Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ipro79

Odezwac sie do niego??

Polecane posty

Gość dziewczyna igrająca z ogniem
hahaha, menda, to było dobre:D Może to agent ubezpieczeniowy?:D

Gość Ipro
menda:mozesz byc spokojna to nie Twoj maz bo cala akcja rozgrywa sie w Niemczech:-)

Gość Ipro
hahahahhaha Nie, to nie agent ubezpieczeniowy.Handluje samochodami:-)

Gość Ipro
zszokowana: No chcialam mu pokazac, ze podobam sie faceta:P

oj ipro...

Gość zszokowana na maxxx
Ipro Ty sobie zartujesz czy naprawde jestes taka głupiutka?? Jak mozna sie chwalic tym ze masz mnostwo propozycji na seks spotkania???:-( Nie no kuzwa alebo ja jestem niedzisiejsza albo ten świat schodzi na psy a kobiety staja sie zwykłymi ****

powiem ci jedno-jesli sama nie będziesz się szanować, to i inni nie będą się szanować...

Gość zszokowana na maxxx
ipro takim stwierdzeniem to pokazałas tylko i wyłacznie ze faceci maja cie za zwykła puszczalską a nie ze sie podobasz:-(

*cię

Gość taka jedna menda
ufff, no to mi ulżyło... ;) a może się już dorobił na tych autach, poszalał na zakończenie interesu, a teraz się nie odzywa, bo grzecznie wrócił do zony, do polski... o ile to polak oczywiście, bo jak niemiec, to oni w ogóle są nieorzewidywalni jak dla mnie pod względem związków wszelakich... kiedyś się w takim jednym kochałam na zabój, ale to typ takiego właśnie zdobywcy był, niepiękny, ale diablo seksowny, ahhhh

Gość Ipro
Moment, poczekajcie. On zaproponowal seks i ja mu powiedzialam, ze takie propozycje dostaje tez od innych facetow, ale z nich nie korzystac. Wiec tu tez wyjatku robic nie bede. Niestety pozniej zrobilam:(

Gość Ipro
Nie, to nie Niemiec i nie Polak...To...Grek

ile starszy od ciebie?

Gość Ipro
menda: dobre, poszalal na zakonczenie interesu :):);:):):):):):)

Gość Ipro
dziewczyna: ja 31 lat, on 34. W dodatku samotnie wychowujacy syna i mieszkajacy z...siostra...podobno:/

Gość taka jedna menda
nie za dobrze mi to wygląda... no ale może na przykład syn mu się pochorował i nie bzykanie mu w głowie...

Gość Ipro
Wiem tyle, ze w tym tygodniu mial isc do szpitala bo od kiedy mnie poznal wyskoczylo mu cos na oku i mial to miec przecinane:/ Mhm...Moze i sie wyglupie ale chyba jednak napisze mu jutro smsa z zapytaniem, jak sie miewa i tyle. Jesli sie nie odezwie przynajmniej bede miala swiadomosc, ze tez cos zrobilam...

Gość zszokowana na maxxx
koniecznie napisz mu w smsie ze jak sie nie odezwie to skorzystasz jutro z innej seks oferty..:-(

Gość Ipro
zszokowana: :):):):)

Gandlfie szalony, ale Ty sie tak bardzo nie unos. Od razu zaznacze, ze przeczytlam tylko Twoj komentarz na str 2. Ja absolutnie nie mm nic do tego, ze twoja zona umawiala sie z Toba na sex, dorosl jest, wie co robi, sama nie uwzam, ze nalezy sie z tym certolic typu do 4 randki njlepiej dopiero jak mi sie oswiadczy. mi z tym swiadectwem to raczej chodzilo o to, ze to tak zabrzmialo, jakby twoj zona sie Ciebie uczepila bo nikt lepszy sie jej nie trafil, ty pomyslles, a w zasadzie co mi tam, jak juz jest to czemu nie. No i wybacz, ale jakby mi fcet powiedziaal, ze gdyby nie on to bylbym stra panna ze zgraja zwierzakow to... Jeszcze nie wiem co bym zrobila ale wymysle.

Gość rozbawiony niesamowicie
He, he, niezłe te poglądy świętoszkowatych kobiet na forum. Można by ta streścić, co do chodzenia do łóżka: - na pierwszej randce - kur...a - na drugiej - puszczalska - na trzeciej - łatwa - na czwartej - dopuszczalne, ale niezbyt się szanująca (najlepiej nie zdejmować jeszcze majtek) - na piątej - OK, pod warunkiem że minęły przynajmniej 2 miesiące - .... - na dwudziestej, po dwóch latach - szanująca się, porządna (choć wypadałoby to robić po ciemku) - .... - po ślubie dopiero - wierząca, praktykująca katoliczka - .... - nigdy - święta Może przedstawiajcie swoją filozofię mężczyznom już na pierwszej randce. Wtedy mógłby sobie odpuścić drugą, trzecią i czwartą i za dwa miesiące umówić się dopiero na piątą.

Gość Ipro
No tak,co nie zmienia faktu, ze nadal nie wiem,co zrobic:(

Gość Hermenegilda Mociumpowska
wykazać trochę własnej inicjatywy, na przykład zadzwonić i umówić się na następny raz a następnym razem zaproponować jakieś wspólne spędzenie czasu/wyjazd nie tylko łózkowy tak żeby krok po kroku mieć coraz więcej, nie tylko łóżkowych wspomnień i powoli osaczać gościa

Gość Ipro
Tylko ja sie tak strasznie boje odrzucenia:( Tym bardziej, ze gosciu bardzo mi sie podoba. Ale sposob na osaczenie go podoba mi sie:-)

Gość powinnas sie odezwac
przynajmniej bedziesz wiedziala na czym stoisz

Gość Wake up!
I co, zadzwoniłaś? Napisałaś? ;>

Gość Ipro
No wlasnie sie zamierzam do tego, chce napisac...ale nie wiem co:)

Gość Ula Ula
Napisz: "radziłam się na forum kobiecym czy do ciebie napisać, czy nie pisać. Ale bałam się odrzucenia, a strasznie mi się podobnasz. Konkluzja była taka że pisać, więc piszę. Ożenisz się ze mną?". :)

Gość Ipro
Napisalam do niego...

Gość Ula Ula
Brawo za odwagę. Z ciekawości - co napisałaś?