Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletki plus terapia

AMY WINEHOUSE NIE ŻYJE!!!

Polecane posty

Gość znikają tematy
o niej na kafe mogliby se darować

"przynajmniej miała coś z życia, nie to co wy." no co miala z tego zycia?? Uwazasz, ze jest czego zazdroscic? Ja dziekuje za takie przecpane i przepite zycie. Nic tylko dragi i woda. Faktycznie miala cos z zycia:o Poza tym skad wiesz jakie my prowadzimy zycie?

Gość krups
bohaterstwem i bohaterskim życiem to mogą się poszczycić moi dziadkowie lub nawet pradziadkowie , w starych zapiskach na żółtym papierze zaplamionym tłuszczem i kleksami atramentu pisali swoje pamiętniki o czasach, które są dzisiaj historią, jednak coś tam zostawili po sobie i odeszli na wieczny odpoczynek zaliczając ponad 100 lat , ktoś złośliwie powie albo napisze, że ludzie tak długo nie żyją , że w wieku 27 lat należy się pożegnać z życiem ale dzisiaj nie są czasy, gdy panna w wieku 13 lat musi urodzić dziecko , ponieważ w wieku 30 lat zostanie otruta albo padnie na tyfus, dzisiaj kobieta w wieku 27 lat jest piękną i rozkwitającą kobietą, która wzbudza podziw u wielu facetów swoim wyglądem ale są wyjątki, jeżeli kobieta o imieniu AMY uparła się aby aby wszystko zrobić aby się uwalić i prochy mieszać z wódką to zrobiła na własne życzenie , mogła być mądra i dożyć starości aż do 105 lat , wybrała inaczej, teraz każdy w duchu powie, głupia była i koniec, nikt jej nie żałuje , za dwa lata nikt nie wspomni o AMI :(

Gość rozpaaaaaaaaczz
smutno

Gość dux
Witaj w "Klubie 27" Amy. Są już tam Jimi i Janis... Wkurza mnie to, że jak pojawi się muzyk o nieprzeciętnym talencie, to zazwyczaj szybko kończy swój żywot. Nie będzie już nowych płyt Amy i będę musiał zajeżdżać tych kilka, które zdążyła wydać. Jeszcze trafiłem dzisiaj na tekst formlinkus.com/news0042.php i coś mi się zrobiło. Może lepiej żyć tak, jak James Dean - szybko i krótko. Brać pełnymi garściami i nie myśleć o jutrze, bo nie wiadomo jakie ono będzie.

Jej wina i niech nikt nie pisze, że trzeba ją zrozumieć. To ona powinna zrozumieć to, że trzeba myśleć. Ale teraz to już bez znaczenia.

Gość ramirrez
strasznie że umarła ale tak giną ci wielcy artyści niestety! co czeka nas warto zobaczyć na linkaturs.com/news0041.php

Gość henk1
Sama tak chciała.