze trzeba miec dziecko przed matura bo to najlepszy czas na dziecko. I teraz sie nie smiejcie bo ja mam rodzine ze 17 lat i zaszla i malzenstwo i kto wie czy to nie jest przeze mnie, a brat tej osoby nie ozenil sie do dzis. Kto wie czy o tym nie wiedzieli i tak przeze mnie nie mysleli i tyle. A tez sie zajmuja ciezkimi rzeczami - zaklad pogrzebowy - cos za duzo zbiegow okolicznosci wiecie i tyle. Ja im nie zawiszcze to ciezko tak i tyle. Ale no tez ich zaburzylam ta moja matka i tyle. I 1 dziecko JAK W NIEMCZECh wiecie - ze oni do Niemiec - ale to tak pozaburzane tymi Spencerami i tyle. A mnie trzeba bylo ksztalcic na jezykowaca - najwyzej do szkoly. Przeciez to w ogole sensu nie miala ta biola choc powiem wam ... no tu bym za duzo nie skakala powiem wam bo to tam jednak ta krzywda ludzka i to tak... i tyle :( No ale historie lasow moge napisac w Europie i USA. KROTKA HISTORIE LASOW - pasuje mi i tyle. Tak ogolnie - gdzie byl i gdzie zniknal i tyle. Las znika, a co dopiero ludzie wiecie. Bo czy sie nie boje ze cala rodzina sie straci. LASY SIE TRACA cale a co dopiero rodzina powiem - tyle wam powiem i koniec :( Bo czy zalezy mi na rodzinie. Jak na lesie. Tak samo mi zalezy. I tyle.

Gość a dla mnie ten temat jest o...
EMO MARTVEJ AKA NOXELII :D wypisujesz takie bzdety, a najśmieszniejsze jest to - że ty w to naprawde głeboko wierzysz :D szkoda że cie nie znam, na żywo to dopiero muszą mieć z ciebie polewke och jaka ty biedna...skazana na życie ;( wyjątkowa i jedyna wszyscy żyją debilko :D i radzą sobie z tym bez ćpania, a ty sie przechwalasz że jedziesz na psychotropach - NAPRAWDE uwazasz ze jest czym? jaka ty cierpiąca och ach :O

