Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziurawa skarpeta

komu udalo sie poznac w UK normalnego faceta/dziewczyne

Polecane posty

Gość jak krew
Jestem tu by powiedzieć wam: miłość, dobro i cierpliwość Jezusa do was nie ma granic, to on jest tym czego Ci zawsze gdzieś tam na dnie serca brakowało, to za nim była ta tęsknota kłująca Cię gdzieś od czasu do czasu, to stąd ten smutek gdzieś na dnie radości nie męcz się dłużej, już dziś zacznij modlić się o prawdziwą bliskość z nim, a gdy zostanie to spełnione gwarantuję Ci że oszalejesz ze szczęścia, to jest coś czego się nie da z niczym porównać, jestem wdzięczna za szczęście które eksplodowało w mojej dotąd smutnej i znudzonej, pełnej strachu duszy. On da Ci to czego nie da Ci nikt inny, nigdy, prawda krzyczy do Ciebie właśnie teraz, właśnie po to żebyś od tego, dokładnie tego momentu zaczął nowy lepszy etap, etap który doprowadzi Cię do milion razy lepszego zakończenia niż kiedykolwiek dla siebie przewidywałeś, rozumiesz? Mówię to serio i mówię to do Ciebie !

Gość przecietny28
Czyli mam rozumieć że mieszkam w uk to jestem patola? Dziwne skojarzenie ale skoro ja jestem patola to kim jesteś ty pisząc takie absurdy kolego wiec może spójrz w lustro i zadaj sobie pytanie "Kim jesteś?" bądź "Co osiągnąłeś ?" i nie obrażaj ludzi po zagranicami Ojczyzny... Twoja wypowiedz właśnie stała się przeciwnością pytania :) pozdrawiam

Gość gość
Co ty w zyciu osiągnęlas w tym jukeju, ze tak sie tym pysznisz?

Gość przecietny28
czy ja mowie o osiągnięciach czy zrozumieniu a to chyba różnica z tego co widzę radze popracować nad czytaniem ze zrozumieniem a potem pisaniu postów :) bo temat jest chyba inny...

Gość PL123
Wiele kobiet pisze że nie ma "fajnych" facetów w UK ale jak im powiesz że nie masz samochodu i góry kasy to większość cię zlewa a mówią że niby to dla nich nie ważne. Nie wiem też skąd ta opinia że jak ktoś jest oszczędny to od razu dusigrosz i ciułacz a sorry bardzo ale która z was nie przyjechała tutaj do UK za pieniądzem ? Czyli mam rozumieć że jak ktoś nie lata po klubach i nie wydaje kasiory to sknera. My tutaj wszyscy jesteśmy "na dorobku" więc wszyscy tutaj jesteśmy ciułacze. Jakie to zabawne jak to ludzie potrafią się wywyższyć a jak przyjdzie co do czego to się okazuje że jedna z drugą nawet angielskiego dobrze nie zna ale wymagania to ho ho. Mi to się żygać chce jak patrzę tutaj na polki z czarnuchami albo arabami a potem gadka że nie ma "fajnych polaków". Sam nie ćpam ani nie pije , haruję jak wół żeby coś odłożyć a i tak wszystkie polki do których pisałem mnie zlały bo nie sypię kawałami z rękawa i uśmiech mi się zmazał od trudów codzienności. Prawda jest taka że tutaj męża szukają albo te co już mają 30 na karku i się wyszalały a że zegar tyka to już się rozglądać zaczynają bo jedyna alternatywa to stara panna z 2 kotami albo te co z dzieciakami zostały same bo albo same kombinowały na boku albo mąż się puścił. Reszta jest na etapie imprez i zarabiania. I tyle w tej kwestii.

Gość gość
kolega wyzej, otoz nie wszyscy sa tu ciulaczami i facet ktory przyjechal tu tylko na dorobek to wcale nie jest ciekawa partia, ja jesli spotkam mezczyzne to chce aby on reazem ze mna korzystal z zycia a nie dusil funty w kieszeni. Nie mowie tu lataniu na imprezy i wydawaniu kasy na alkohol czy dragi, ale np mowie o wyjsciach na koncert, wyjazd za miasto, wyjsciu do kina, restauracji. Jesli facetowi szkoda kasy na rozrywki to sorry, ale nudziarzom mowie nie. Tak samo z poczuciem humoru. Jesli jest sztywniakiem to tez nie ma szans.

