Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgdsgfdgf

pyt o przedszkole, dostanie sie.

Polecane posty

Gość fdgdsgfdgf
czyli wszystko jasne....zawalilam....pozostaje mi zlozenie odwolania tylko to pewnie nic nieda:( jestem wsciekla na sibie...a dla zainetesowanych chodzi o przedszkole nr 102

autorko stało się :) próbuj skontaktować się z dyrektorką lub staraj się z listy rezerwowej :( dasz radę

Gość blableblu
Próbuj w którymś z przedszkoli gdzie są wolne miejsca, dałam linka. Może są w pobliżu twojego miejsca pracy, albo gdzieś na trasie. Dzwoń z samego rana.

Gość fdgdsgfdgf
a czy mogli dac moejgo synka na liste rezerwowych??czy juz calkowicie skreslili z listy??? Patrzylam te wolne miejsca ale to odlegle miejsca od mojego zamieszkania...a kolo pracy niema co zapisywac bo i tak koncze wieczorem.

Gość fdgdsgfdgf
niewiem...licze na to ze moze jeszcze jakos sie ugadam dyrektorka. Na drzwiach jest kartka ze o wolne miejsca pytac we wrzesniou, czyli ze moze jeszcze jakies miejsca beda, no niewiem...:(

Gość blableblu
To próbuj dzwonić do przedszkola, może kogoś zastaniesz.

Gość blableblu
Lepiej chyba dziecko wozić niż rezygnować z pracy. Do naszego przedszkola chodzą dzieci z drugiego końca wrocka, i okolicznych wiosek też.

Gość fdgdsgfdgf
niestety, ja koncze pozniej niz przedszkole a maz konczy prace ok 16, a zaczynam od 8 rano wiec tez lipa ...jak by mial jechac po malego na drugi koniec miasta to by sie nie wyrobil bo przewanie jest do 17 czynne.

Gość blableblu
powodzenia i dobranoc

Gość mamama26
to fajna matka z ciebie jak pracujesz od rana do samego wieczora - a kto wychowuje twoje dzieci??

Gość fdgdsgfdgf
pracuje od 8 do 19, w tym czasie zjmowala sie synem moja mama a akualnie maz bo jest na urlopie. Dzikeuje za fajnosc.

Gość no i>?co załatwi
dzwoniłąs juz?

Gość fdgdsgfdgf
wlasnie wstalam, ubieram sie i bede dzwonic

Gość wgysgsgg
u nas jak nie podpisało sie to skreslali dziecko, w kolejce czekało 30 następnych. Z czego wiele znajomych pracowników przedszkola, obawiam się, że w tym roku juz twoje dziecko do tego przedszkola się nie dostanie.Trzeba bardzo pilnowac tych terminów w czasach gdy tak cięzko o przedszkole

Gość to nie jestes w pracy?
do dzwonienia nie musisz byc ubrana

Gość to nie jestes w pracy?
no i?

Gość fdgdsgfdgf
bylam w przedszkolu, dziecko zostalo wypisane...

Gość rufek
czytalam temat od poczatku i przykre to jest. szukaj prywatnego, czasem sa tylko 50zl drozsze niz panstwowe.

Gość fdgdsgfdgf
dzwonie po prywatnych ale koszt min 900zl nie stac mnie

Gość blableblu
A próbowałaś do któregoś z tych gdzie są jeszcze miejsca?

Gość blableblu
na zgodnej - 4 miejsca na kościuszki - 2 miejsca na bartla -1 na warszawskiej -3 na wałbrzyskiej - 1 na rumiankowej -2 na nowowiejskiej -4 haukego-bosaka - 1 jak nie koło twojej, może blisko męża pracy, żeby zdążył odebrać.

Gość fdgdsgfdgf
niestety wszystkie te przedszkola sa bardzo odlegle od mojego miejsca zamieszkania a jeszcze bardziej odlegle od miejsc pracy

Gość fdgdsgfdgf
dzwonie po prywatnych ale chca kolosalne jak dla mnie sumy....600zl plus wyzywienie plus wpisowe 600...nie stac mnie na taki wydatek...pozostaje mi czekanie do wrzesnia i ewentualnie zwonienie sie z pracy:(

Gość blableblu
Wiesz co, pisałam już to wcześniej, do naszego przedszkola przywożą dzieci z drugiego końca miasta, bo akurat u nas dostali miejsce i jakoś sobie radzą. Tobie widać rzeczywiście nie zależy.

Gość fdgdsgfdgf
tak, moze maja taka mozliwosc...tylko zrozum ze ja pracuje od 8, dojazd mam ok pol godziny do pracy, powiedz mi ktore przedszkole przyjmuje od 6:30 lub wczesniej??Maz ma do pracy na 7 a ma jeszcze dalej niz ja. Konczy o 16, czasem pozniej wiec nie zdazylby odnierac dziecka, ledwo by zdazal na 17 tutaj kolomnie gdzie mial maly chodzic.

Gość blableblu
Większość przedszkoli pracuje od 6:30, w tym moje. Są też przedszkola czynne dłużej, może któres z tych które podałam też. Wystarczy wziąć telefon do ręki, zadzwonić i zapytać.

Gość blableblu
Masz na 8, przedszkole załóżmy od 7. O 7 jesteś z dzieckiem pod przedszkolem, przez godzinę nie dojedziesz do pracy?

Gość gagre
Kobieta ewidentnie lubi wygode.Chcialaby takie blisko domu i bez zadnych utrudnien...ale wybacz droga autorko trzeba takich spraw pilnowac jak oka w glowie...swoja droga w glowie mi sie nie miesci jak mozna zapomniec o najwazniejszej rzeczy skoro nie stac na prywatne przedszkole...Polacy to jednak idioci..

Gość gagre
A pozatym przedszkola przyjmuja nawet od 6.00:)Pozatym dla chcacego nic trudnego..Ja swoja corke potrafilam upchnac w najlepszym przedszkolu w miescie choc nam sie "nie nalezalo" bo ja nie pracowalam...tylko malzonek.Ale jak juz wczesniej pisalam jak ktos chce to moze wszystko.