Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Takira:)

Spowiedź kochanków

Polecane posty

hej kobitki..a o czym tu dzis..? bo w temacie nie jestem :D i zeby nie wyskoczyc jak filip ..to wole zapytac:P

Wrona, dawaj co jest na rzeczy, zaraz Ci tu pocieszacz załączymy. Co z Twoim kochankiem?

Oki, sorry, no to teraz szeptem... c o z t w o i m k o c h a n k i e m? Gdzie sie skurczybyk podzial?

skrooomna...Ty to umiesz dyskretnie pytac:D po cichutku:D a ze ich nie ma...no co narzekacie..sa z 4 razy w roku:P

wrona... starczy... to jest uwiąd. Jesli moge byc tak odrynarnie samochwalska, to kobieta, która sie czuje atrakcyjna wygląda tez atrakcyjnie i nie narzeka na brak potencjalnych kochanków. Etap scierki domowej przerabiałam, teraz mam etap sexy. Moge wybierac, tyle, że akurat wybrałam tego najmniej dostepnego :( żeby mi chyba za dobrze nie było i w doopie sie nie poprzewracalo ;)

też wyszłam..zamieniłam się w motyla a na dodatek...wybrałam..najbardziej niedostępnego z niedostępnych;)

Ehhhh, juz mnie powoli wkurwia to czekanie, za dobra jestem. Chyba przeprowadzę zabieg odkochania i pierdole facetów na wieki wiekow amen :)

skroomna my chyba musimy jakiś fanclub założyć...wkurwionych czekaniem kochanek,bo ileż można!!

skrooomna Ehhhh, juz mnie powoli wk**wia to czekanie, za dobra jestem. Chyba przeprowadzę zabieg odkochania i pie**ole facetów na wieki wiekow amen własnie dzisiaj ja tak postanowiłam :)

ja codziennie z takim postanowieniem się budze a potem mi jakoś przechodzi:) ale zastępstwo już szykuję..żeby nie było;)

Gość dolly3
Hej dziewczyny. Można dołączyć ?

Gość oj można ;)
:classic_cool: hihihi ale one samotne nieprzystępne .... wydmuszki :D:D:D

Tu skrooomna z nieco bardziej sexy nickiem :)... no nie mówcie dziewczyny, że wam sie tez zmierzło czekanie... mnie nie chodzi o prawo wyłączności i status First Lady, ale totalny ninimalizm i zadowolenie sie jednym całusem na miesiąc to i dla mnie nawet za mało :(

Gość oj można ;)
ja mogę tak ze trzy na miesiąc..... całuski :classic_cool: