Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziurawa skarpeta

komu udalo sie poznac w UK normalnego faceta/dziewczyne

Polecane posty

Gość gość
Ksieciunio- szukasz kogoś z ambicjami czyli nie może posiadać swojego domu tak? Ma żyć w norze ze swoimi ambicjami a potem ambicjami karmić wasze dzieci. Taka zła, bo ma dom. Przeczytałam ostatnie strony i nie zauważyłam żeby ktoś ci tu wystawiał propozycje matrymonialne ale ok...wmawiaj sobie ;)

Gość gość
Jezu! Weź mnie bie strasz :D To chyba oczywiste, że nawet byś u mnie nie miał szans z tymi poglądami. Z resztą żaden na tym forum. Polaczki udają ważniaków a prawda jest taka że jak kobieta ma więcej do zaoferowania niż facet to ten podkula ogon i od razu liczą się ambicje :D zapomina o czym biadolił kilka postów wcześniej i wtedy to już jakakolwiek się nada, byleby nie miała lepiej niż on. Ah buraczki wy moje.

Gość gość
kretynie? heh ok ty sie smiejesz ze mnie ja z ciebie i tak to sie kreci mniejsza z tym... lady powiedz mi jedna rzecz jestem ciekaw co taka wszechstronnie wyksztalcona i uzdolnina osoba jak ty o tym mysli oile ty w ogole myslisz :)nie obrazajac cie tylko stwierdzajac fakt naprawde wierzyszw to ze w calym tym naukowym swiecie o ktorym wspomnialas nawet tutaj w uk (nie mowiac juz o reszcie swiata) jest wiecej naukowcow polskich ploci zenskiej niz facetow? naprawde w to wierzysz?:):):):):) hahahah .... bez komentarza pomijajac juz fakt ze to nie bylo w uk ale w uk o tym trabili 24/h a mowie o slynnej operacji ktorej sparalizowany pacjent odzyskal czucie w nogach o kim mowili czy wspomnieli cos o kobiecie chirurgu?nie ani slowem bo oczywiscie byl to facet made in poland takna marginesie ;)co ni jest zadna nowoscia pewnie 70% naukowcow jest ploci meskiej wszystko co istotne bylo jest i bedzie wymyslone przez faceta tak bylo zawsze i tak bedzie zawsze dlatego dziwie sie troszke ze w takich super sferach nie mozna zalezcpolskich naukowcow a tobie poznie polaka kojarzy sie tylko z facetem ktory amiata ulice lub pracuje na tasmie :) ukrecilas na siebie bata tylko bo pracujac z takimi ludzmi i napotykajac polakow na swojej drodze mialabys dobre zdanie nie wiedzac praktycznie nic o ciemnocie pracujacej na tasmach takie safakty :)ale to nie dotrze do twojej pseudo inteligentnej lepetyny bo jedyne w czym jestes dobra to bujanie w oblokach...

Gość ladylight
Nie napisałam, że jestem wrzechstronnie wykształocna, nie jestem lekarzem (nie wiem jak do tego wniosku doszedłeś, ale ok...), nie gardzę ludźmi pracującymi fizycznie. Napisałam, że pracuję w ciekawym miejscu i szukam partnera o podobnych zainteresowaniach i poglądach (to, że ty masz pracę do d**y, nie znaczy że każdy ma i nie chce o niej rozmawiać po przekroczeniu progu domu). Nie widzę w tym nic dziwnego, a ty po prostu się czepiasz i robisz z igły widły :) Nie moja wina, że dla niektórych wcześniej wymienione BBC czy dalekie podróże to taka odległa gataktyka. A jeśli chodzi o proporcje to na studiach (zarówno masters jak i undergrad) była przewaga dziewczyn a teraz w pracy jest w sumie po równo kobiet i mężczyzn. To nie średniowiecze i proporcje się wyrównują. Polaka poznałam tylko jednego, a ja jestem jedyną Polką jak na razie :)

