Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiiiiaaaaa

musze zadzwonic i zglosic urlop na zadanie.Co powiedziec?jaki podac powod?

Polecane posty

Gość kasiiiiaaaaa

nie piszcieze nie trzeba podac powodu...bo wiem ale moj szef zawsze o niego pyta...Ja mam okres i mam bole okresowe tego mu nie powiem przeciez:Oi msyle co wymyslic

powiedz mu prawde - ze jestes niedysponowana - na facetow to dziala - nie bedzie pytal o szczegoly. nie rozumiem po co chcesz cos wymyslac

Gość jest taki szampon fructis
ze wczoraj zjadlas chyba cos niedobrego i od nocy meczy cie zatrucie pokarmowe albo ze masz grype zoladkowa

Gość kasiiiiaaaaa
pytaja bo jest malo ludzi w pracy i chce sie utwierdzic czy naprawde musze zglosic....nie powiem,ze jestemslaba bo mam bardzo obfity okres i boli mnie brzuch:O

a dlaczego masz mu nie powiedzieć, że masz okres? pokaż swoją dojrzałość... sądzisz, że faceci nie wiedzą, że kobiety miewają okres ? nie wierzę, że zareagowałby źle... jak powiesz, że zjadłas coś niedobrego może kiedyś zażartować , żebyś przy okazji służbowej kolacji uważała na to co jesz...

Gość kasiiiiaaaaa
wiedzą ale nie powiem i juz

Gość ncvfhgfhgf
powiedz że usiłujesz na komisariacie odzyskać swoją broń :D

Gość zawsze mozesz powiedziec
ze wynikla nagla sytuacja i musisz zawiesc rodzicw gdzies tam (np do szpitala)

nie piszcieze nie trzeba podac powodu...bo wiem ale moj szef zawsze o niego pyta...Ja mam okres i mam bole okresowe tego mu nie powiem przeciez" ja pierdole :D

Gość kasiiiiaaaaa
istnieją ale ja raz na jakis czas mam takie bole ze nie pomagaja i trace przytomnosc nieraz..Poza tym mam okres bardzo obfity i trace sily

Gość vvvv ccc
a na którą Ty do tej pracy?

Gość no pierwsze słyszę żeby
dorosła kobieta z takiego powodu nie szła do pracy i brała urlop. Rozumiem, że do najbliższego ginekologa masz 5 tysięcy kilometrów?

Gość kasiiiiaaaaa
ide na 9 do pracy...Ja u ginekologa jestem czesto...i on wie niektore maja takie bole ze nie moga fnkcjonowac i ja tak mam..nic na to nie poradze.Raz stracilam przytomosc na ulicyz bolu...Bylam przepadana wszystko ok ale tak juz mam...Sam mi daje zwolnienia jak mam takie ataki ale teraz jest na urlopie a mnie tak boli ze nie mam sily isc do lekarza

Gość co za idioci sie tutaj wpisują
jak masz obfity okres to pojscie do ginekologa nic nie da niektóre kobiety tak maja i juz oczywiście te , które tak nie maja tego nie zrozumieja praca kiedy sie musi bez przerwy biegac do wc nie jest niczym przyjemnym i do tego ból makabryczny najlepiej wtedy po prostu zostac w domu

Gość abc nie ujawnie sie
no-spa i do roboty

Gość no pierwsze słyszę żeby
jeśli ginekolog nie wie jak ci pomóc, chociaż twierdzę, że to prowo) to czas najwyższy zmienić go na innego. Bo to jakiś konował widocznie skoro poza zwolnieniami nie wymyślił jak ci pomóc. To normalne nie jest, że nie znalazł przyczyny twoich bólów i nie zaradził im.

Gość vvvv ccc
jest 9 ta

Gość biedaczka autorka
Nie powiem, że mam okres, bo nie! Bo nie i już. Taka jestem dojrzała, że nie powiem, a jeszcze sie obrażę. I już. Bo tak i już.

Gość iva133
ehh też właśnie szukam wymówki bo w poniedziałek mam rozmowę kwalifikacyjną a w firmie audyt i nie mogę poprosić o urlop z wyszukanych powodów zastanawiam się nad: - wypadnięciem kota z balkonu (ale boję się z e po opatrzeniu zostane zmuszona do przyjścia a rozmowa na 14 :() - pęknięciem rury, z którą wiąze się też wymówka dlaczego mąż nie może czekać na hydraulika, - nagłym atakiem bólu ósemki, spuchnięciem i koniecznością wyrwania i chyba wybiorę ten ząb bo też bym nie powiedziała ze to bolesny okres, zwłaszcza że przez 3 lata takiego nie zgłaszałam...

Gość gość
Lekarz nagadał Ci bzdur, wcale nie jest z Tobą wszystko w porządku. Masz ciężką infekcję grzybiczą i jeśli jej nie zaczniesz leczyć, to tak bardzo bolesny okres będzie Twoim najmniejszym zmartwieniem.n A nieleczona może skończyć się tragicznie. Do innych: taka choroba przeszkadza w pracowaniu bardzo, człowiek jest zbyt słaby. Są nawet ginekolodzy, którzy regularnie wypisywali kobietom z takimi bólami dwa dni zwolnienia co miesiąc, a one nieraz lądowały w szpitalu.

Gość gość
"co za idioci sie tutaj wpisują 2011.07.27 jak masz obfity okres to pojscie do ginekologa nic nie da niektóre kobiety tak maja i juz}. Konowałami to są wszyscy ginekolodzy w Polsce, bo nie leczą tego, co naprawdę trzeba. Zamiast martwić się zwolnieniem, koniecznie pomartw się, jak się wyleczyć z infekcji i pod żadnym pozorem nie bierz hormonów ani antybiotyków. Najszybciej możesz zjeść cały ząbek czosnku, podgotuj go trochę w wodzie. Tak nie mają wszystkie kobiety, tylko te, których zoztsła zniszczona prawidłowa flora bakteryjna.

Gość kasiiiiaaaaa
Czy wiecie ze oprocz tego ze wzielam urlop na zadanie to z gracja i szykiem opciongam z polykiem ?