Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrpawel

Penis idealny - oczami dojrzałych kobiet !!!

Polecane posty

Długość-15cm Obwód-13cm Kształt-dobrze zachowane proporcje między trzonem a główką-powinna być różnica w obwodzie najszerszego miejsca główki a trzonem tuż pod główką, ale też nie za duża. :classic_cool: Owłosiony koniecznie.😴 P.S. Nie wiem czy zaliczam się do dojrzałych kobiet. :classic_cool:

hmm, mój jest w takim razie bliski ideału (choć grubszy, bo obwód >15cm) - ale mojej Pani to nie przeszkadza

Gość do Perwersji
dlaczego koniecznie owlosiony?

Gość Hot lady
Koniecznie obrzezany. Wtedy widac cały jego piękny ksztalt, bez zbednej skory:)

Gość niezaspokojona koteczka @
Wystarczy aby był czysty .

Gość sdfg
moze byc mały -ale wariat;)

Gość bambusowy korek do porek
a ja tam lubię gołe jajka :)

Gość bambusowy korek do porek
wariat owszem ale nie cienki

Gość ssewewsaew
czysty, ogolony i prosty

To pytanie nie ma najmniejszego sensu, każda kobieta ma inne wymagania, penis idealny dla każdej kobiety będzie inny. Proste jak budowa cepa. 1000 wątków na ten sam temat, po co? I tak z tym fiutem nic nie zrobisz diametralnego więc jak to mówią "deal with it" albo znajdziesz pasującą kobietę albo nie. Koniec, kropka.

Gość dirk16
Mam skonczone 16, i szukam jakiejs dojrzalej. Penisa mam niczego sobie.

Gość sytymyty
Conajmniej 20 cm, tak zeby az bolalo jak za mocno. Ogolone jadra.

Gość dirk16
No to mniej wiecej takiego mam.

"Idealny penis to... dlugosc ok 18 cm, obwod ok 14 cm lekko zakrzywiony do gory, ladna ksztaltna glowka do tego musi byc ladnie podgolony i zawsze swiezy i pachnacy. jelsi obwod penisa mierzony na srodku wynosi np 14 cm to obwod glowki powinien miec 15 co 15,5 cm. to tak mniej wiecej." Główkę taką mam (15cm), a 5cm pod nią mam obwód 16,5 cm.. więc coś ze mną nie tak? nie ma powiedziane że każdy penis wygląda tak samo, nie można powiedzieć że każdej kobiecie to samo pasuje! Ludzie, jedna lubi mniejsze, druga woli większe. Jedna woli klasycznie, inna na pieska. Jedna lubi do buzi a 2 nigdy tego nie zrobi. Tyle gustów ile ludzi. Dojrzałe kobiety z tego co wiem łączy głównie jedno (ponieważ są doświadczone) to, że chcą w miarę grubego, a jak długi to się bardziej cieszą.

Gość ela jak cholera
16,5 w obwodzie to chyba koń ma :O Ja na pewno bym takiego nie chciała.

Gość J@rosł@w niesmi@ły
Jak dokladnie zmierzyc ten obwod. Moj penis ma 15cm dlugosci

Gość I tak wypowiadaja sie tu
Same GEJzery hahaha

chyba tylko ty. a obwód najlepiej zmierzyć np miarką krawiecką, albo tak jak dzieciom po urodzeniu mierzy się obwód rączki, lub sznureczkiem odznaczyc sobie i potem zmierzyć po wyprostowaniu. A ja miałem przez ponad 3 lata kompleksy i myślałem że mam małego.. ;/ a tu się okazuje coś innego. ludzie mogą się mylić. a to ze ktoś z was nie ma dużego nie oznacza że inny nie może mieć..

Gość pipi L
Czysty

Gość edzzia
Sztywny kiedy tego potrzebuję:classic_cool:

Gość Wole kiedy kobieta
Mialy byc opinie kobiet. Wiec panowie wyluzujcie i oddajcie glos kobietom. Ps Kobietki zmierzcie swoje ulubione dilda i inne przedmioty ktore sobie wkladacie i na ile/jak gleboko. Ciekawi mnie to bo zauwazylem ze wiekszosc kobiet nie szaleje z duzymi rozmiarami wibratorow, dilda itd. Srednio to cos okolo 3,5 -4 cm średnicy czyli nie duzo Jakie to ma odniesienie do grubosci penisa jaka wam sprawia najwieksza przyjemnosc? A moze to zeby byl cienkszy od penisa partnera i nie wzbudzal w nim kompleksow.

Gość kora82
SZtywny na sam widok. MOj maz ma takiego nawet nie musze go dotykac. Wystczy ze sie rozbiore juz mu stoi. Jest sredni. Duzego bym nie chciala bo szybko flaczeja no i trzeba sie duzo natrudzic zeby wstal.

Gość Dojrzała pani :)
Ma być sztywny w tym momencie,kiedy powinien być.Choroba,a mój ma go prawie zawsze :) Mój ma świetnego bananka,duuuuży i grubasek i też potrafi zamieszać nim,och zamiesza.Nawet dzisiaj przed pracą chciałam choć na chwilę go poczuć.Teraz jestem w pracy i jeszcze mam to rozpierające uczucie w sobie :)

Gość Actimelek
[zgłoś do usunięcia] edzzia Sztywny kiedy tego potrzebuję ­ Viii myślisz że jak piszesz w pomarańczu to nie wiemy że to ty? :P

Gość fan_wielkich_
Ja swojego wacka wyprostowałem i powiększyłem ekstenderem: www.metody-powiekszanie-penisa.098.pl Przez kilka miesięcy używania extendera i preparatu rozciągłem małego o 4cm.

Gość Do fan
a jak z gruboscia? z ilu tyle wyciagnoles? Ja mam obewcnie tak okolo 16-17 dlugosci i 14 obwodu przydalobuy sie go wydluzyc tak do 20cm ale i pogrubic z 1 cm a najlepiej z 1,5 cm tak zebym mial 15,5 obwodu

Gość sprzedam majtki
Musi byc gruby i dlugi. No i twardy i prosty i nie moze za szybko strzelac i ide sie napic kawy i poplamic majtki bo sie podniecilam. Pozniej wystawie je na aukcje