Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Takira:)

Spowiedź kochanków

Polecane posty

witaj jedyna prawdziwa kobieto na cafe;) by koło się nie zamykało..by nie było nudno ale chyba bylibyśmy bardziej szczęśliwi,mogąc komuś zaufać..i wierzyć,że cokolwiek się nie zdarzy ,on będzie z nami ale to za ciężkie ..rozumiem.. zwłaszcza dla kochanków;)i kochanek;) my musimy być uśmiechnięci...radośni..nie wymagać za wiele..i nie dać sie ,,złapać,,;)

aaa...widzisz i wprowadziłeś mnie w błąd;) :-p ale już się poprawiam:) witaj mężczyzno:D

Takira, to od żony/męża można tego oczekiwać. Bo czy kochanek/kochanka zawsze będą z nami? Nie sądzę. Jak fascynacja lub libido minie to raczej parą nie będą.

Robertson to zalezy kim dla nas jest kochanek bo jeśli odskocznią od codzienności,kimś z kim nam dobrze i miło spędzić kilka chwil się uda...a potem już nic...to ok ale jeśli jest to Ktoś..Kto mimo jakiegoś tam ustabilizowanego życia,jest dla nas najważniejszą osobą...dla kogo można by wszystko przewrócić do góry nogami...Kimś,o kim myślimy przed zaśnięciem..i po obudzeniu się,to wtedy możemy chyba oczekiwać czegoś więcej oczywiście mówię,o obustronnym takim myśleniu

Takira... wychodzę z założenia, że romans obojga kochanków to nie jest spotkanie na autostradzie gdzie facet bezwiednie puka Bułgarkę, w naszym przypadku jest uczucie, a to nie pozwala na jak to rzekłaś kilka chwil, ale czy wywrócenie wszystkiego do góry nogami nie wydaje Wam się następnym błędem? następnym związkiem?

A wieź i znajdź w rzeczywistości takie pary kochanków. Na jakiś krótki czas to na pewno, ale później fascynacja może minąć, bo jak długo można ciągnąć tak mocno emocjonalny związek i żyć na co dzień z kimś kto po prostu jest jak mebel? Wtedy taka para kochanków powinna złączyć się w związek na stałe, ale zagrożenie "zapowiedzią następnego romansu" jest.

choć nie jest to regułą wydaje mi się, że każda kobieta pragnie ślubu w białej sukni oraz swemu mężczyźnie urodzić dziecko... bycie kochankiem wymaga wielu wyrzeczeń :)

macie rację:D Takie podejście, to chęć założenia kolejnego związku a to wtedy prowadzi...wcześniej czy później do szukania nowych wrażeń...i emocji chyba pierwszy raz przyznaję racje facetom;) ale zawsze są wyjątki..i szansa,że ten Ktoś...nie znudzi nam się nigdy:)

tak...pragnie slubu,białej sukni...dziecka ale do czasu bo podejrzewam,że większość kobiet ,które już mają tego męża..ten ślub za sobą...drugi raz tego by nie pragnęła

Wiesz Takiro to chyba zależy od wieku kobiety, a co za tym idzie jej doświadczenia, tak jak z wielokrotnym tematem na kaffe: czy kobieta powinna obciągać facetowi? Do wszystkiego dorastamy wszyscy:)

No ale kim jest mężczyzna, który swojej kobiecie nie da dziecka? Myślę, że ... nikim, kobiecie gdy czuje macierzyństwo nie powinno się tego odmawiać. Powinno się podołać.

Nie każdy może zostać ojcem, więc nie pisałbym na Twoim miejscu "nikim". Gdyby nie chciał też adoptować, a kobieta by chciała to rzeczywiście można się zastanowić nad nim.

romans powinien być inny niż związek...bo tego właśnie szukamy..odskoczni od codzienności a dziecko...cóż..nie kazdy chce,nie kazdy może..to już indywidualne podejście

Nie oto mi chodzi. Jeśli nawet para kochanków, mających w swoich związkach dzieci spotka się z tematem adopcji co wtedy On jej powie, swojej kochance, gdy ona nie mogąc mieć dzieci (czy on) powie chcę byśmy adoptowali. Czy to nie jest początek końca?

No właśnie, ale nawet w romansie kobieta powinna kokietować mężczyznę tak, by nie było mu za łatwo :) Bo się znudzi i znajdzie kolejną.

Niedostępna - do czasu :) zalotna - zawsze uśmiechnięta - często nie marudząca - zawsze ;)

nie...nie zostawił... ale nie mogę zrozumieć braku czasu dla mnie.. braku chęci kontaktu... a same myśli i tęsknota mi nie wystarczają i zaczyna się ..marudzenie;)