Karollllla 0 Napisano Sierpień 3, 2011 witam!! mieszkam w Oslo. Może sa tutaj oprócz mnie na forum jakieś fajne babki na pogaduchy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Władysław 1948 Napisano Sierpień 3, 2011 chcesz pogadać o penisach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karollllla 0 Napisano Sierpień 3, 2011 nawet nie wiesz jakie kobiety potrafią być okrutne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 4, 2011 Karolla witaj ja tez z No przylacze sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ica 0 Napisano Sierpień 4, 2011 ja jestem ciekawa jakie macie latem temperatury w norwegii.zimno chyba jest nie? pytam bo chcialabym kiedys przyjechac w odwiedziny na tydzien. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 5, 2011 ica lato jest takze cieple , temperatuty sa do 25 stopni i to zalezy dokladnie gdzie u nas dzisiaj z rana na termometrze jest 21 stopni w cieniu wiec rozkreci sie do popoludnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ica 0 Napisano Sierpień 5, 2011 zainteresowana jestem bialymi nocami na polnocy glownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 5, 2011 ica biale noce sa piekne w moim rejonie w tym roku nie zabardzo wypalily rdlugo bylo jasno ale momentami robilo sie ciemno wiec typowo w tym roku nie doznalismy tego zjawiska typowego w zeszlym roku mielismy piekne biale noce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ica 0 Napisano Sierpień 5, 2011 czytalam ze na Lofotach jest pieknie,spokojnie i nawet morze cieplutkie bo plynie tam golfstrom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 6, 2011 ica naprawde jest ogrom pieknych miejsc wartych zobaczenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 6, 2011 wez sie kobieto odczep tak jak ty tak i ja mam prawo pisac gdzie mi sie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość witajcie........ Napisano Sierpień 7, 2011 dolacze sie ja z Bergen:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milo to i ja dolacze Napisano Sierpień 8, 2011 witam ja z Sandnes a ty marta nie psuj topikow bo juz nie na jednym cie spotkalam i masz pusto w glowie jak niewiem, gowno wiesz a sie udzielasz zal ci dupsko sciska to nie zagladaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milo to i ja dolacze Napisano Sierpień 8, 2011 ljuhajmka czytalam kilka twoich tematow jak tu jestes jeszcze to masz jakies info co potrzebne do obywatelstwa norweskiego?? bo wiem ze ty masz co musialas mies ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 8, 2011 http://www.mojanorwegia.pl/zycie_w_norwegii/kto_moze_ubiegac_sie_o_obywatelstwo_norweskie.html tu jeszcze jedna stronka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość milo to i ja dolacze Napisano Sierpień 8, 2011 dziekuje bardzo ljuhajmka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karollllla 0 Napisano Sierpień 14, 2011 witam dziewczyny:) Przyjechałam do Oslo 29.07, jak na razie wszystko super, załatwiamy "łączenie rodzin", nr personalne itp. Mam nadzieję że wszystko pójdzie sprawnie bo chciałabym żeby moja córeczka- Hania ( 2 latka) poszła do przedszkola bo inaczej to jestem uziemniona i z nauką norweskiego i z pracą. a co u was?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bieu 0 Napisano Sierpień 14, 2011 w Oslo nie mieszkam stale, ale bywam 3 razy w roku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tamak Napisano Sierpień 14, 2011 hej kochacie Andersa Brehinga Breivika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vbjde Napisano Sierpień 14, 2011 ale on chyba do polakow nic nie ma i innych europejczykow w norwegii co? tylko muzulmanow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 14, 2011 karolla itaj napewno sie wszystko uda ii pojdzie po twojej mysci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 14, 2011 tamak ty chyba nie wiesz co wypisujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 14, 2011 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/lenke.php hejkadolaczcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Janusz 52 lata Napisano Sierpień 15, 2011 Ljuhajmka Zaczynam poniękąd rozumieć Breivika bo Breivik pokazał gdzie ma multikulturowość przez takich jak ty co zjeżdżają się z biednych zacofanych gospodarczo do krajów wysoko rozwiniętych i tworzą rodzaju getta jak muzułmanie i im podobni uważaj żeby następny nie narodził się drugi Breivik by znowu nie doszło do rozlewu krwi zobacz co się działo ostatnio w Anglii tez kolorowi zadymę zrobili tyle zniszczeń 5 osób zginęło nie mówiąc o stratach materialnych. Ljuhajmka ty siedź cicho sobie w tej Norwegii bo gówno z życia wiesz bo zbyt młoda jesteś by to zrozumieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 15, 2011 janusz a co ty do mnie masz nie wiesz jak zyje co robie a oceniasz mnie jak kogos najgorszego nie mam nic wspolnego z tym ze stalo sie jak stalo nastepne zyje tutaj mieszkam odprowadzam podatki, nie zeruje na panstwie wiec daj sobie spokoj z tymi swoimi bezpodstawnymi wywodami po kolejne mam norweskie obywatelstwo tak ja i moja rodzina wiec nie pisz czegos czego nawet nie potrafisz zrozumiec bo zal mi takich osob jak ty niby dorosly jestes a wywody masz niczym dziecko 5 letnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 15, 2011 ah i co masz na mysli piszac siedz cicho?? bo takie wlasnie teksty mnie rozwalaja i po drugie co wiek ma do tego co napisales tak mysle ze to wlasnie ty jestes zacofany !! nie mam zamiaru sie z toba o racje wyklocac, bo nie o tym temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zwykły obywatel Napisano Sierpień 15, 2011 Do niedawna to Norwegia była oazą spokoju i wszystkim się wydawało,że taki mord jest tam niemożliwy.To tak jak w mojej miejscowości, spokój,cisza,dobrobyt,tylko w głowach mieszkańców i w ich spojrzeniach,uważny obserwator dostrzeże szaleństwo i strach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mała Dorotka Napisano Sierpień 15, 2011 Ljuhajmka stul pysk ty zarozumiała szmato ty idź córkę ucz języka polskiego by z dziadkami z polski mogla się dogadać bo jak do tej pory dogaduje się po niemiecku z dziadkami ze strony ojca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ennnnn2 Napisano Sierpień 15, 2011 znowu o polakach jest głośno na świecie kiedy na wyspie Jersey na emigracji jakiś polak psychopata wymordował 6 osób rodzinę polaków taki mały polski Breivik wstyd i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ljuhajmka 0 Napisano Sierpień 15, 2011 ennnnn2 jeszcze nieraz uslyszymy o napadach zamachach i co tylko teraz juz nigdzie nie jest bezpiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach