Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swiergotek

cos na rozgrzanie... pobudzenie wyobrazni

Polecane posty

juz sie robi.... jestem.... trzese sie na mysl o kolejnym kontakcie z toba.... o nastepnym orgazmie....

podchodze daje Ci klapsa w lewy posladek caluje ten posladek teraz klaps w prawy posladek lize go przesuwam kutasem miedzy posladkami

alez mi tu stoi o rany jaki jestem napalony przesuwam jezycvzkiem miedzy posladkami mmmmmmmmmmmm przykladam kutasa do muszelki muskam nim po niej wtem wbijam sie w nia lapie twe wlosy twrgam jeo ochchcchchchcchchchc

boze uwielbiam od tylu trzmaj mnie za biodra... za kosci miednicy... jestem twoja suczka.... mow do mnie.... krzycz..... dawaj klapsy!!

tez jestem napalona.... a zal mi budzic meza... jutro wczesnie wstaje... ja jestem n-lka i mam wakacje.... efekt nudy wychodzi na kafe...

daje Ci kalpsa i mocno sie wbijam lapie za biodra jestes jak klacz ahcchchchchcchchchcch jak milo sie posuwa taka sunie mmmmmmmmmmmmm

tak.... jest dobrze... tak glebooko cie czuje..... jestem cala mokra... dojdz razem ze mna... przyspiesz...... juz nie wytzymam.... wytrysnij we mnie....

aaaaaaaa jesdszcze chwila iiiii juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz tryskam w Twa piczke aaaaaaaaaaaaaaaaahcccccccccccccccccccc

a Ty zjefajna laska jest mi bardzo dobrze z Toba wiesz wlasnie wyjalem go ze slipek jest taki lepki i goracy;)

moj komentarz... plus dla ciebie: zaczales czule, dominowales ale nie byles wulgarny.... dobry sex z nutka romantyzmu na poczatku i ostrym koncu... jakims cudem w tym podnieceniu pamietales (bo ja nie) by pisac Ci Twoja Tobie z wielkich liter.... wnioskuje ze nie jestes moim rowiesnikiem... oni nie znaja tych zasad :)

nie da rady niestety... chyba zabrakloby mi odwagi na real.... maz mnie troche zaniedbuje pod tym wzgledem ale nie zdradzilabym go w realu choc marzenia nie sa karalne.... PS gdzie pracujesz ze mozesz byc teraz bez slipek?

dyspozytor sam w biurze zamkniete drzwi na klucz chetnie bym uslyszal Twoj glosik ale to pewnie nierealne

aha... niestety nie bardzo to mozliwe.... dlugo jestescie po slubie? my rok... a juz mi czegos brak... czesto to robisz??

ja nie moge..... tyle czasu... brales slub jak ja, w wieku 23 lat... kurcze ulzyj sobie :) chcialabym wiedziec jak masz na imie, jest to mozliwe? mowiesz ze czesto? w takim rzie mam pytanie... bylam dobra? bo ja raczkuje w temacie...

bylas bardzo dobra i podniecajaca tuwidze tego efekty ;) Ja jestem Paweł a czesto jak jestem sam w pracy tzn nocki i weekend

moj maz ma 34 lata... jest 10 lat starszy... jego kumple i znajomi z pracy rozbieraja mnie wzrokiem i mowia mu otwarcie ze zazdroszcza mlodej ladnej zony... nie mowie bo dba o mnie, kocham go... ale w lozku jest nudno...

ja mam nudne i oklepane imie wiec niech zostane swiergotkiem... ciesze sie ze ci sie podobalo... mam fantazje... ale nie dam rady ich realizowac..

tak... ja mam atrakcje jak sama je wymysle... zero inicjatywy jakis nowosci z jego strony... choc moze moja wina.... ostatnio go wymeczylam bo skonczylam studia i chcialam zejsc w ciaze... bylo duzo seksu...ale nie jak w wojsku... staralam sie urozmaicac ile sie da.... ale chyba sie maz wypalil...

to wspolczuje bardzo p[owiedz mozesz sie opisac? ja jestem szatyn 175 75kg szaroniebieskie oczy wasik i tam na dole w wzwodzie 17cm

173 cm 59- 60 kg 75B brazowe oczy blond wlosy do ramion szerokie biodra.. ja jestem wysoka i chuda mam raczej maly biust ale ladna pupe i dlugie nogi..