Gość ladylight
Gdybyś chodził do szkoły, wiedziałbyś dlaczego większosć rzeczy była "wymyślona" przez faceta. Na pewno nie dlatego że są bardziej inteligentni. Ile to odkryć dokonała kobieta ale przywłaszczono jej pomysł "bo jest tylko kobietą"? Weź trochę poczytaj a potem się wypowiadaj ;)

Gość ZwyklyFacetUk
Czytając wasze wypowiedzi zastanawiam się nad jednym... Czy Polacy wszędzie muszą skakać sobie do gardeł?! Ludzie ogarnijcie się troszeczke ponieważ ktoś kiedyś założył ten temat z konkretnym pytaniem a na dzień dzisiejszy zrobił się zwykły syf... Zawiść ludzka nie zna granic... Jednak prawdą jest powiedzenie "Jeżeli Polak/ka za granicą Ci nie zaszkodzi... oznacza to że już Ci pomògł" Pracowałem i mieszkałem w niemczech ale nigdzie nie spotkałem się z taką zawiścią jak w UK. Sorry ale jeśli spojrzycie na te wypociny "trzeźwym okiem" sami dostrzeżecie że pozornie spokojny nawet fajny temat zamienił się w "pole bitwy" A Co do któregoś tam "Gościa" to przykro mi ale mylisz się gdyż Kafe nie jest anionimowe i nawet jeśli używasz vpn'a lecąc po serwerach Usa Chin etc to w dalszym ciągu nie jesteś anonimowa/y Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia

Gość pa1
dobrze mowisz Zwyklyfacet!;) Ja tylko wtrace swoje 3 grosze.Nie rozumiem dyskusji o domach itd, jesli ktos jest zaradny i umie o siebie zadbac robi to z wlasnej woli i we wlasnym interesie i nie potrzebuje sie swoimi osiagnieciami oglaszac na lewo i prawo... po drugie, nie zgodze sie z teoria, ze w Londynie wszystkie Polki sa takie same...poza tym nigdy i nigdzie niw wolno wrzucac wszystkich do jednego worka. Znam wiele Polek, przed i po 30, ktore sa wolne (zazwyczaj dlatego, ze wola byc same, niz byc z byle kim i z byle powodu), maja ambicje, rozwijaja sie, chca czegos wiecej od zycia niz tylko praca, dom, tv, sen itd, sa niezalezne i nie czekaja na kogos kto bedzie je "ratowal"...Chca byc z kims z wyzszych powodow, a nie dla sexu, czy aby bylo taniej zyc...i wtedy pojawia sie problem- bo ciezko znalesc fajnego, normalnego, wartosciowego, no i wolnego;)faceta...

Gość gość
Wytłumaczcie mi w takim przypadku jedno: dlaczego jak dziewczyna ma fajną pracę, jest wykształcona i ma szereg zainteresowań to jest źle (bo praca pewnie po znajomości, studia kupione, dom też pewnie na kredyt lub w spadku i w ogóle pisze bajki). Dlaczego jak ktoś osiągnie coś swoimi siłami, a nawet z pomocą rodziców, co w tym złego, to zaraz dopisujecie sobie niestworzone historie? Zazdrość? Kompleksy? Poluzujcie gacie! Najpierw wymagania z kosmosu a potem jak ktoś się znajdzie to sami nie umiecie nic zaoferować, prawda? :)

Gość vansvan
co to są te chętnie wymieniane tu ambicje? Tak jak ktoś tu już napisał: ambicjami dzieci nie nakarmisz. Faceci chcą ambitnych kobiet które zarazem będą siedziały w domu i gotowały obiadki. Tak się nie da. Z tego co tu widzę to dziewczyna z domem to zło, dziewczyna z ciekawą pracą też zło bo przecież kobiet naukowców nie ma jak twierdzi facet który obejrzał reportaż w TV. Żeby was zadowolić trzeba chyba być bezrobotną i bezdomną i polegać na swoim panu. Trzeba od razu pisać że szukacie ofiary losu a nie zasłaniac sie wielkimi hasłami.