Gość kolejnydzienszycia
ja nie jestem od sw. Bonifacego co teraz bedzie CZYMS STRASZNYM w Wielkiej Brytani. Kazdy porzadny ANglik musi miec sw. Bonifacego NA POLSKE, zeby im sie nie dac bo tam jest KROTKA HISTORIA LASOW W EUROPIE w DRUKU i tyle. No ale ja od sw. Bonifacego nie jest TAK - na las. I tyle. Inaczej tak - na chrzest. I tyle. Ale na las nie. Czyli byl to LESNIK. Bo czemu Otto pojawil sie jako lesnik. Z tego powodu. Ze NIE MIAL SW. BONIFACEGO wiecie. I po co mu byla moja matka? Bo musial wsadzic do ryja albo do zadka zeby mu sie zgadzaly POZYCJE w rodowodach wiecie. I tyle. Bo wszystko sie zgadza w zasadzie ale POZYCJE nie i tyle. No a jakiejs wsadzi - najlepiej mojej matce bo to tam mowili ze 12 kropnelo to jeszcze 1 i nic sie nie stanie. No to najwyzej jakis wsad raz i dwa i sie bedzie. Bo czemu ten KRYMINLISTA mnie porwal. Bo JAK SMIALA ZAJSC. No to do dupy mial jej wsadzic. Czy ten facet byl normalny? Normalnie za calosc 10 lat powinien siedziec i tyle. I te wszystkie dzieci na tego Otto - TY SWINIO a mysmy im sie na drzewach w parkach wieszali i parkow nie bylo w Londynie bo sie dzieci z Darwina na drzewach wieszaly. Wiecie - wejdzcie sobie na takie drzewo, na gornych galeziach - z drabinami przyjeżdzali, a widac nie bylo w ogole i tyle. Cos strasznego - porozkladane ciala. Czasem reka byla na dole, szukali wiecie mordercy - a tu do gory noga zlatywala. Takie byly to dzieci bo sobie z nimi nie radzila. A wydzial edukacji sobie z nimi radzil. Zwlaszcza jak na drzewach wisialy BO PRZEZ TO ZAMKNELI szkole, a nie przez to ze sie polowa nauczycieli powiesila, dyrekcja. Dopiero jak przez Darwina dzieci sie zaczely wieszac na drzewach w parkach to zamkneli Darwina bo patron mial byc - ALE JAKi? Pasowal JEDYNIE Charles Darwin, ale wydzial edukacji nie chcial wiecie bo by im PRZEZ NIEGO MORZE przelecialo i tyle. To mial im przeleciec samolot powie dyrka bo zawsze bedzie wszystko na nia, a przeciez kazdy wie, ze USA bez samolotu nie istnieje. Bo po co jej ten paszport. A Faustyna miala niemiecki. Moze zrobi sobie niemiecki i tak do USA. Nawet znala niemiecki troche i Faustyna miala zajarzyc o co chodzi, a myslala, ze chodzi o Otta zeby sie pobrac. Do szkoly przychodzil Otto - takie rzeczy. Kto to jest ten pan prosze pania. To jest Otto - lesnik z Niemiec. Opowie wam o lesie w Niemczech. A czy on zna angielski? No troche zna - to mu pomozemy i bedziemy wiedziec wiecej. Bo wiecie w innej szkole znowu mialam lesnika zaprosic na wyklad i by bylo... morze ode mnie sie dowiem, plywac by bylo mozna... po szkole , a tak jest po mnie bo zle sie zachowywalam na amazon. de - bo nie zabilam rodzicow, nie mam czym zrobic wytrysku na twarz i nie okradlam niemieckiej rodziny - NORMALNEJ NIEMIECKIEJ RODZINY i tyle. bo tylko stali o pozycje, a nie o wytrysk na twarz - dlatego przegralam w niemczech. Tak wazna tam pozycja to jest pozycja KIEROWCA i tyle. Bo z rodziny GRABARZY moge jezdzic w Niemczech - czy to biore pod uwage. Tak - zwlaszcza przy moim niemieckim i tyle. A angielskim tez sie dowiem. No ale historie lasow w Europie znam i tyle. Zwlaszcza w Wielki Brtyani, ktora ostatnie dni juz ma swojej nazwy i tyle. A pewno dnia ktos tam napisze im ksiazke wszystkim co oni to zrobili NAJLEPSZEGO - moze sw. Jakub Apostol a moze ktos inny DO DZIECI list napisal swiety Jakub Apostol swoich, a one na niego widza wlasnie ze wszystko zle, no ale co robic - no i ta ksiazeczka DLA DZIECI ktos sie wybije jak jego nie wybija i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Acha wyslali Otta z pytaniem czy Faustyna che niemiecki paszport zeby byla ich i szukala sobie czegos w Niemczech. Zeby nie bylo ze sa najgorsi ale ten OTTO nigdy nie powiedzial jej tego i co ona tak za nim lazila - BO ONA MYSLALA, ze WYSLALI jej kogos, kto by jej zrobil dziecko. Bo powinna byc po slubie mowili. Jakim? CZYSTOSCI. przeciez mialam inicjacje mowila Otto. No to cie umyly zakonnice ale to nie to samo i tyle. I wiecie ona chyba myslala, ze on cos do niej , ze z ta czystoscia. I ze ma lazienke w mieszkaniu i sie myje - co on z ta czystoscia, a mowili po niemiecku to nie rozumiala i pisala mu duzo o tym ze sprzata, takie rzeczy. Nie rozumiala do konca - acha on mowil, ze czysta musisz byc bo do piekla pojdziesz - chyba cos takiego, ale po niemiecku i go nie zrozumiala. Bo to wszystko sens mialo ta suknia slubna a ja sie z tego smieje. Nie, nie - bynajmniej - wcale mi do smiechu - taki sens to mialo, ze wcale. A ona za maz wyjsc. Czemu nie? Ale nie u katolikow - dziecko ksiedza. No wiecie - no to sa same swinstwa i tyle :( przykro mi i tyle :(

Gość kolejnydzienszycia
Acha po tej zjawie - nie wiadomo co widziala za maz nie i tyle. NAJWAZNIEJSZE. Bo czemu ona tych brygidek nie chce - tak za nia lataly. Tak za nia lataly - PRZEZ ZJAWE mowili bo nie wiedzieli co widziala. A reszta? I tyle. A jakby przez nich pensji nie dostala. Na szczescie z dyrektorka zyla dobrze i nie po niej. Paszport amerykanski zwyciezyl i tyle. Bo duzo wiedzieli w Polsce, ja nic. Ani ze matka nie zyje. I tyle. No jak ja moglam byc normalna. Ale geologiem to moglam byc wiecie. To sie nie dam. Malo mi brakowalo. Ale... po co ja poszlam do liceum, srednia ogrodnicza magazyn w Niemczech czy Anglii, rodzina i normalne zycie.Ale jakie szanse na ten magazyn. No wlasnie i tyle :(

Gość WHIELKI PODSZYW
nie pierdzielcie, że zmarnowała sobie życie. Nie dla każdej życie to ślub w białej sukni , mąż, gromada bahorów, nadwaga, pieluszki, smoczki, wywiadówki, seriale, co niedziela do kosciółka, potem zostanie babcią w wieku 50 lat, wnusie, potem prawnusie, starość i śmierć. żyłą jak chciała przynajmniej miała coś z życia, nie to co wy.