Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLGLFGRUUR

CZY ROZEBRAKYBYSCIE SIE PRZED WASZYM FACETEM DO NAGA??SZCZERZE PROSZE..

Polecane posty

Gość Marilen
Ja to zrobilam, moj facet patrzyl sie na mnie ze slodycza przez dlugi czas i powiedzial ze jestem piekna jak bogini. Po prostu super faceta mam i tyle.

Gość Marilen
Ps. Moj facet jest Wlochem.

Gość oooollllaaasssskkkka
o kurcze to ktos na tym swiecie jeszcze nie paraduje nago przed facetem ...zyja tacy ludzie na swiecie??????????????????? moj mnie oglada bardzo czesto nago ...kazda czesc mojego ciala widzial ....nie mam z tym w ogole problemu

Kurczę nigdy nie miałam z tym problemu, czasem się wstydzę i mam świadomość moich wad "cielesnych" (też mam nierówne tzytze na przykład).

Gość shakiraki
Nie e bo jestem szczupła strasznie:P

Gość Abrakadabra !
Tak :) i wcale nie mam idealnego ciała ale mam to gdzieś nikt nie jest idealny ! Razem sie kąpalismy, a np. nawet zakładałam przy nim podpaski czy wkładki pelen luz w końcu kocha mnie a nie ciało! Nie masz sie czym przejmować zawracasz sobie głowę głupotami i jakimiś urojeniami które powstały w Twojej głowie ! Zapewne nie jesteś pewną siebie!

Gość powiem szczerze, że
Wielokrotnie się przed nim całkowicie rozbierałam i za każdym razem jest zachwycony :)

Co do jąder - to wiem, tylko chodzi o sam fakt. Też są różnej wielkości i co? Pewnie nawet nie zwróciły na to uwagi. U kobiet to też normalne, że mają nierówne piersi, każda ma. Sylikony chyba tylko są robione ''po równo''. Dziewczyny które aż tak masywnie są obciążone kompleksami i mają problem ze swoją nagością powinny odwiedzić psychologa. Nie piszę tego złośliwie a całkiem poważnie. Nikt normalny się ani nie zadręcza takimi rzeczami ani nie dyskryminuje swojego partnera przez takie rzeczy.

Gość Waga 90 kg
165 cm wzrostu, niesymetryczne piersi. TAK chodzę gola przy mężu. Nie wstydzę się a on mi mówi że jestem piękna

Gość dkdtfgr
masakra

Gość ZNAMY SIE DOPIERO MIESIACV
JA NIE ROZEBRALABYM SIE

''U kobiet to też normalne, że mają nierówne piersi, każda ma. Sylikony chyba tylko są robione ''po równo''.'' nie kazda. ja mam rowne naprawde rowne dokladnie sie przygladalam kiedys.

Gość kdidi8f8g88ggg
hahahhahaaa

Gość smieszy mnie to strasznie
pieprzyc sie z chlopasem nie wstydzi ale cycka pokazac sie wstydzi, nie pojmuje tego :)