Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Palpatine

MUZUŁMANÓW NALEŻY WYSIEDLIĆZ EUROPY A TAKŻE

Polecane posty

Nie trzeba ich wysiedlać, wystarczy nie wypłacać im zasiłków.

Gość Sith Lord Vader
Brawa dla Imperatora :classic_cool:

EUROPO DBAJ O SWOJE DZIEDZICTWO JUDEO-CHRZEŚCIJAŃSKIE< KTÓRE STANOWI SPOIWO DLA WIĘKSZOŚCI NARODÓW EUROPY

popieram precz z ciapatymi, nienawidze jebanych brudasow, a takze wszystkich wyznawcow najbardziej zjebanej wiary na swiecie- islamu

Kocham demokrację, kocham republikę należy skończyć z grupami separatystycznymi, które niszczą jedność Europy... Albo jesteście w Europie i szanujeci jej zwyczaje kulturowe, obyczajowe, religijne i poglądowe, albo opuszczacie Europę

Dlaczego w USA Afroamerykanom wypłacane są zasiłki dla bezrobotnych a białym nie... Żyją z socjalu na który robią biali i nawet specjalnie nie zadają sobie trudu, aby poszukać tej pracy... To jest sprawiedliwe

Gość echh araby to swinie
jak w loginie:-D

Nie możemy jechać na stereotypach, ale muzułmanie wraz ze swoja ekspansyjną religią, przekonaniami, systemem moralnym i niechęcią do asymilacji a także ogromnym przyrostem stanowią zagrożenie dla Europy...

Gość ale to normalne, jak ktos
wiekszosc ludzi ma takie poglady jak autor, ale wstydzi sie ich wyrazac w obawie przed uznaniem za ciemnogrodzianina

Bo ludzie boją sie mieć poglądów przez tą jebaną poprawność polityczną kreowana głównie w USA

piszcie sobie co chcecie ale ja mam ich odsyc..na kazdym kroku mnie zagabuja:-0 po jakiego gwinta tylu ich w polsce? gdzie sie nie rusze to ciapate:-0

ZADAM PROSTE PYTANIE? DLACZEGO NA TERENIE PAŃSTW UE WSPÓLNOTY MUZUŁMAŃSKIE MOGĄ WZNOSI Ć SWOJE OBIEKTY KULTU A GDYBYM JA CHCIAŁ ZAŁOŻYĆ TAKI OBIEKT KULTU W ARABII SAUDYJSKIEJ NIE DOSTAŁ BYM ZGODY A PEWNIE ZOSTAŁBYM ARESZTOWANY?

Gość marcoo
NIENAWIDZĘ CIAPATYCH. SZCZERZE. ZNAM TEMAT OD PODSZEWKI.TA KULTURA TO ZŁO

Gość Susane
Autor ma trochę racji, obecnie mieszkam w Norwegii i w mieście w którym mieszkam jest ich wiele. Nie miałabym nic przeciwko nim, gdyby nie fakt, że Ci ludzi nie potrafią się zachować, co więcej, jeżeli są w grupce znajomych to zaczynają cwaniaczyć. Najlepszy przykład, idziemy z moim facetem do mieszkania, na schodach siedzi grupka Afgańczyków, mój facet grzecznościowo mówi, "przepraszam" byśmy mogli przejść a oni już nas zbluzgali i zaczęli na mojego z pięściami iść. Straszne.

ja nie znam ich kultury wogole.marco mozesz cos naswietlic? ale denerwuja mnie ,bo mnie zaczepiaja na kazdym kroku.Nie lubie ich i tyle:-0

Muzułmanie są tutaj gościnnie i niech o tym pamiętają. Szanuje zdanie mniejszości ale racje ma większość.. Zasada konstytucyjna..

ale ciemniejsza rasa za to szybciej sie rozmnaza.niedlugo nas zaleja :-0 na dodatek polki lacza sie z nimi..a oni uwazaja ze kazda z nas jest latwa!!!!

Gość Allah Akbaaaaaaar
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polki, które oddają się ciemnym tylko dlatego, że nie są biali mają coś z garem..

z garem? nie rozumie? Im sie wydaje ze jak maja powodzenie u nich to sa takie piekne i wogole.a potem placza jak ich bija lub zdradzaja. Jak dla mnie same sobie szykuja zly los

Jak chce być jedną z 10 i być bita i zamykana w ciemnych pomieszczeniach jej sprawa...

ano;-)

Gość katastrofaMałżenska
rosjanie pol roku temu krecili program o tym ze muzulmanie naplywaja do polski ze buduje sie u nas meczety. rosjanie juz dostrzegaja problem a my sami nie widzimy tego

Gość muzułmanie nigdy nie pozwolą
na zbudowanie kościoła na swoim terytorium, bo dla nich zbudowanie meczetu oznacza wzięcie tej ziemi gdzie stoi meczet w swoje posiadanie, a chrześcijanie budują świątynie do modlitw

no właśnie czyli mają chore systemy przekonań nie godne postępowego człowieka Europy...

Gość njiuhnui
powiedzcie mi, gdzie pracuja ludzie, ktorzy przyjechali do UE z wielodzietnymi rodzinami?? Dlaczego polacy zapierdaja na tasmie, zmywaku, w restauracjach, a ciapatych i innego islamogowna w takich miejscach nie uswiadczysz?:O

Bo ta dzicz żyje z socjalu na który zapieprzają pracujący ciężko Europejczycy... smutne...