Gość gość
do PL123, skoro harujesz jak wol to kiedy bedziesz mial czas, zeby sie spotykac z poznana dziewczyna? Ja tu nie przyjechalam, zeby ciulac tylko by uzywac zycia a Ty pewnie pracujesz od rana do switu plus wszystkie nadgodziny wiec jaki z Ciebie pozytek?

Gość TomekT78
Wszedłem trochę z ciekawości, trochę z nudów, po poziomie niektórych wypowiedzi, a zwłaszcza słownictwa, wnioskuje, że jestem raczej starszy od większości z Was. Mam 37 lat, od 10 lat w UK. Moim zdaniem nie ma znaczenia czy to Anglia, Polska czy inny kraj, nie ma znaczenia też płeć, narodowość, religia czy inne kryteria, wg których co niektórzy tak chętnie i beztrosko szufladkują innych ludzi. Nie widzicie tylko, że takimi wypowiedziami sami siebie szufladkujecie i to bardzo nisko. W kazdej społeczności są ludzie wartościowi, ale też i mendy niewarte uwagi. Tak jak ktoś wczesniej pisał, nic na siłę, bo to nigdy nie wychodzi. Ja byłem w długotrwałym związku, który nie wyszedł, mimo, że nigdy się nie kłóciliśmy... a może właśnie dlatego? ale nie żałuje czasu spędzonego z tą kobietą, nie powiem o niej złego słowa, ona pewnie o mnie także nie. Po prostu nie było nam ze sobą po drodze. Nie szukam na siłę, nie jestem desperatem mimo wieku, znam swoją wartość, kieruję się w życiu jasnymi zasadami i nie poświęcę ich tylko po to, by z kimś być. Czekam na kobietę, która będzie podzielała moje poglądy, ktora doceni jaki jestem i która z własnej potrzeby bedzie lojalna i wierna, a ja z własnej potrzeby uczynię ją szczęśliwą... Trzeba iść do przodu, nie oglądając się za siebie. Stojąc w miejscu nigdy nie spotkasz swojego szczęścia, które gdzieś tam na Ciebie czeka, czego życzę wszystkim samotnym... sobie również. Pozdrawiam

Gość gość
Piekna wypowiedz powyzej.Zycze szczescia Tobie.I sobie:)

Gość gość
Przeczytalem wszystko, chyba ze 3 dni mi to zajelo. Ale warto bylo, ciekawe dyskusje.

Gość gośćMalutka
jestem 10 lat w uk spotykalam roznych facetow. jednak chyba prawda jest to ze 90% panow w anglii to tzw. margines spoleczny planuje wrocic do polski, tutaj prawdopodobnie mnie juz nic dobrego nie czeka... poza praca nic mnie tu nie trzyma

Gość gośćMirella
porzadny facet oglada sie niestety za tymi nie porzadnymi kobietami, a pozniej zdziwiony wielce bo gdy nie ma kasy , domu, samochodu itp.. to taka go zlewa... a na spokojna, skromna porzadna dziewczyne nawet nie spojrzy i dlatego jest jak jest

Gość gośćMmmmmm
gosc MIrella, To nie prawda. Ja szukalem dwa lata i znalazlem. Skromna dziewczna moze(a nawet musi) tez byc seksowna i zadbana, miec jakis styl, wszytko potrzebne na tyle by sprowokowac reakcje faceta ktorego szuka. Reszta potem wychodzi z rozmowy. Ja jestem ustawiony i moglbym miec kazda cizie, ale nie takich wartosci szukam. Cieszy mnie sama swiadomosc ze moge miec kazda a wybieram kogo chce.

Gość TomekT78
Oboje jesteście w błędzie. Porządny facet nie zwiąże się z nieporządną kobietą i na odwrót, bo nie dadzą sobie tego czego oczekują od partnera. To tak samo jak powiedzieć, że kobiety wiążą się tylko z draniami - stereotyp nie poparty życiem. Kolega wyżej pisze, że "mógłby mieć każdą"... ale czy "każda" chciałaby Ciebie? Pomyślałeś o tym? Ludzie są różni i rożnych cech/wartości szukają u rożnych ludzi, kwestia tylko doboru a potem lojalności temu, co/kogo się wybrało. Pozdrowienia :)

Gość gośćMalutka
zgadzam sie z powyzsza wypowiedzia tkwilam ostatnio w zwiazku z tym tzw. "nie porzadnym facetem i go zostawilam, bo nie takich wartosci szukam u partnera , a moj ex nie posiadal chyba zadnych dobrych cech.. obecnie nie szukam faceta, przekonalam sie juz ze wiekszosc polakow w uk to chamy nie szanujacy swoich kobiet..

