Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja mam robic nie wiem

moja tesciowa i maz ktory nie dorusl do roli ojca:( koszmar...

Polecane posty

Moje oczy... przeciez robie szkole wieczorowa! I nie jestem gupia bo jakos wszystkie przedmioty zaliczylam!

Gość boooooszeeeeeeeeee
odpadam z debilami jednak sie nie da

dlaczego mnie obrazacie? ja was nie obrazam...

Prowo czy nie takiego poziomu inteligencji nie da się poprostu udawać :D

jakiego znaczy sie? czemu taka niemila jestes?

Gość uiop()=?
PRZECIEZ TO DEBILNA PROWOKACJA:DDDD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::DD::D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:::::::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D::::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D::D:D::D:D:D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:D:D::D:D:DD:D:D:D:D:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P::P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppplllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB;JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJKKKKKKKKKKKKKKKDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

czy byloby wam milo jakby tesciowa do dziewczyny brata mojego meza mowila zdrobnieniem a na was nie? do niej tylko aniu to aniu tamto, bo ania to taka wspaniala. A do mnie jolka nigdy nie powiedziala tylko JOLU!!! A jak kiedys przez to plakalam to maz mi jeszcze powiedzial ze szacunku do jej matki nie mam, dobre sobie... Dzieci szfagierki przyjada pod koniec wakacji a czy mnie ktos pytal czy mi to przeszkadza? nie!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość DONKA$$$$
autorko znam te twoje prowokacje wiec przestan sie wysilac,dziennie jedna lub dwie naraz piszesz ,ta jest beznadziejna idz spac.wymysl cos nowego jutro tez jest dzien

tjaa prowokacja, nie macie mi czego poradzic to albo prowokacja labo obrazacie, super wieeeeeeelkie dzieki za pomoc

To ją Ci poradzę :) wróć do domu rodzinnego. tam będziesz miała należny Ci szacunek, mama zapyta co zjesz na obiad i dzieci szwagierki nie będą Ci przeszkadzać :)

naprawde myslisz zeby sie zebrac i wyprowadzic? a jak wniose do sondu o odebranie praw ojcu dziecka to dostane alimenty na siebie i na niego?

Gość WAZONIK
DOSTANIESZ ALIMENTY !!!!!!!!!!!!!na psa i kota tez nawet na krowe zpod ktorej dopy wylecialas

przeciez on zrobil wiec niech on placi a nie ze za swoje bede zyc w koncu musze sie dzieckiem zajac to tez jest praca i za to sie powinno doceniac!

" o odebranie praw ojcu dziecka to dostane alimenty na siebie i na niego?" jak masz zamiar wniesc o odebranie praw ojcu? Musialby sie znecac nad wami np. nikt nie odbierze praw do dziecka normalnemu czlowiekowi.Ale jesli jakims cudem tak by bylo to wtedy mozesz sie ugryzc w dooope.Nie dostaniesz absolutnie nic.

Gość a ja wam powiem...
gdzieś ty się dziewczynko uchowała?1 Przeczytała tylko 2 strony, więcej nie dałam rady. Nie dziwie się twojej teściowej, jeżeli jeszcze dajesz jej odczuć swoje pretensje. Nie, przepraszam dziwię się że jest taka miła( ugotuje, zajmie się domem, itp) ona swoje odchowała, odpracowała, a ty? ma wziąć od ciebie wnuczkę żebyś co mogła robić. po pierwsze nikt nie lubi gdy mu smarkula wchodzi do domu z postawa roszczeniową, więc dziwę się jej że znosi te twoje porównywania prezentów, wyliczanie co dla kogo. Podła jesteś. Acha dysleksja nie jest usprawiedliwieniem błędów, zwłaszcza tak oczywistych, zazwyczaj przeglądarka błędy zaznacza...

Gość a ja wam powiem...
a skąd ta pewność że dziecko dostaniesz, ty młoda jeszcze w szkole nie masz za co dziecko utrzymać. A tak w ogóle ile ty masz lat?

"to wam sciska zal tylek ze nie doszlyscie do tego co ja mimo ze mam ja niecale 19lat a wy pewnie stare trzydzieztki co ich nikt nie chce " hahahahhaa co za pustak.Dziewcze w wieku 20 lat spokawalam manele(a bylo ich niewiele) i wyfrunelam z domu.Nie mialam nikogo musialam radzic sobie sama.Polecialam za granice.W wieku 21 lat zostalam matka.Czy zdajesz sobie sprawe z powoagi sytuacji?Nie mialam babuni i dziadunia pod nosem,nikt mi nie gotowal i nie przebieral pupy mojemu dziecku,nie moglam zostawic nigdzie dziecka,zeby isc na impreze.Od momentu jak zobaczylam synka to wiedzialam,ze teraz bede musiala sama wszystko ogarnac(no z pomoca mojego faceta).Mam 25 lat i zapewniam cie nie jeden sie z a mna oglada.Na nikim nie musze zyrowac,zeby wygladac dobrze,bo sobie na wszystko zarabiam.Jestes mniej niz zero.

jak to skad wiem kazde dziecko przy matce a ja nie pracuje a zona bylam to dla mnie alimenty tez beda. a jak sie bede rozwodzic to odbiore prawa bo to klopot potem a duuuuzo na meza mam bo swiety nie jest. w tamtm tygodniu np wrocil pijany w sobote bo imprezowal z kumplami, zabrali mu prawko zaraz po tym jak zdal, mial proces o pobicie w sumie go uniewinnili bo sie bronil tylko ale w papierach ma. Wieeele na ta rodzine mam ale poki co siedze cicho kiedys wybuchne. Zycie nie kosztuje majotku jak mala pujdzie do przedszkola a ja do pracy i bede miala z 3-4 tysiace drguie tyle z alimentow to lepiej mi sie bedzie zylo niz tu bo tu mi patrza na rece.

moje oczy - mojemu dziecku tez zapewniam przyszlosc, tescie zalozyli jej lokate wiec jak bedzie pelnoletnia dostanie na start pieniadze!

Gość a ja wam powiem...
ale my tez sie sami utrzumujemy przeciez, tylko tescie nam za jedzenie placa i ciuszki dla malej kupuja ale tez nie wszystkie! I mezowi za paliwo ale to w koszty firmy wiec sie nie liczy, tak samo jak i komurka. wiec laski nei robia. JAK TO NIE!!!Oczadziałaś zupełnie?! Jedzenie policz sobie ile wydajecie, trzy osoby na jedzenie miesięcznie, prąd, woda, ogrzewanie, ciuszki dla dziecka, za pewne internet też, ciuszki dla dziecka rachunek za tel(tatuś ma obowiązek płacić tylko za rozmowy wykonane służbowo, tak samo z paliwem) sama zarób to lepiej będziesz żyć. Tesc powinien mi pomoc i cos w firmie zaproponowac ale tego nie zrobil. -- Powinien?! Obudź sie nie dość juz dostajesz od tych ludzi? Zreszta on nie mial duzego powodzenia wiec zdaje sobie sprawe ze pewnie jakbym go zostawila bylby sam, bo jest brzydki niestety. Taki swinski blondyn jak mamusia zreszta i jego rodzenstwo. Curunia naszczescie ladna po mnie jest-- Za to to byś w pysk od takiego jak mój dostała. Czemu mamy zyc w jedyn domu ale ja jak sierotka a oni w luksusach? Tesciowa kupila pralinki wczoraj to na dole żreją, ale mi nie przyniosa.-- To może byś sama tyłek ruszyła!!! tak bronicie tej rodzinki ale ja znam to bagno... tesciu kochanke mial, tesciowa w psychiatryku depresje leczyla, byli rok w separacji. Maz moj mial oderane prawko zaraz po zrobieniu za jazde po pijaku. Siostra meza ma nieslubne dziecko. Malo wam? no i co z tego, teściowie razem są, nie czyli udało im sie kryzys przezwyciężyć, teściowa w szpitalu nie jest więc sie wyleczyła( po za tym co z tego że była w szpitalu, chora chyba była nie, to i trzeba było wyleczyć) jedyne co robi wrażenie to jazda po pijaku, bo głupie i nieodpowiedzialne, ale chyba kilka lat od tego czasu minęło. przwestań już pisać bo wszystkie w nadciśnienie wpadniemy. Jestes gówniarą która myślał że różowe zycie bedzie mieć. I masz tylko docenic nie umiesz! TO normalne że teściowa zawsze na pierwszym miejscu stawia swoje dzieci! Obudź się. Jak sie rozstaniesz z mężem to mam nadzieje że on dziecko dostanie bo wyrośnie drugi taki pasożyt jak ty!

Gość a ja wam powiem...
ak to skad wiem kazde dziecko przy matce a ja nie pracuje a zona bylam to dla mnie alimenty tez beda. a jak sie bede rozwodzic to odbiore prawa jezeli odbierzesz prawa( czego nie zrobisz bo nie masz podstaw) to mąz nic nie będzie musiał płacic- A na ciebie alimenty będą jezeli w drastyczny sposób zmieni sie twoja sytuacja finansowa( a sie nie zmieni bo mąz ma 1000zł na papierku) po za tym realnie to wygląda tak że alimenty to ok 1/3 wydatków na dziecko jakie ponosisz miesiecznie, jak ty chcesz dotac takie alimenty skoro mąz zarabia 1000. w sadzie dochodziki teśców sie nie liczą. Ach głupia jestes jak but. poczytaj troszke o prawie najpierw, a dopiero potem rób z siebie idiotkę na sali sądowej( przede wszystkim najpierw zarób na pozew)

co za perfidna bezczelna szmata.na miejscu tesciowej bym cie zajebala golymi rekami ty kurvo. to tescie zapewniaja jej przyszlosc nie ty zlamasie!!!ja na swoje dziecko sama zarabiam z mezem i nikt nam nie daje i jeszcze wspomagamy tesciowa...ale sa ludzie zaradni i nieudacznicy zyciowi.Nalezysz do tej drugiej grupy.Powinni traktowac cie jak smiecia bo na to zaslugujesz.

Gość zrob tak zrob
To doskonaly pomysl. Ale czemu zadowalac sie 3-4 tysiacami. na pewno znajdziesz prace gdzie beda placili przynajmniej 5. No i 4 tysiace alimentow? Przeciez to prawie jalmuzna.

Gość a ja wam powiem...
na szczęście nie każde dziecko sąd matce przyznaje.

nie badzcie bezczelne! moje oczy - ty wspomagasz tescia bo tam mu sie zycie uzlozylo, nam inaczej a w rodzinie powinno sie pomagac. mowicie ze zycia nie znam ale ja znam je doskonale, widze jak zyja tesciowie ich dzieci i znajomi i tez tak bede jak oni dali rade to i ja dam. Nie zadowole sie jak wy zyciem za 2 tysiace miesiecznie... skaczecie mi do gardla bo mi zazdroscicie ze udalo mi sie dojsc do tego co mam. Taka prawda, ale wiecie dlaczego? bo nie macie szacunku do siebie. Ja mam i nie dam sie tak traktowac jak mnie traktuja. Was pewnie mezowie o ile ich macie leja po mordach... moze i mam 19 lat ale troche zycia widzialam.