Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche niesmaka mialam

Ale dzisiaj byłas świadkiem głupiej sytuacji :/

Polecane posty

kozakowa koza "kozakowa ale czy one leją swoje dzieci bez opamiętania??? czy przez to, że dziecko dostanie lekkiego klapsa, który tylko lekko zaszczypie coś dziecku się stanie? jakim prawem TY uwazasz ze powinno lekko zaszczypac i propagujsz to jako dozwolone??????? pytam sie Ciebie????? znowu inny powie ze ma nie szczypac tylko lekko zabolec tak????????? kto kladzie miare na to kiedy mozna powiedziec ze tylko lekko zaszczypalo czy lekko zabolao??????? powiem ci cos! z reguly jest tak ze wlasnie te ktore mowia ze tylko lekkie klapsy swym dzieciom daja to wlsanie je leja gdzie popadnie! a poza tym to co Ty uwazasz za lekkie to kogo innego moze strasznie bolec! wiec k**wa kim Ty jestes ze bedziesz ustalac co jest lekkie a co nie?????? BICIE JEST ZABRONIONE A W INNYCH KRAJACH I KLAPSOWANIE JEST ZABRONIONE I tak wlasnie powinno byc! kazdej z was zycze byscie podostawaly porzadnie po ryju bez mozliwosci do obrony. moze wtedy cos zrozumiecie. w co watpie." dzika koza siadła wkońcu na mnie:):):) WIESZ CO??? DLA MNIE JESTEŚ ZWYKŁĄ I PRYMITYWNĄ CHAMKĄ!!! WSTYDZIŁABYM SIĘ TAKIEJ MATKI!!! A POZA TYM: A KIM TY JESTEŚ ŻEBY NAS TAK WYZYWAĆ CO??? TO CIEBIE TRZEBA LAĆ PO RYJU ZA SŁOWNICTWO!!! przepraszam innych, ale z chamem inaczej nie można:D

Gość Moja siostra jest agresywna
Wiec jesli uwaacie z eto nic zlego to dlaczego moja siostra i jej znajomi co wlasnie dostawali nawetporządny wpioerdool nie chodza jak w zegarku tylko nie potrafia zapanowac nad soba? umiecie mi to wytlumaczyc? Ona potrafila nie jednego klapsa dziennie zabrac a co russz bo non stop mama i tat byli w nerwow wyprowadzeni i co? jaki efekt? teraz to ona potrafi ich uderzeyc, a dlaczego ja nie ? bno ja nie bylam bita a moja siotra tak i nienaiwdzi wlasnych rodzicow, mają z nia problemy, .Oni zadawali jej duuzy bó, teraz ona jak dla mnie jest wrakiem dziewczyny, straszne, ucieka z domu, wagaruuje, wdaje sie w bojki, podnosi reke na rodzicow, na mnie nie. Klapsy , alnie są fatalne bo nie ma sie umiaru w tym,Jelsi jeden klaps nie pomoze to drugiu, trzeci, piaty, dziesiątyu i tak w kólko, to ejst bardzio zle Ja nie byłam bita i jestem przeciwienstwem siostry

Gość toffix
o matko jakie delikatne mamuski tu siedzą :O...dla których klaps to maltretowanie :O...kuźwa nie przesadzajcie,klaps jeszcze nikomu nie zaszkodził....kiedyś ludzie karali dzieci klapsami i powyrastali na normalnych ludzi a teraz to się bachorom we łbach przewraca od tego bezstresowego wychowania....rodzice im uwagi nie zwrócą bo dziecko się zestresuje,klapsa nie dadzą bo dziecku psychike zniszczą a jesli juz zwróca uwagę to dzieciar to i tak jednym uchem wpusci a drugim wypuści bo przeciez i tak im rodzic nic nie zrobi to broi dalej....np.mój sasiad ostatnio wkładał małe kotki do kałuży a gdy mu sie zwróciło uwagę to jeszcze odpyskował,gdy sie go postraszyło ze sie powie jego matce to odpowiedz była ''mama i tak mi nic nie zrobi'' a gdy sie poszło do matki powiedziec co jej dzieciar wyprawia to odparła ze i tak go nie ukaze bo wychowuje syna bezstresowo....nosz kurwa :O:O...bękart pierdolony :O:O:O

kozakowa zniknij z tego tematu, bo to temat dla umiejących się kulturalnie wysławiać a nie dla chamów!!!:D

Takie gadanie,ze na kogos bicie ( bo sama powiedziałas,ze była bita) źle wpływa jest troche płytkie, bo wczesniej juz zostało napisane,ze dzieci są rozne i na kazdego to inaczej działa. Na moim przykladzie, dostawałam klapsy, czasem mocniejsze, wyszłam na ludzi a moj brat, na którego nikt nigdy nie podnisół ręki jest zyciowa ciotą i z niczym sam sobie nie potrafi poradzic, zwykle codzienne czynnosci sprawiaja mu trudnosc, wiec gdzie tu reguła?! NIe ma.

