Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska :(

Ile powinnam schudnąć? foto

Polecane posty

Hejo, mam 23 lata , 169cm wzrostu i ważę 56 kg. Niby przy takiej wadze powinnam wyglądac szczuplej ale chyba mam drobną budowę ciała i niestety wyglądam jak mały pulpecik :(. Odchudzam się , jeżdżę na rowerze , rolkach i pływam ale waga ani drgnie :( Chcialabym ważyć 48 kg , czy taka waga jest odpowiednia dla mnie? Proszę bez zbędnych docinek a o szczere wypowiedzi. Foty: http://www.przeklej.pl/plik/1-jpg-002bsn87p2mv http://www.przeklej.pl/plik/2-jpg-002bsn8a77tb

Proszę również nie zwracać uwagi na bieliznę :P foty robione na działce więc i bielizna tzw "działkowa" :P

Gość wiesz co wez kartke
narysuj na niej krzyzyk, potem powies te karte na scianie i jebnil z calej sily glowa w krzyzyk ;/ moze wtedy zmadrzejesz i nie bedziesz nabijac sie z ludzi otylych kretynko!

przepraszam bardzo ja się nie nabijał z ludzi otyłych . Sama kiedys pod wlywem choroby przytylam z 52 kg do 75 kg . Walczylam dlugo aby wrócić do poprzednij wagi i wiem jak jest ciężko. Nie mam nic do ludzi z nadwagą jesli czują się dobrze we wlasnej skórze .

Gość wiesz co wez kartke
aha czyli masz to co moja znajoma, wazyla z 90 kg, teraz wazy 60 i nadal czuje sie gruba - chociaz jest super laska ...

Nie jest aż tak źle :) i pewnie najbardziej ci o brzuch chodzi?? Ja ze swojej strony doradziłabym ci wzmocnic mięśnie brzucha, i grzbietu rzecz jasna, a przy okazji regularnych ćwiczeń na pewno coś schudniesz... i wtedy powinno być dobrze :)

Proszę o wypowiedzi. Moi rodzice zarzucaja mi jak i znajomi ze mam z głową coś nie tak, ze mam początki anoreksji bo sie non stop odchudzam . Nie wiem juz czy oni mają jakis problem czy ja :O Kiedy zakladam ubrania sprzed kilku miesiecy owszem sa za duze i mysle sobie :brawo ,ale kiedy staje przed lusterem to widzę gruby brzuch, dużą dupę , grube uda , jednym slowem :sadlo leje sie z kazdej strony :( I nie piszę tego aby kogos obrazic . Tylko chce znac opinnie innych. Znjaomych nie chce juz pytac bo wiem jak to jest . Sama nie powiem kolezance ktora ma sporą nadwagę wprost " dziewczyno ogranij sie , wyglasz okropnie" .

Edyciak, brzucho owszem ale moim najwiekszym problelem sa biodra , za nic w świecie nie mogę z nich schudnąć :/ Ruch to ja mam ale od ponad miesiaca waga nie spada :/

Gość oszukali mnie banda zlodzei
przeciez tys jest chuda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! masz sliczny brzuszek i w ogole jestes usper, no jedynie małe cycki, ale od chudniecia nie urosna, raczej przeciwnie!!!!

a biodra masz waskie moim zdaniem!! nawet za waskie.

Gość moniśkaa
masz cos nie tak z glowa. lepiej do psychiatry idz, a nie sie odchudzaj!i jeszcze sobie zdjęcia robi!!!-zakochana w sobie chyba:)

A jesli chodzi o wzmocnienie mieśni brzucha ... tutaj pojawia sie problem . Mogę wykonywac każdą aktywnośc fizyczną tj . rower , rolki, bieganie , pływanie , skakanka , wspinaczka na ściance itd ale za nic w swiecie nie pojde na silownie . Chodzilam jakis czas ale nie wytrzymalam i tutaj nie chodzi o to ze dawali mi wycisk tylko po prostu nienawidze tego typu ćwiczen. Nie raz i nie dwa probowalam robilam 6 Weidera albo cwiczenia na miesnie brzucha . Wytrzymywalam max 2 tyg potem juz odpuszczalam.

ty sie lecz bos glupia i tyle. ach te baby durne sa...

