Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zero00

Smutno mi. Szukam jakichs powodow dla ktorych warto

Polecane posty

Gość zero00
Czuje sie staro. Na kafeterii widze mnostwo tematow o tym, ze w moim wieku jestem juz stara rura i sie sypie, a nawet gdyby sie mna zainteresowal jakis 40latek, i tak zdradzi mnie z mlodsza. Prawdopodobnie nie moge miec dzieci. Zreszta i tak nie mam z kim. Nie mam rodzenstwa. Cale zycie cholernie sie staram ale i tak wszyscy maja to w dupie. Naprawde coraz mniej chce mi sie zyc. Nie cieszy mnie zaden dzien, a najgorsze, ze jak umre, nikt nawet po mnie nie zaplacze.

Na ogol obracam sie w swoim wlasnym towarzystwie!Nie mam rodziny i malo znajomych mam!

Gość zero00
to do mnie? NIE!

Wiekszosc ludzi nosi w sobie jakiegos mola, co go zzera od srodka.Ale trzeba umiec , nawet gdy zdaje nam sie , ze jestesmy w beznadziejnej sytuacji, poszukac jakis pozytywow i zrobic sobie afirmacje, zeby sie dowartosciowac.Wtedy i samopoczycie sie polepszy.Wzmozony wysilek fizyczny tez poprawia nastroj!

Wiekszosc ludzi nosi w sobie jakiegos mola, co go zzera od srodka.Ale trzeba umiec , nawet gdy zdaje nam sie , ze jestesmy w beznadziejnej sytuacji, poszukac jakis pozytywow i zrobic sobie afirmacje, zeby sie dowartosciowac.Wtedy i samopoczycie sie polepszy.Wzmozony wysilek fizyczny tez poprawia nastroj!

Gość zero00
wysilek fizyczny? Moze jutro pomaluje pokoj

A no wlasnie!Jednym przychodzi to samo z siebie, a inni musze sie solidnie napracowc!

Gość zero00
Ja sie staram i pracuje na to, czy moze pracowalam, ale obecnie to mam dola i mysli samobojcze :(

Ja jak mam podly nastroj to biore rower i jade wpizdu ze 30 km!Albo ide na basen i przez poltorej godziny plywam jak szalony.I zawsze pozniej jest o wiele lepiej!

Gość xxxxseaza
ja: 10 lat młodsza od Ciebie nic mi nie wychodzi w zyciu, brak stałej pracy, faceta, ni wiem na jaki kierunek isc a moze wcale nie isc... cale zycie pod górke, niekochana itp nie bede przynudzac wiesz co teraz robie? jem loda z bierdonki i delektuje sie kazda chwila do 50-siatki i tak nie mam zamiaru zyc, ale poki co staram sie myslec pozytywnie, co ma byc to bedzie, zycie jest bradzo kruche wystarcza sekundy i juz Cie nie ma na tym swiecie (ot co dzisiejszy przyklad: amy winehouse - 27 lat). wykorzystaj chwile, ktore masz dane, pomysl co mozesz jeszcze dla siebie zrobic.

Mysli samobojcze to i ja miewam!Moze nie takie, zeby sie zabic, ale zeby wreszcie zdechnac i bedzie wreszcie spokoj!

Gość zero00
:(

A dzisiaj mam jakis wyjatkowo podly nastroj.Ubralem sie nawet ladnie i pojechalem na zakupy i sobie nie zalowalem, ale na niewiele to sie zdalo.Pewnie bym udal sam przed soba, ze jest dzien jak co dzien, gdybym nie trafil tutaj na ten temat wisieczy!

Gość zero00
przykro mi, teleecho :(

Nic nie szkodzi! Potrafie sie jakos pocieszyc i nie pekam tak poprostu.Potrafie sie wziac w garsc i uzalanie sie nad soba nie jest moja mocna strona!

Gość zero00
ja juz nie mam sil, naprawde

Musisz sie z kims spotkac i pogadac>Samotnosc nie jest zbyt dobrym doradca!Nie masz jakiejs kolezanki, chociazby!

Ja cie rozumie i wspolczyje bo przechodzilem to samo i przechodze w jakiejs mierze.Tez majac dwadziescia pare lat czulem sie jak dziadek.I wiele razy w zyciu zadawalem sobie pytanie, czemu jest tak do doopy!I do jednego doszedlem wniosku przez te wszyskie lata, ze musze wytrwac na swoim posterunku, a smierc i tak mnie nie ominie.Jak to mowia:Komu zycie ciezkie, temu ziemia lekka bedzie!

Gość zero00
nie na tyle dobre i teraz sa na urlopach, jedna na porodowce...

Gość zero00
Ostatnio ciagle ja sobie wyobrazam

Jest jeszcze jedno powiedzenie, tym razem meksykanskie! Jezeli masz jakies zmartwienie i mozna cos na nie poradzi, to nie ma sie czego martwic, a jezeli masz jakies zmartwienie i nie mozna nic na nie poradzic, to umartwianie sie i tak tu nic nie pomoze!

A ja na kolacje mam placki ziemniaczane i zaraz bede wsuwal, i dla tego warto zyc. Chociaz w tym zyciu jest cierpien tyle, i zycie nie jest wiele warte, to w nim sa takie jasne chwile, dla ktorych cierpiec i zyc warto!

Gość zero00
smacznego, ja sie klade