Gość TomekT78
I tak trzymaj, nie szukaj, miłość przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie, nic na siłę. Co do facetów, nie skreślaj ich po kilku nieciekawych doświadczeniach, bo mozesz odebrać szansę komuś, kto ma potencjał dać Ci szczęście. Wszędzie są dobrzy i źli ludzie, nie ma znaczenia czy to Polska czy UK, choć rzeczywiście duża część naszych rodaków na Wyspach nie najlepiej reprezentuje nasz kraj... cóż, takie to już uroki życia na obczyźnie, nie ma co się nad tym zastanawiać, trzeba iść do przodu :)

Gość gośćMalutka
ja to wszystko rozumiem, :) zdaje sobie sprawe ze nie ma idealow, wiem ze moglabym kogos uszczesliwic, ale z racji tego iz ciagle jestem sama czasem nachodza mnie mysli czy ta moja druga polowka sie w ogole urodzila .. mam nadzieje ze tak :)

Gość gość
Ja poznalam takiego jednego wuefiste. Zarabial tu ponad 2000f ale bylam z nim nie dla pieniedzy. Jest niesamowicie kulturalny i cudowny a jaki przystojny. Niestety postanowil wrocic do Polski a mnie zostawil tu sama. Wiem ze ma zone ale nas laczylo cos wyjatkowego. Kazda chwila z nim byla cudowna a seks.... cos kosmicznego. Kochany wuefisto prosze wroc. Czekam na Ciebie i nadal Cie kocham, caly czas o Tobie mysle i nie moge przestac bawic sie moja cipcia myslac o Twoim wielkim siusiaku... :( tesnie bardzo... :( Twoja na zawsze

Gość gość
To ja Elwira pisalam ten post powyzej :*

Gość gośćDarek
Czemu odważy wszyscy faceci dla waszej to pijaku cpuny czy buraki.my też możemy powiedzieć kilka słów na wasz temat.na patrzyłam nie pije i nie chamuj a jakoś nie potrafię znaleźć normalnej i fajnej kobiety.a chciałbym taka znaleźć. Mój meil konradzydek42@gmail.com

Gość gość
Potwierdzam wuefista ma wielkiego pytonga:) wynajmuje dziewczynom pokoj na Ealingu ale teraz juz zajęty:)

Gość gośćDarek
Ja jestem wolny.konradzydek42@gmail.com

Gość gość
A kogo to opchodzi parchu ze jestes wolny :D

Gość gość
Elwira ty k****o

Gość gośćMmm
No czy ja Wiem. Wiekszosc to faktycznie dno, ale mam na oku takiego jednego wysokiego goscia.....fajny.....jezdzi na rowerze, ale obawiam sie ze mlodszy I to by go zdyskwalifikowalo przed startem. Jak Pali I chla to tez zaden material......no I ciekawe czy ma jakies ambicje? Bo jak nie to dziekuje......z nieudacznikiem, ktory nie ma nic do zaoferowania przyszlej matce swoich dzieci nie ma co tracic czasu. Niestety panowie.....ale to wasza rola....tak jak nasza urodzic dziecko (o ile ktoras chce) I zadne gadki o tym niby rownouprawnieniu, ktorego nigdy nie bylo, nie ma I nie bedzie.....tu nie pomoga

Gość sisiMK
Zajrzałam tu bo chyba i ja będę potrzebowała bratniej męskiej duszy,ale nie będę szukała desperacko jak radzą inni. Zawiodłam się na moim mężu,niby długo byliśmy ze sobą,jednak nie do końca go poznałam. Tutaj po kilku latach pobytu odbiło mu,nie zależy mu na mnie,na dziecku i dom go nie interesuje.Hasa sobie jak wolny ptak.Trwoni pieniądze,zaciąga długi( jak coś sobie upatrzy to kupuje na raty) Odnosi się do mnie pogardliwie i chamsko Jestem kobietą przeciętną,skromną i zadbaną,pracuję i dużo do szczęścia mi nie potrzeba,nie jestem materialistką. Lubie muzea,kino,książki i podróże dla mojego to za mało,on zakochany jest w swoich kolegach i im by nieba uchylił :D No i jak znaleźć przeciwieństwo mojego męża,po czym poznać człowieka że cię znowu nie skrzywdzi. Nie chcę być sama do starości,bo samotność to straszna rzecz :( no wygadałam się :D

Gość gość
Cicialabym byc w zwiazku z normalnym, wyksztalconym facetem. Probuje takiego poznac prowadzac aktywne zycie, sama jestem atrakcyjna I zadbana.