Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Czy to prawda, że dziewczyny interesują się zajętymi chłopakami

Polecane posty

Gość IMO13848
Generalizacja, ale jak w większości (...) generalizacji jest w tym sporo prawdy. Może nie interesują się "tylko" zajętymi, ale często interesują się nimi "bardziej".

Gość IMO13848
PS. Tamari, a Ty ładna jesteś?

Gość 4543735675
zajety facet od razu wydaje się atrakcyjniejszy - skoro ktoś go chciał, to musi być coś wart... No i jest możliwość spróbowania swoich sił w walce z drugą samicą.

juz odp 100000 razy imo to jest mega glupie pyt looser jakbys pomyslal to bys sam znal na nie odp ale wolisz tracic czas na zadawanie durnych pytan-twoja wola

Gość IMO13848
4543735675 "zajety facet od razu wydaje się atrakcyjniejszy - skoro ktoś go chciał, to musi być coś wart... No i jest możliwość spróbowania swoich sił w walce z drugą samicą." No i koniec tematu. Teraz pogadajmy o Tamari. :classic_cool:

Luser, po co kobieta ma sobie zawracać głowę zajętym, skoro wiadomo z góry, że nic z tego nie będzie? :) Chyba, że chodzi Ci o te babki co mają "fetysz zajętego". :D

tak kobieta interesuje sie facetem tylko jak jest zajety gdy sie dowiaduje ze jest sam od razu go olewa :-O

nie loos, po prostu nie interesuja sie Toba mozesz dolaczyc to do listy rzeczy ktorymi warto sie umartwiac

Zależy, ale może się tak wydawać, w końcu jeżeli ktoś jest "zajęty" to muszą być ku temu powody.

Gość IMO13848
Ave Czizas! Składamy hold tej, która idzie w straży przedniej! :classic_cool:

Gość pytajniczekmaly
tak

Gość pytajniczekmaly
wole zajetych zdobycie takiego faceta to wyzwanie

Jakie tam wyzwanie, jak da się odbić to to nie jest żadne wyzwanie. Poza tym potem może się zrobić głupio jak inna go odbije ;)

wg mnie czlowiek nas interesuje ze wgledu na to jaki jest a nie czy jest zajety jednak dla osoby z zasadami wiedza ze ktos jest w zwiazku bedzie sygnalem do wycofania sie lub niepodejmowania prob nawiazania relacji dam-mes pomijam tutaj inne sytuacje typu ze niektore jak pantera wspomniala kreci wyrywanie zajetych bo czuja sie wtedy lepsze albo kiedy ktos nie planuje sie zakochac w kims kto jest w zwiazku ale tak wychodzi, i na pewno nie z tego powodu

Gość IMO13848
Kafeteria - sanktuarium dziewczyn wyjątkowych. :classic_cool:

a pyt jest na maksa uogolniajace powinno brzmiec czy sa dziewczyny...

"Kafeteria - sanktuarium dziewczyn wyjątkowych. " Ja bym po tej pauzie umieściła wyrażenie "światłych teorii zgodnych z rzeczywistością".:classic_cool: Teraz powiedz IMO, ile par które znasz to "najeżdżane" przez inne, wolne kobiety związki? ;)

czesc imadlo :) mam nadzieje ze wyjales miecz z pochwy skladajac mi hold

Gość Kurzajkii
niektore kreci wyrywanie zajetych bo czuja sie wtedy lepsze i atrakcyjniejsze od jego partnerki a pozatym robia tak tez kobiety zajete ktorym wkrada sie nuda do zwiazku

Gość IMO13848
Różowa Kocico - w "pary" się nie mieszam, ale niemal od każdej siksy, opowiadającej o wspaniałych misiach-pysiach, do których chciałyby startować, słyszałem "zaletę" związaną z dużą liczbą 'adoratorek' owego adonisa. ;) Ave Czizas - a czemu nie odwrotnie? :classic_cool:

chcialyby generalnie wiaza sie ludzie wolni a nie odwrotnie wiec imo nie chrzan z łaski swojej:)

IMO, no to ja już się nie mieszam z kolei w Twoich znajomych. :P Ale tak mi się wydaje, że to bzdurna teoria, bo w realu nikt się nie rozbija wzajemnie, a raczej się szuka wolnego do pary. ;)

bo tak jest:) dla mnie to ponizajace podrywac faceta wiedzac ze jest np w szczesliwym zwiazku juz nie wspomne o braku szacunku do niego i tej dziewczyny

Gość Augustan
"czizas nie loos, po prostu nie interesuja sie Toba mozesz dolaczyc to do listy rzeczy ktorymi warto sie umartwiac" ...UWIELBIAM ;D I sama prawda poza tym, weź sie w garść człowieku :)

Gość IMO13848
Tamari - dla Ciebie poniżające jest nawet pokazanie cycków czarującemu koledze. :classic_cool: