Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Cyrk Monty Ajrona

chcieliście seksualnie, to macie

Polecane posty

ja to się zastanawiam, jak to jest ... jako że zawód mam tak a nie inny, to czasem zdarza mi się pomagać osobom mającym takie czy inne zagadnienia prawne, wymagające wyjaśnienia. taka drobna chałturka pozwalająca na dołożenie kilku złotych do pensji. no i od jakiegoś czasu pomagam pewnej niewieście w pozałatwianiu spraw ze spadkiem po niezbyt lubianym ojcu, którego jest ona jedyną spadkobierczynią. nieważny jest z resztą przedmiot pomocy, tylko fakt, że białogłowa ta (starsza ode mnie o rok) jest osobą bardzo miłą, ładną, seksowną i tak dalej. no i każde nasze spotkanie (a było ich już trzy) mija w przesympatycznej atmosferze, jak to wśród kulturalnych ludzi bywa. ogólnie poza sprawami stricte "zawodowymi" dogadać się z nią można bardzo fajnie. i nie byłoby w tym nic teges, gdyby nie fakt, że w dniu wczorajszym otrzymałem od tejże osoby niemalże bezpośrednią ofertę łóżkową. udałem, że nie odczytuję tego przesłania i pożegnałem się uprzejmie, ale tu rodzi się moje pytanie - jak to jest, że osoba niezbyt w sumie przystojna (czyli ja), o niezbyt porywającej osobowości (czyli nadal ja), stanu niewolnego (nadal mowa o mnie), może wzbudzić w kobiecie odnoszącej sukcesy zawodowe, niezwiązanej z nikim (ale mogącej "mieć" każdego), no i co tu dużo mówić - zwyczajnie ładnej, na tyle duże zainteresowanie, żeby taką propozycję usłyszeć?

Ciężko w to uwierzyć, ale pewnie dostrzegła w tobie piękno ktrego nie widać na co dzień, czyli "to coś". Zadzialała chemia i tyle. Nie żebym się wymądrzał bo i tak zaraz mnie zwyzywasz od takich i owakich, ale piękno, uroda to nie tylko adna bużka i umięśnoine ciało. Pytanie tylko co teraz zrobisz, bo teraz jest twój ruch. :)

czasami nie potrzebna jest uroda, by wzbudzać w kimś zachwyt, podniecenie i pożądanie. Czymś musiałeś ją ująć ;-) A jak Ci to powiedziała?

Czy to takie proste to się okaże. Jeśli "ona" bardzo tego chce, to może ci być ciężko oprzeć się pokusie, tym bardziej że napisałeś że jest atrakcyjną kobietą.

Jak Ty pierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdolisz. 😴 Gdybyś nie był żonaty, to napisałabym na fb, że Cię kocham. :D Wróciłam ze spaceru kwadrans tego. Smarki dyndają tak, gdzie cycki, czyli w kolanach. 😭

warzywa na patelnię z curry jak Ci to powiedziaaaaaaała?:D

Wiem że obie stronu muszą tego chcieć ! tego mi nie musisz tlumaczyć ! Ale kobiety mają swoje sposoby, i normalnemu, zdrowemu, facetowi często ciężko jest się oprzeć pokusie ! z księżyca spadłeś ?

Wiewiórka z urwanym ogonem Facet, który myśli głową wie, że dla tych kilku minutek (powiedzmy do pół godziny ) nie warto ryzykować tego, co budował przez całe życie z taką babką liczysz az na całe 30 minut?:P daje ci 3 sekundy ;) Mnie tez się zawsze podobał twój Ajronowski dowcip ;)

I faceci i kobiety w mniejszym lub większym stopniu posiadają zwierzęce instynkty, które karzą im sie rozmnarzać i robić to z wieloma partnerami. Takie życie. Zaraz naskoczycie że myśle chujem i takie tam, ale to nie o to chodzi. Po prostu zdaje sobie sprawe, i prawde powiedziawszy nie znam (może niestety) małżeństw, ktre nie miałyby na swoim koncie mniejszych lub większych "wpadek" I nie jest tak że to tylko faceci to ci "żli". Wy kobiety niewiele się od nas różnicie.

warzywa na patelnię z curry - o jaaaaa, ja bym spaliła się ze wstydu, gdybym miała coś takiego zaproponować ;-) Baw się, jeśli jest miło, w jej grę słów, ale nie przelatuj jej :P :))))))

'karzą im sie rozmnarzać' :classic_cool: Ajron, może pierrdolę głupotki jak zwykle, ale to nie jest powód do ignorowania mnie. :( Obraziłam się. I no, ten tego... jesteś dla mnie martwy. :O

No to zawiodłeś ją... Jak mogłeś to zrobić tak wspaniałej kobiecie?! Takich rzeczy kobiety nie darują!

warzywa na patelnię z curry ----> jak tatuś sędzia albo prokurator to mozesz pakowac tekturowwe pudełka :classic_cool:🖐️