Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingaaaaassssss...

Nie ma nic gorszego niz Polka z czarnymi farbowanymi włosami!!!!!!!

Polecane posty

Gość Bambiiii
ririririr Autorka mowi o typowo slowianskiej urodzie, w pierwszym poscie. Blond wlosy nigdy nie byly przypisywane Słowianom.

Gość kingaaaaassssss...
takasiakaiowaka: pierwsze foto : tragediaaaaa drugie: ładne riririr: sama. i nigdy nie wyszedł mi czarny.

Gość PanProwokatorSięNudzi
Ponad 10 lat miałam blond włosy i ok. blond podobno odmładza, a mi na tym nie zależy;-) Na początku tego roku robiłam pasemka u nowej fryzjerki, zapłaciłam jak za zboże, bardzo drogo, a ona musiała użyć jakiegoś rozjaśniacza za 5 zl. i mi włosy po prostu spaliła! Fryzjerki tak robią bardzo często żeby wyjść na swoje! Do opakowania np. Loreal wsypują jakieś tanie gówno za przeproszeniem! Nie miałam innego wyjścia jak położyć brąz na te spalone włosy! Fryzjerki strasznie partaczą! Fryzjerów boję się bardziej niż lekarzy!;-) Teraz zrobiłam sobie taki kolor brąz czekoladowy, taki ciepły odcień, nawet dobrze to wygląda.

Gość może nie oczekiwać
Popieram, i do tego bym dodała kurewsko rozjaśniane popalone blondyny. Najlepsza jest naturalność, naturalne zadbane włosy to jest to.

Gość ririririirri
kingaaaasssss zdradz prosze farbe jakiej uzywasz!!!:))

Jak Ci się nie podoba to poprostu nie patrz ;) chyba masz kompleksy co ? ja mam niebieskie oczy ciemne brwi opalona i włosy farbuje na czarno... ;) naturalny mam ciemny blond ;)

Gość może nie oczekiwać
zdjęcia celebrytek to możecie sobie wklejać, że takie włosy macie haha. Pokaż swoje zdjęcie to chętnie ocenimy, czy tak rewelacyjnie:)

Gość może nie oczekiwać
"opalona i włosy farbuje na czarno." Oczywiście na solarce, hehe i wszystko jasne :D

Gość kingaaaaassssss...
no to wkleiłam ci celebrytke : Kaje i co? wygląda chujowo jak z dupy albo i gorzej... czarnamycha- nie nie mam kompleksów, wrecz przeciwnie. Kompleksy to bym miała jakbym miała czarne włosy i reszta taka jak opisałam ;)

Gość może nie oczekiwać
to bylo do tej co wrzucila zdjecie jakiejs celebrytki i pisze ze ma takie wlosy buhahaha:)

Gość kingaaaaassssss...
noo opalona jest teraz wiec tak gada a w zimie ??? pewnie blada dupa skoro pisze ze ma niebieskie oczy wiec uroda południowa wykluczona. Chodzi mi kobiety o to, ze gdy juz frabujecie włosy to robcie to w taki sposob, byscie nie musiały rysowac brwi czarną kredką i chodzić na solarke by kolor włosow pasowal wam do urody.

a mi się wlasnie podoba mój wygląd :))) a co za różnica czy opalona na solarce czy gdzie ;p dzisiaj akurat cały dzień na słońcu się grzałam ;p no ale że to lato jest lipne więc tak więcej na solarce ;) a w zime... niestety gdzieś trzeba ;) nie lubię bladości ;)

Gość kingaaaaassssss...
kolor mam tak jak napisałam dosłownie minimalnie jasniejszy, ale widze ze nie chodzi ci o kolor a o to ze wkleiłam włosy mega zadbane i błyszczace. wiec jeśli o to ci chodzi to TAK mam takie zadbane i błyszczące, nawet długosc taka sama ale bez grzywki. wsrod swoich kolezanek itd to chyba nie znam takiej drugiej co dba o włosy tak jak ja. dla mnie wlosy to wizytowka kobiety.

Gość ririririirri
kingaaassss zdradz mi jaka farba farbujesz!!!!:))))

Loreal casting polecam farbę ;) jest bardzo dobra i po niej własnie też mam zawsze takie świecące i gladkie włosy ;)

Gość asdfghj45678
Czarne włosy są po prostu brzydkie, płaskie, bez refleksów, dobrze wyglądają tylko u skośnookich. Sto razy lepiej wygląda najciemniejszy brąz, niż czarny.

Gość jkc
no i Kate Perry wyglada w blondzie rewelacyjnie, pasuje jej do urody i jeszcze wylagodnilo rysy, wy jak sadzicie?

Ale chodzi o to, że pokazując zdjęcie kogoś innego to nie jest tak samo jak wtedy, gdy prezentujesz własne włosy. Nie ma dwóch identycznych co do joty fryzur