Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam robic nie wiem

moja tesciowa i maz ktory nie dorusl do roli ojca:( koszmar...

Polecane posty

nie obrazajcie mnie, kazda taka saodzielna i nic od tesciow nie chce, ciekawe;( no my chcemy, jak sie moj maz nie umial w pore zorientowac ze dziecko robi to teraz nalezy sie mojemu dziecku godne zycie, a ja dziecka matka jestem i tez musze cos na siebie wlozyc czy zjesc czy raz na jakis czas do kina przejscsie!

Gość uiop()=?
ciebie powinni do oswiecimia wyslac i przez komin puscic

to wam sciska zal tylek ze nie doszlyscie do tego co ja mimo ze mam ja niecale 19lat a wy pewnie stare trzydzieztki co ich nikt nie chce

Gość ejjjjjjj
jak sie moj maz nie umial w pore zorientowac ze dziecko robi padlam dziewczyno! a co on sam sobie to dziecko zrobil????? za to jestescie odpowiedzialni oboje! Aha nie mam 30 lat. mam 21 lat, mieszkamy sami z mezem i 6 miesiecznym dzieckiem! poki mala nie pojdzie do przedszkola ja siedze w domu, on zarabia. utrzymujemy sie sami! oplaty... jedzenie.. dziecko SAMI! jak pojdziesz na swoje i bedziesz musiala sama (bez pomocy tesciow) wszystko oplacic itd to moze zrozumiesz o czym my tu mowimy...

Gość tre l l e mrele
postawa roszczeniowa ...

Gość uiop()=?
naucz sie artykuowac stara locho a potem pisz co ci slina na jezor przyniesie:D:D:D

Gość boooooszeeeeeeeeee
srutu tutu no jak taka cwana jestes to dlaczego od swojej mamusi nie zadasz nowego auta itd przeciez to ona wypuscila z domu rozkapryszona ,beznadziejnie durna ,leniwa ,infantylna gowniare ktora nie ma pojecia o zyciu hmmmmmm ciekawe ile na tym pojedziesz hehe zazdroscic nie ma czego tylko smiac hehe

do ejjj wiesz co moze nie jestes stara fakt ale my tez sie sami utrzumujemy przeciez, tylko tescie nam za jedzenie placa i ciuszki dla malej kupuja ale tez nie wszystkie! I mezowi za paliwo ale to w koszty firmy wiec sie nie liczy, tak samo jak i komurka. wiec laski nei robia. Jak sobie chce kupic sukienke czy buty to przeciez ich nie prosze. nie chcialam zebyscie na mnie wsiadaly tylko powiedzialy jak powiedziec mezowi zeby sie odpowiedzialby zrobil i wiecej zarabial bysmy mogli lepiej zyc.

Gość uiop()=?
Coza tępa raszpla DO czego doszłaś buahahahah tępak bez szkoły, poziom IQ niższy jak u szympansa ---------------- NIC DODAC NIC UJAC :D

od mojej mamusi to zdala! ona pomaga jak umie!! i nie obrazajcie mnie! ja nie jestem byle kto jak mnie beda tak traktowac to sie wyprowadze i tyle beda mieli z wnuczki!

Gość uiop()=?
MOJA RADA-zeby wam sie lepiej zylo powinien ci dac kopa w dope i 400 zl na alimenty takie scierwo nie zasluguje na nic wiecej

Gość tre l l e mrele
A na ten kurs prawa jazdy to nie mozesz sama zarobic? Na chodzenie do kina czas bys znalazla? Czemu wymagasz od tesciow zeby Ci oplacali tyle rzeczy? Najpierw wymagaj od siebie a potem od innych.

Gość ejjjjjjj
TYLKO jedzenie, ciuszki, paliwo i komorka. ty to nazywasz TYLKO?? aa i jeszcze przeciez nie masz oplat bo mieszkasz ZA DARMO! my z jednej wyplaty za te wszystkie rzeczy sami placimy... moze tez jestem mloda ale mam napewno bardziej poukladane w glowie niz ty! durniutka jeszcze jestes i nie dojrzalas do roli ani matki ani zony... puscilas sie z chlopcem z bogatego domu i myslalas ze sie ustawisz na cale zycie.