Gość Zwyklyfacetuk
I znów się zaczyna Skoro tak krytykujecie chętnie to co powiecie o tym : Pracowałem po 12h na warsztacie do tego sprzedawalem samochory ale ponieważ zaczynałem prace o 12 przed wyjściem robiłem obiad bawiłem się z dziećmi mojej byłej partnerki itp. Alkoholu nie pije jedyny nałóg to papierosy W wolne dni siedziałem z dziećmi w domu lub zbierałem je gdzieś żeby ich mama mogła odpocząć a ze mimo iż nie były moje kochałem je. Do tego prowadziłem radio internetowe za pośrednictwem którego prowadziłem wiele akcji charytatywnych dla niepełnosprawnych dzieci oraz dla schronisk dla zwierząt. W chwili obecnej szukam na nowo pracy gdyż miałem wypadek i trzymali mnie 4 miesiące na chorobowym. Partnerka odeszła bo przecież nie pracuje... Wiec pytanie do tych wszystkich hejterow Czy to że teraz mam taką sytuację czyni mnie bezwartosciowym? No chyba nie. Pokażcie mi faceta który poza pracą zajmuje się domem gotuje etc etc... Wartości ludzkiej nie można oceniać przez pryzmat pracy itp... Znam wiele ambitnych ludzi którzy nie mają możliwości spełnić ich A mimo to dążą do tego Have a nice day all

Gość pa1
a propos tych ambicji.. one nie dotycza tylko pracy i sfery finansowej...mozna tez miec ambicje w sensie- chciec i dazyc do lepszego zycia, a nie wegetacji i zycia tylko praca i rachunkami...rozwijac sie, poszerzac horyzonty, podrozowac...mi o takie w szerokim zakresie ambicje chodzilo;)

Gość pa1
a propos tych ambicji.. one nie dotycza tylko pracy i sfery finansowej...mozna tez miec ambicje w sensie- chciec i dazyc do lepszego zycia, a nie wegetacji i zycia tylko praca i rachunkami...rozwijac sie, poszerzac horyzonty, podrozowac...mi o takie w szerokim zakresie ambicje chodzilo;)

Gość pa1
zwykly facet...moze ona po prostu nie dla Ciebie byla...moze nie pasowaliscie do siebie. Czasem nie wiadomo jak 2 osoby by sie staraly w zwiazku, nie ma on szans. Takie zycie...nie ma reguly

Gość gość
No i o taka odpowiedz mi chodzilo. Moja praca jest moja praca marzen, nie zarabiam wiele i z tego powodu wiele "przyjaciolek" odemnie sie odwrocilo. Pracuje tez charytatywnie i przez to np dziewczyna brata wyśmiewa mnie jawnie ale mam rodzinę po mojej stronie więc mam to gdzieś. Wkurzają mnie ludzie którzy robią wszystko na pokaz lub chwalą się pieniędzmi. Nie lubię marnować żadnego dnia a teraz mam grypę i już 3 dni w domu doprowadzaja mnie do szału. Zwykły facet- ostatnia wypowiedź bardzo mi się spodobała, patrząc na poprzednie strony wydawałeś się burakiem.

Gość pa1
no bo nie ma co si patrzec na ludzi, tylko robic to co Ci sprawia przyjemnosc. To jest Twoje zycie wiec co Cie innych zdanie obchodzi?;)

Gość gość
l.light jestes po prostu przezabawna wiesz :) naprawde myslisz ze zdcydowana wiekszosc wynalazkow /lekow /technologii wymyslanych przez kolejne tysiace lat zostanie wynaleziona przez kobiety? haha :D czy to kwestia inteligencji?ty o tym wspomnialas :) powiedz kto wymyslil tv zarowke ?albo cos bardziej tobie blizsze kto wymyslil pralke lub podpaske?albo odkurzacz :D pewnie wszystkie te wynalazki jak tysiace innych sprzetow metodleczenia wymyslily kobiety tylko im ukradziono pomysly tak? :) wezmy chociaz nagrody nobla w naukach scislych zakonkretne osciagniecia laureatami 90%sa mezczyzni czy ci sie podoba czy nie kobiety co najwyzej zdobywaja bobla za propagowanie pokoju na swiecie i inne podobne ale wiem wiem co za zaraz napiszesz ...kopernik tez byla kobieta ;)

Gość gość
Ludzie, przestance w koncu skakac sobie do gardel i zacznijcie byc solidarni!! W Uk trwa nagonka na Polakow, jakis gosciu zabil faceta, bo myslal, ze to Polak, pobili jakas Polke, Cameron nas jawnie nienawidzi, a wy zamiast pokazac sile w jednosci, to szczekacie na siebie probujac udowodnic, ze jeden jest madrzejszy od drugiego. Zobaczcie co sobie wywalczyli muzulmanie swoja jednoscia, sa nietykalni! A Polacy? Polakowi mozna napluc na morde i nikt nie zareaguje. A tetraz dalej sie zryjcie:(

Gość loloool
faceci dużo wynalazków sobie przywłaszczyli. Kobiety mogą pracować zawodowo od niedawna wiec nie podskakuj tylko idz poczytaj zanim sie wypowiesz. Wychwalasz żarówki a słowem nie piśniesz na temat niefortunnych wynalazków. Wspomimasz nagrody Nobla, a sam Nobel żałował swojego wynalazku i stad te nagrody. Już nie wspominam o nagrodach Darwina ktore tylko pokazują jak inteligentni są faceci ;)

Gość loloool
Przeczytaj sobie np o Rosalind Franklin, pierwsza ktora przychodzi mi na mysl. Wątpie jednak że w ogole cos do ciebie trafi, bo widać że jesteś prosty. A z wynalazkami jest tak że w wiekszości zostaly wynalezione przez przypadek lub ukradzione komuś innemu bo prawdziwemu wynalazcy nie przyszlo na mysl że by je opatentować. Niezbyt inteligentne ale prosze, żyj w przekonaniu wyższosci nad kobietami :D

Gość gość
Ciekawe dlaczego kobiety dostaja pokojowe nagrody nobla...bo faceci to narwańcy. Skoro tacy inteligentni to czemu nie wynajda czegos co sie przyda? Od lat dostaja nagrody za potwierdzenie oczywistych teorii czy za działania matematyczne. Prosze...

Gość gość
Generalnie MOje drogie, prosty test waszej inteligencji. Tedt nr 1. parkowanie rownolegle tylem. test 2 - rozpoznanie marki jakiegokolwiek pojazdu samochodu test 3 - znajdz droge do celu uzywajac mapy :) znam przynajemnije 10 innych. Jak opanujecie podstawy mozemy podyskutowac o powazniejszych sprawach :D

Gość gość
The przyklady nie są wyznacznikiem inteligencji tylko twoją fanaberią. Wszystkie 3 spełniam bo ojciec mnie od małego uczył o samochodach, mam świetne poczucie kierunku. A teraz sprawdź swoją "integilencje" rozpoznając jakiej marki jest torebka każdej przechodzącej dziewczyny... Tak nawiązując do samochodów. Tak samo głupie jak twoje warunki (które spełnia teraz zwykła dziewczyna) tylko moich na pewno nie spełnisz bo kesteś prosty jak budowa cepa.

Gość ksieciunio M25
@pa1 dziś a propos tych ambicji.. one nie dotycza tylko pracy i sfery finansowej...mozna tez miec ambicje w sensie- chciec i dazyc do lepszego zycia, a nie wegetacji i zycia tylko praca i rachunkami...rozwijac sie, poszerzac horyzonty, podrozowac...mi o takie w szerokim zakresie ambicje chodzilooczko.gif - Pa1, dokladnie tak swietnie to ujelas. Znam tutaj cale mnostwo osob dla ktoych szczytem ambicji jest zachlac sie przez weekend, zarowno kobiety jak i mezczyzni. Znam kobiety ktorych jedeyn zainteresowaniem sa zakupy i imprezy i rozmowy o kasie. Te fajne, z fajna praca, z ktorycmi mozna prowadzic ciekawe dyskusje na banalne tematy , tkaie jak ksztalt widelca w restauracji sa pozajmowane a i tez nie czesto sa atrakcyjne fizycznie.