Nosilam miseczke C , teraz mam B . Az tak malych jak na fotce nie mam , po prostu nalozylam niedobrany stanik i tak to wyglada hehe :P I nie jestem zakochana w sobie bo robie sama sobie zdjecia :O po prostu chcialam znac opinie poniewaz jak juz pisalam ... nie wiem czy to ze mna cos jest nie tak ze widze w sobie wieloryba czy to inni nie chca mi powiedziec prawdy :O

Mam za wąskie biodra? no nie wydaje mi się : 88 cm .

zawsze na dzialce gdy rodzice kopiom ziemniaki ,rozbieram sie w altance do bielizny i robie seksi focie 👄

Moim zdaniem biodra też są ok, jedyne co się w pierwszym momencie rzuca w oczy z całości sylwetko to własnie brzuch i brak wcięcie w talii. Ale to już masz taka figure, skoro mówisz, ze tyle ćwiczysz i nic.. A jesli brakuje ci samozaparcia, to dieta raczej tez nie wypali.Wydaje mi sie, że może zostać tak jak jest, bo jesteś szczupła, a jeśli chcesz już coś na siłę zmieniać dla własnego samopoczucia to brzuch :)

169 cm wzrostu, taka waga i uwazasz, że jesteś za gruba? Chyba zwariowałaś. Oblicz sobie BMI na jakiejkolwiek stronie poświęconej temu a przekonasz się, że nie masz nadwagi a wręcz przeciwnie. Jeśli źle się czujesz ze swoją budową to może nie jest kwestia wagi a poprostu może potrzebujesz wyrzeźbić sylwetkę ćwiczeniami (czasem związane jest to wręcz z podniesieniem wagi, ale ciało lepiej wygląda).

Gość a ja powiem tak....
ważę 49 kg przy wzroście 169 cm i chciałabym ważyć 55 kg i za nic w świecie nie mogę przytyć. zamieńmy się xD (a też jestem drobnej kości) wyglądam prawie jak ta dziewczyna ze zdjęcie (niewiele jestem od niej grubsza): http://republika.pl/blog_af_4259738/6016293/sz/2222222222222.jpg

Biodrowek nosic nie mogę , wlasnie w tym miejscu odklada mi sie tluszcz, jak zaloze takie spodnie lub spodnice to wylewa sie sadlo i okropnie to wygląda :O

88cm to mało :) ja mam nieco więcej wzrostu niż ty i ogólnie jestem szkieletor :P (znaczy chciałam powiedzieć, że bardzo szczupła jestem), a w biodrach mam 92cm..

Gość marcoo
jako facet-tylko ćwiczenia na brzuch i ogólnorozwojowe. diety nie robić żadnej.

Gość taki jeden.nl
E fajne ciałko masz, ja bym nic nie zmienial :) pozdrawiam

W talii mam 66 cm . Trochę te zdjęcia tak wyszły ale mi sie wydaje ze mam owe wcięcie moze nie jakies super ale mam :) . Choc moge sie mylic . No fakt, przydaloby sie wyrzezbic sylwetke . Chyba bede musiala jednak zmusić się i zaczal chodzic na silownie . Ale sie wstydzę trochę :( Tam wyzej z altknka itd to podszyw :O

Gość sexualna nebezpeczna
troche sexu i cwiczenia beda zbedne wiem co mowie bo sama tak mialam :)

a ja powiem tak , mozemy sie zamienić :P bardzo chętnie :P Z ta dietą to moze przesadzilam . Kiedys bylam na diecie ale ona wplynela na moj codzinny jadlospis : nie jem chleba , ziemniakow ,wolowiny , wieprzowiny , makarnow , nie smażę. Slodycze raz na ruski miesiąc . Od czasu do czasu zrobie frytki ale nie na głebokim tłuszczu a w piekarniku ziemniaki skropię odrobiną oliwy z oliwek.

sexulana niebezpieczna - hehe co fakt to fakt ale trzeba miec faceta . Jak na zlosc teraz by sie przydal a ja swojego osotniego odstawilam :P

Gość sexualna nebezpeczna
to szukaj bo zima bedzie gorzej :D

Może ktoś jeszcze się wypowie i doradzi? Znacie może jakieś ćwiczenia na mięsnie brzucha oprócz brzuszków?:P I tutaj do kobitek pytanie : sposoby na cellulit ? Tak ogolnie nigdy nie mialam z nim problemow nawet gdy przytylam ale odkad zaczelam brac tabletki anty pojawil sie :O moze nie jakis mega duzy ale jest . Wyprobowalam balsam z Vischy, ktory nic nie dal, obecnie stosuje z Eveline 3D termoaktywny , efektow ocenic narazie nie mogę , na to jest za wcześnie :)

Seksulana - zimą wbrew powszechnej opinni chudną a nie tyję :P lubię sporty zimowe jak narty, snowbord , łyżwy i uprawiam je tak czesto jak tylko mogę wiec az w tylek te objadanie sie przed TV nie idzie :P A facetow na dzien dzisiejszych mam narazie dosc , wiec nie szukam :P