Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziurawa skarpeta

komu udalo sie poznac w UK normalnego faceta/dziewczyne

Polecane posty

Tak wertyp wzielabym moich ciapoli jakbym ich miała ;) ale widać twój malutki mózg jedzie na stereotypach. Typowa cecha ludzi pierwotnych

Chyba mnie z kimś mylisz zlotko :D nie wnikam . A może po prostu jesteś nieco chory psychicznie i już ci się pomieszalo

Zeta myśli ze wszystkie sa z ciapatymi :) jednak jest chłopiec w dużym błędzie. W ogóle wierzyć zecie? Możesz pogrążyć się jeszcze bardziej ?

pisal osttnio o tej major ze z arabem byla i to sie sprawdzilo zdjeciw w burce nawet dal tej pizdy ;) czy ona sama dala. a moze bylas z ciapakiem. w sumie chyba nikt iny cie nie chcialby.

:) tak jeśli takie pisanie sprawia ze czujesz się lepiej to ok prezeSIKU. Tak zeta ma szklana kulę i widzi wszystko. A ty co jego dziwka kafeteryjna jestes że wierzysz? Tak nikt by mnie nie chciał (dlatego jestem w szczęśliwym związku) i pisze do ciebie , zfrustrowanego singla którego nikt nie chce. Inaczej zajalbys się jakas panna zamiast wylewac tu gorzkie żale :) dobrej nocy, nie zaleje się zolcia

Gość spocona pipka
pytanie do prezesa wertypa czy jak mu tam: Po jakiego wala wstawiasz zdjecie swojego lokcia???? i nog w trawie??? za tydzien pokazesz nam kawalek uda lub piety???

Gość arnier
Poznałam przyszłego męża w domu ;] wymieniał mi okna i tak się poznaliśmy . Chodzimy z sobą 5 lat a za rok planujemy ślub . Mój pierwszy poważny facet i ostatni .

Gość spocona pipka
zeta przyznaj sie ze masz dresy everlasta zwisajace w kroku jkabys nawalil w pieluche a do tego wygolony na zero lep i brak przedniej jedynki

ci co robia kebaby to jakis maly odsetek, zreszta najczesciej sa to turcy.. prawdziwi ciapaci w uk maja tyle kasy ze stac ich na oplacanie rocznego czynszu na studia w wysokosci 10 tys funtow. nie naleza im sie zadne pozyczki czy dofinansowania i oni zazwyczaj wracaja do swocih krajow zeby tam trepac jeszcze wiecej kraju, bo w takim np. pakistanie albo jest skrajna bieda albo skrajne bogactwo i wlasnie ci ze skrajnie bogatych rodzin przyjezdzaja zazwyczaj do uk. wiekszosc z tych co zostaja pracuja wtedy w najlepszcyh korporacjach, zajmuja wysokie stanowiska, w szpitalach sa najlepszymi specjalistami..

Gość spocona pipka
zeta dostales juz sraczki z podniecenia? pewnie siedzisz teraz na flacie 9 osobowym na lozku pietrowym i wpierdalasz tani chlep z tesco zapijajac cajderem z plastikowej butelki, drapiesz sie po jajach i ogladasz powtorki m jak Milosc - smierc hanki

Gość gienek popil dzis
Zeta ty skonczony zlamasie masz parchy i wagry na swoim ku...sie zebow nie myjesz, zarostu nie golisz od rana do nocy glupoty pierdolisz nosisz dresy everlasta i cyganskie laczki na twoj widok polczyny dostaja sraczki za pazurem brod, w uszach centymetrowy miod a do tego wszystkiego masz swinki chod funciak, lidl i sports direct to twoje butiki co sobota popijasz cidera i inne tanie siki masz stara beemke bez klamek i lusterek zapamietaj to cioto: JESTES ZEREM!!!

Gość do gienek dzis popil
Nie wiem kimś jestes ale twoje wierszyki podsumowuja wszystko tak ze lepiej nie fa się tego nie da powiedzieć ! Oby tak dalej! A mariolka to pewnie jeden wielki kompleks dlatego się tak przejmuje co się o nim pisze.

Gość catch of the day!!!
Mariolka I kto to mówi? :)

Gość gienek popil dzis
Mariolka spod Ilawy nerwowa bardzo jest nie wziela dzis piguly, dziwnie zachowuje sie wysypki dostala w okolicach pachy i tylka myslala ze ma hiva jednakze to jest zmylka ma zwidy i omamy do tego piane z pyska toczy rzucilo jej sie na uszy, usta i oczy pewnie jakas chorobe weneryczna nabyla jak laske swemu mahmetowi pod lada w kebabie robila mariolka jest znana w okolicy wsrod meskiej publiki lata doswiadczenia i jej niesamowite techniki daly jej renome obciagary numer jeden czasami potrafi na raz obrobic chu..siedem jej ulubione smaki to pakol i algierczyk nie gardzi jednak zadnym kto ma w kieszeni dziegi

Gość do gienek dzis popil
Mariolka to facet. Napisz cos o tym ze jest transwestyta i ze to budowlaniec ( zimą ma przerwę i się nudzi). Żadna laska go nie chce a na prostytutki go nie stać ....

Gość gienek popil dzis
Czerwona haleczka, czarny staniczek Rozowa szminka na ware, zapiac ostatni w sukience guziczek I jestem gotowa na nocne eskapady po miescie mam nadzieje ze dzis bede miala duze szczescie i upoluje jakas gruba rybe z portfelem wypchanym funtami ktora mnie obdaruje nowa bielizna i Armaniego szpilkami Jest zima, czasy ciezkie, przestuj na budowie Wykonuje wiec prace dodatkowa o ktorej nikt nic nie wie Za dnia jestem Zeta, prostym polaczyna z brudnymi rapetami Z wieczora zas jako Mariolka kusze mezczyzn trzepoczac rzesami Przechadzam sie po Soho i na sponsorow czekam Zachowuje sie grzecznie , nie pierdze i nie bekam W mym meskim wcieleniu nie mam szans podupczyc Nawet prostytutki nie chca mi uslug swiadczyc Lecz jako trans mariolka seksowna i zadbana uzywam sobie z panami az do samego rana Nie jest to jednak proste jak moze sie wydawac Bo moi sponsorzy na trzezwo d..nie chca dawac usypiam ich tabletka i biore sie do roboty bez tego w zyciu nie tkneli by takiej jak ja cioty gdy budza sie nad rankiem nie pamietaja wcale ze zamiast z piekna laska rabali sie ze mna Trans pedalem!