Gość gość
@gość dziś The przyklady nie są wyznacznikiem inteligencji tylko twoją fanaberią. Wszystkie 3 spełniam bo ojciec mnie od małego uczył o samochodach, mam świetne poczucie kierunku. A teraz sprawdź swoją "integilencje" rozpoznając jakiej marki jest torebka każdej przechodzącej dziewczyny... Tak nawiązując do samochodów. Tak samo głupie jak twoje warunki (które spełnia teraz zwykła dziewczyna) tylko moich na pewno nie spełnisz bo kesteś prosty jak budowa cepa. - rozpoannie marki samochodu przydaje sie w wielu przypadkach np podczas jakiejs kolizji? - to ze nazwiesz kogos, ze jeste prosty stawia cie w jeszcze gorszej pozycji. Wyzej srasz niz d**e masz. Naucz sie ciagnac k*****sa z polyykiem bardzije, ci sie to przyda niz twoje pyskowanie.:)

Gość gość
Dzięki za radę, sam masz w tym doświadczenie czy widziałeś jak twoja matka ciągnie każdemu naokoło? Tak czy siak na pewno jesteś mistrzem skoro takie rady dajesz. Czyli miałam rację : prostak i to jeszcze zalatuje patologią.

Gość gość
Już nie przesadzaj polaczku buraczku...każdy głupi zna marki samochodów. A twoja złota rada oparta jest chyba na tym, że żadna nie umiała (lub nie chciala) ci zrobić loda. Masz jakieś kompleksy (mały penis? ) i wychodzi z ciebie prostak. Jakbyś miał jakieś sensowne argumenty to nie leciałbyś z wyzwiskami tylko bronił swojej racji. Ale nie... :D

Gość gość
Prawda boli, co nie? Nazwałam gościa tym kim jest a ten już skomle i atakuje. Strasznie mi przykro że musiałam się zniżyć do twojego poziomu, ale trzeba nazywać rzeczy po imieniu. Jesteś żałosnym człowiekiem i nie dziwie sie że wylewasz frustrację na kobiecym forum. Tu najbliżej ci do kobiet bo w realu odpychasz osobowościa. ;)

Gość gość
sorry ze wspomnialem o zarowce przeciez to takie malo istotne nic... gdyby nie ta zarowka i tv to by ci cyckow nie starczylo do wykarmiania dzieci niefortunne wynalazki ? moze chodzi ci o laptopa na ktorym pewnie piszesz a wymyslil go facet czy moze internet ? kolejne dzielo faceta a moze prad tez wymyslila kobieta :) itd itp i konca nie ma od wykalaczki w twoim domu przez papier do doopy po damskie damskie torebiki bo to zadna nowosc ze w modzie jest wiecej projektnantow ploci meskiej 99% rzeczy z ktorych korzystasz ktoe widzisz byly wymyslone przez faceta rownouprawnienie wyksztalcenie niczego tutaj nie zmieni zeby ci zylka na czole pekla od wymyslania nic nie liczacych sie w swiecie pseudo argumentow :D

Gość gość
Kobiety na tym forum to dno. Polska suko popusc szpary a araba bo na polaka nie zaslugujesz. To atego jestes sama? Bo uwazasz sie za watpliwa pieknosc do tego ze zryta glowa? 30 na karku i ksiecia nadal nie widac, bo my mezczyzni wolimy te normalne atrakcyjne cieple kobiety. Pozdrawiam srodkowym palcem.

Gość gość
Ziomek z ostatniego postu wyluzuj faktycznie bije od ciebie frustracja:) wyglada na to ze na jednej pewnej szalonej imprezie twoja laska pomylila cie z dwoma afrykanskimi krolami wioski i zrobila im iscie krolewskie lody rozmiar xxl :P bo niby skad taki uraz u ciebie? Ja rozumiem ze mozna sobie pozartowac itd ale po co szerzyc chamstwo :P ... przeciez i tak wiadomo ze my kochamy polki a one nas i to jest milosc do grobowej deski ;) ja jade juz w grudniu do swojej dziuni troche daleko ale co zrobic... w uk tak ciezko o normalna kobiete szybciej pewnie wygralbym milion w totka niz znalazl jakas kumata laske ;)