Gość toffix
kozakowa koza--> ty nienormalna jesteś....chyba nie wiesz jakie dzieciary potrafią byc uparte...mozesz im sto razy mówic a i tak nie dociera....a tak raz dziecko dostało po lapach i poskutkowało....bo do cholery ile razy mozna mówic..garbatemu sie w końcu nawet znudzi....a dzieciary ryczą tak mocno nie z bólu a chisterii i udawania

racja zielareczka nie ma reguły co do tego i co niektórzy niech to wkońcu zrozumieją albo czytają ze zrozumieniem cały temat!!!

kozakowa - przeczytaj dokladnie jeszcze raz. ja malej tlumaczylam, odciagalam, zabawialam eccc. nic nie odnosilo skutku. moja siostra jest agresywna - wspolczuje twojej siostrze. jednak widzisz mojej znajomej syn tez zaliczyl ucieczki z domu, bil moja znajoma, ojca, mial problemy z narkotykami, a wszystko dlatego bo on mogl zawsze robic co mu sie podobalo. wytlumaczenie bylo takie: " a bo to dziecko", " a bo on chce". Zadne przegiecia nie sa dobre, dziecko jednak musi miec narzucone jakies zasady i trzeba je umiec wyegzekwowac. Sa takie dzieci, ze wystarczy powiedziec "nie" a sa takie , ze mozna gadac jak do slupa a one i tak swoje. I niestety przy tej drugiej katehorii czasem traci sie nerwy.

Gość toffix
nigdzie nie pisałam ze WSZYSCY...oczywiście ze sa wyjątki...ale co teraz dzieciaki wyprawiają to ludzkie pojęcie przechodzi..

kozakowa weź, nudna jesteś, przeczytaj nasze wypowiedzi jeszcze raz od nowa, bo histeryczką to ty jesteś!

LUDZIE POWTARZAM: PRZECZYTAJCIE JESZCZE RAZ NASZE WYPOWIEDZI, BO JUŻ NIE MAMY SIŁY CAŁY CZAS PISAĆ TO SAMO!!!

Gość toffix
klaps to nie bicie...klasp to ''przetrzepanie'' spodni...i nie przesadzajcie ze to boli na tyle zeby sie wydzierac...ostatnio kuzynka dała synowi klapsa,to ledwie go klepła a ten darł ryja jak opętany....dzieciary to niezle udawacze

Gość moja siotra jest agresywna
thaisse80 a jesli dziedko coraz bedzie starsze i bedzie cie wyprowadzac z nerwo kilka razy dziennie , klaps juz wtedy nie bedzie skuteczny to wtedy bedzie juz kilka tych klapsow i to mocniejszych, a nawet pare razy dziennie? Moja siostra nie reagowala na klapsa, to byly mocniejszer i tak caly dzien potrafilo tak trwac , bo moi rodzice uwazali ze wyprowadza ich z roiwnowagi , chocby i nawte gadka Matka tydzien temu ja wyzwala dto poleciala na sciane, pisze prawde, tak siostra berwami azareagowala, i myslisz ze mam smiala ja sie teraz uderzyć? wzyciu? jak byla dzieckiem dostala podupie bo mala , ale bez efektu

kozakowa koza - ja mojej corce moglabym mowic i milion razy gdybym miala pewnosc, ze ona sobie krzywdy nie zrobi. Niestety wiedzac, ze mozliwosc tragedii jest realna musialam w koncu zareagowac mocniej.

Gość toffix
dzieciaki to tak umieją manipulowac rodzicami ze niektórzy nawet nie mają pojęcia...teraz takie jakies wyrachowane te dzieciary,za moich czasów były inne dzieciaki

Gość Mnie klaps baardzo bolał
toffix mój ojciec tez zawsez uwazał z emnie lekko klepnął, przy tym nosilam odbotta łape jego na mojej dupie i uwazasz ze to ntez nie bolało mnie? strasznie bolało, okropnie, i to jeszcze jak To byl dosorly mezczyzna jak pacnął on mysla ze to nie boli, ale jak zobaczyl slady to tez nie byl tym wstrzasniety, uwazaj ze duupa nie szklanka jak WY to piszecie Klaps boli, mnie bardzo bolal, widze dzieci ktore dostaja po dupie to jest to dla nich bolesne, bo co takie cienkie spodenki, lajkry, getry, jakies legionsy chronia skore? bnic!! jest to cholernie bolesne uderzenie dorosła ręka dziecko

moja siostra jest agresywna - przykro mi bardzo. problem moze w tym, ze po prostu z twpja siostra nikt nie rozmawial. Ja naprawde nie jestem zwolennikiem bicia i wedlug mnie zawsze na pierwszym miejscu musi byc rozmowa i tlumaczenie. u mnie w domu moja mlodsza siostra byla tez zawsze ta krnabniejsza i tez dostaloo sie jej wiecej razy niz mnie. jednak moja mama tez z nia duzo rozmawiala, byla nawet u psychologa i dzis wyrosly z niej pirzadne ludzie:))) Ja piszac o synu mojej znajomej mialam na mysli, ze po prostu nie wolno przeginac w zadna strone.