Gość boooooszeeeeeeeeee
dziecko, ale jak nie jestes byle kto jak tak sie wlasnie prezentujesz bo czlowiek z rozumem i honorem tak nie robi do Ciebie nic nie dociera a w momencie jak nie bedzie doplywu gotowki to nie pozwolisz ogladac im dziecka to swiadczy o tym jaka matka jestes nie wiem czy ty glupia czy przytrzymana ale stanowczo jebnacci to malo i tak nie pojmiesz

nie nie moge zarobic bo musze siedziec z dzieckiem! te kilka godzin wolnego co mamy na wypad do kina czy na piwko z mezem to bym zadnej pracy nie znalazla. Sprzatac nie pudje czy pilnowac cudzych dzieci bo jak... Tesc powinien mi pomoc i cos w firmie zaproponowac ale tego nie zrobil. Przeciez moglabym sie douczyc, ksiegowosc czy zrobic jakas strone internetowa to przeciez nie jest bardzo trudne. Boli mnie to ze sie ze mna nie licza a powinni. To ja mam dziecko a na dziecku kazdemu zalezy. Mezowi zalezy tez na mnie, kocha mnie wiem o tym. Zreszta on nie mial duzego powodzenia wiec zdaje sobie sprawe ze pewnie jakbym go zostawila bylby sam, bo jest brzydki niestety. Taki swinski blondyn jak mamusia zreszta i jego rodzenstwo. Curunia naszczescie ladna po mnie jest:)

Gość uiop()=?
idz spac pomiocie z rynsztoka ta prowokacja robi sie nudna

nie obrazaj mnie starucho gupia ja gupia nie jestem i nie dam se krzywdy zrobic! Czemu mamy zyc w jedyn domu ale ja jak sierotka a oni w luksusach? Tesciowa kupila pralinki wczoraj to na dole żreją, ale mi nie przyniosa. I tak jest ze wszystkim jak cos chce to musze jak dziwadlo prosic i blagac jak chociazby o te pralinki, bo trzeba zejsc na dul. mi chodzi tylko o rowne traktowanie. Jestem matka ich wnuczki wiec powinni sie starac. Bo takie haki na nich mam ze jak sie bede rozstawac z mezem to jej nigdy nie zobaczy

Gość ejjjjjjj
ja juz sie nie wypowiadam... juz naprawde dosc ;o

tak bronicie tej rodzinki ale ja znam to bagno... tesciu kochanke mial, tesciowa w psychiatryku depresje leczyla, byli rok w separacji. Maz moj mial oderane prawko zaraz po zrobieniu za jazde po pijaku. Siostra meza ma nieslubne dziecko. Malo wam?

Gość ejjjjjjj
jednak musze :D wydaje mi sie ze to nie jest prowo.. to jakas malolata ze wsi.. (nie zebym miala cos do osob ze wsi bo tak nie jest) ale tak mi sie cos wydaje... myslala ze bedzie slodko i cudownie w bogatym domku a jednak nie wyszlo

Gość ejjjjjjj
szczerze? mnie to akurat nie obchodzi ;) nie oni pierwsi i nie ostatni maja problemy ;]

a mnie obchodzi bo rzaden sond dziecka im nie da. wiec jak nnie beda chcieli sie liczyc ze mna po dobroci to po prostu odejde. z mezem czy bez, mloda jestem nie bede se zycia marnowac. jakbyscie sie czulu jakby waszego meza sie matka pytala jak wroci z uczelni czy glodny i na co ma ochote a was nigdy? zwasze na obiad gotowy wola ale nie interesuje jej czy mi smakuje czy nie;/

Gość uiop()=?
to prowo i chyba osoba z psychiatryka, spac nie moze i gowna pisze zeby sie wyciszyc

no i co ze ze wsi? i co?

Gość boooooszeeeeeeeeee
no to to h.....j w porownaniu z tym co teraz maja pod dachem buhahahahahhahahaha

to,ze nie wiesz jak masz zyc.oddychac to kazdy potrafi.Masz wpojone inne cele zyciowe.twoim jedynym celem zyciowym jest rodzenie dzieciakow i ich wychowywanie,a on chce od zycia cos wiecej.Wiec moze poczekaj niech zrobi te studia,a jak juz bedzie mial dobra prace niech ci zafunduje przynajmniej szkole wieczorowa:P choc jak cie czytam to sie zastanawiam czy wogole podstawowke skonczylas.

nie jestem tempa i ograniczona nie znasz mnie wiec nie wypowiadaj sie bo mnie nie znasz! jestem madra i dobra matka i mialam duze powodzenie zawsze, daltego mam teraz problem bo nie wiem czy sie zwijac z tego domu czy zostac ale jak zostac to jak sobie wypracowac pozycje z naleznym szacunkiem?