Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erenada321

Czy powinnam mówić o tym chłopakowi?

Polecane posty

Gość erenada321

Kiedy byłam, ostatnio na koncercie, w tłumie zobaczyłam chłopaka z którym kiedyś się spotykałam . Czekał na kogoś. Nie zauważył mnie chyba, zresztą odwróciłam się. Czy powinnam mówić mojemu chłopakowi, że w ogóle go widziałam? Czy powinno się mówić takie rzeczy? chcę być w porządku wobec niego.

Gość koneserkoneserki
ciekawe czemu się nad tym zastanawiasz, normalnie to przecież powinno być bez znaczenia

Gość erenada321
bez znaczenia tzn nie warte mówienia o tym?? zastanawiam się bo mam zazdrosnego chłopaka:/

Gość koneserkoneserki
chyba z innego powodu o tym myślisz

Gość koneserkoneserki
w podświadomości zapewne już sie tli

Gość erenada321
nie , naprawdę nie, z tamtym chłopakiem widziałam się jedynie 2 razy. Nic do niego nie czułam

Jakbyś nic nie czuła to byś nie zadawała takich głupich pytań... bo to spotkanie byłoby da ciebie bez znaczenia i w ogólnie nie warte wspominania...

Gość Werka81
Kochana znasz to hasło: "im mniej wie tym dłużej zyje"? Erenada nie zawracaj sobie głowy czy mu mówić, po co? A wogóle to ja mam wrażenie że ty się boisz tego swojego faceta, skoro odwracasz się na widok chłopaka z który kiedyś sie spotykałaś.Dlaczego, czy to grzech, zdrada? Dla mnie to chore jest.Dasz mu wejść na głowę, pokażesz że mu ulegasz i za dobrze na tym nie wyjdziesz.