Gość myśl ma jest taka
przeczytajcie to uważnie i powiedzcie mi coś "ty glupia bezmozgowna SADYSTKO! ZEBY TOBIE KTOS TAK PRZYPIE**OLIL K**WO! z twoich slow wynika ze k**wa dziecko jescze pieluchy nosi to znaczy jest jescze malutkie. KREW MNIE ZALEWA DZIWKO J**ANA gdybym mogla Cie znalezc to bym Cie nadala na policje k**wo!" to napisała bardzo kulturalna osoba, która jest przeciwko dawaniu dzieciom klapsów. najwyraźniej nikt jej nigdy nie wychował i teraz się rzuca na nieznane osoby w necie i wyzywa od kurew :D oto do czego prowadzi bezstresowe wychowywanie.

kozakowa tępe to były twoje wypowiedzi masz rację idź:D a poza tym porównujesz nas i nasze wypowiedzi z bitymi kobietami i życzysz żeby były lane. chyba masz coś z głową, naprawdę!!!

Gość taaa nie boli powiedasz toffix
jasane!!! napewno taki cienki metarial od dresu lub materialowych spodni zamortyzuje ból podczas przylania porządnie dziecku dorosłą reką!!Zreszta samiprzyszecie ze to nic zlehgo jesli posczypie i zaboli, nic sie nie stanie, duupa nie skzlanka i mozna mozno uderzyc .Wiec jak to ma nie bolec jesli tak uderzacie aby mialo zapiec??

Gość toffix
kozakowa tobie to bezstresowe wychowanie na łeb padło ze taka agresywna jestes :O

Gość chn
kozakowa koza, szkoda że tobie starzy nie dawali klapsów, nie byłabyś taka wyszczekana ;D

Gość toffix
napisałam o lekkim ''uderzeniu'' raczej ''przetrzepaniu''....a chociaz troche poboli to tez zycie sie nie skończy....raz,drugi,piąty,dziesiąty,setny mozesz tłumaczyc ale ile mozna do cholery?...niekiedy taki klaps jest jedynym wyjsciem i tylko on postawi dzieciara do pionu......ale co y o tym mozecie wiedziec skoro wychowujecie dzieci bezstresowo a potem wyrosną na takick jak ''kozakowa koza'' :O

Gość taaa nie boli powiedasz toffix
Przeeciez same piszecie ze danie dziecku klapsa gdy rodzic straci cierpliwosc to jest nic zlego, i gdy zaboli i zapiecze to jest tez nic zlego bo dupa nie szklanka tak piszecie.Wy nie widzicie w tym problemu ze jesli dziecko boli wasze uderzenie, to jest dla was nic zlego, to sa wasze slowa Rodzic wyprowadzony z rownowagi dla was ma prawo dac klapsa, wiec PYTAM SIE JESZZCE RAZ, jesli sa sytuacje gdy dziecko wyprowadza 10 razy dziennie matke z rownowagi to ona mtakze dla was ma prawo za kazdym razem gdy sie lkuwrii trzaskac po dupie???

kozakowa koza THAISSE TY SADYSTKO J**ANA dziecko z pieluch nie wyroslo a ta juz bije suka!!!!!!!!!! KOZAKOWA JAK KTOŚ TAKI JAK TY MOŻE MIEĆ DZIECI??? TY NORMALNA NIE JESTEŚ!!! JAKOŚ NIE CHCE MI SIĘ WIERZYĆ, ŻE KTOŚ TAK AGRESYWNY JEST W PORZĄDKU DLA SWOICH DZIECI!!! NIE CHCĘ WIEDZIEĆ JAK BĘDĄ W PRZYSZŁOŚCI WYSŁAWIAĆ SIĘ TWOJE DZIECI!!!

Gość toffix
to dzieciar który wyprowadza matke z równowagi 10 razy dziennie jest cholernie wredny,złośliwy,paskudny wiec widac ze zasluzył na kare...bo kazde normalne dziecko po jednym klapsie bedzie grzeczne

Gość w dupach sie ludziom przewraca
dzieciaki rozpuszczone jak dziadowskie bicze.A "poprawność" to choroba naszych czasów...