Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Czy to prawda, że dziewczyny interesują się zajętymi chłopakami

Polecane posty

Gość Augustan
Tamaro, a co jesli facet ktory jest w zwiazku naprawde bardzo wpadł Ci w oko??

ale co to znaczy wpadl? lubie go, podoba mi sie? bo zeby sie zakochac to potrzeba czegos wiecej nie przewidze kazdej sytuacji ale nie potrafilabym z premedytacja rozbic cudzego zwiazku a mialam kolege z ktorym mialam bardzo dobry kontakt i podobal mi sie wizualnie i ogolnie jako czlowiek, nawet chcial sie spotykac ze mna po kolezensku bez swojej dziewczyny ale w zyciu nie przyszlo mi do glowy zeby cokolwiek z nim kombinowac zajety=zakazany przynajmniej wg mnie

Gość Augustan
Wpadł Ci w oko, czyli ciągnie Cię do niego, nie tylko w fizyczne sposób ale czujesz od niego tą energię która idealnie pasuje do Twojej :) Wiadomo że do słowa Kocham potrzeba naprawde wiele czasu, ale od czegos trzeba zaczać. Mam rozumieć że nie bedzisz walczyc o swoje szczescie?

Gość IMO13848
Tamari - jakbyś była większością, to sztuczki pokroju noszenia pierścionka na palcu, lub pokazywanie się z koleżankami, które mają grać zainteresowane, by nie działały. ;) I fajnie, że także przyznałaś mi rację co do uroków tego kolegi od cycków. :classic_cool:

Imo dzieki Bogu nie mam takich kolezanek:) napisalam wyraznie ze nie przewidze wszytskiego jesli bym cos czula, przyciagal by mnie a ja jego ( a tgo podst warunek) to nie dam 100% ze nic by sie nie wydarzaylo, ze na npewno bym umiala pohamowac cos co mogloby sie zrfodzic miedzy tym zajetym a mna natomiast jesli mialabym to planowac albo nie miec wyrzutow sumienia to absolutnie nie i mam nadzieje ze nie bede miala takich problemow

Gość Augustan
Tamaro, z którego rocznika jestes, jeśli można wiedziec?

Gość IMO13848
Jak już jesteśmy przy bardziej osobistych pytaniach, to także mam jedno - Tamari, a Ty ładna jesteś? :classic_cool:

Gość Augustan
I z Twojej wypowiedzi rozumie ze nie jestes w związku, dlaczego?

Gość Augustan
Ładnie tempe pytanie IMO ;] ...a Ty jestes piekny? ;p

nie, ale co to za roznica? bylam i mam dobre kontakty z plcia meska, dogaduje sie nie gorzej niz z kobietami

Gość IMO13848
Tamari - spójrz na to z innej strony, dzięki mnie dorobiłaś się osobistego INTERNETOWEGO RYCERZA. :classic_cool:

a dlaczego?? ogolnie nie mam potzreby bycia z kims :) POZNALAM kogos bardzo fajnego i pewnie bycos z ztego bylo no ale za duza odleglosc to na pyt aug

Gość Augustan
Zawsze myślałem ze w wieku 27 lat kobiety chca sie ustatkowac bardziej, jakis stały obiecujący związek przynajmniej. Jezeli masz dobre kontakty z nami facetami to na co czekasz? ;)

Gość Augustan
I poznałas go przez neta?

Gość IMO13848
Tamari "POZNALAM kogos bardzo fajnego i pewnie bycos z ztego bylo no ale za duza odleglosc" Też to bardzo przeżyłem. :classic_cool:

ja tak nie mam moja najlepsza przyjaciplka jest mezatka od 5 lat i mowi ze mi zazdrosci ze jestem sama ze nie mam takich zobowiazan itd nie uzalezniam swojego szczescia od bycia z kims a ze na brak zainteresowania nie narzekam to kompleksow ze jestem sama nie mam sama nie znbaczy samotna a faceta nie poznalam przez net tylko normalnie na zywo ma tu znajomych w moim miescie wiec tak sie poznalismy

imo wlasnie chcialam Cie uprzedzic ze nie o Ciebie chodzi łajzo, ale nie myslalam ze o tym pomyslisz jestes wkurzajacy :classic_cool:

Gość IMO13848
Tamari "jestes wkurzajacy" Wcześniej mówiłaś, że czarujący. Kobiety - emocjonalne istoty.:classic_cool:

Gość IMO13848
Tamari - ale to silniejsze ode mnie, że chcę wiedzieć, czy Ty ładna jesteś. ;)

Gość Zuzanna Amelliia
Looooser - skad zaczerpnales ten pomysl , ze zajety facet jest ciekawszy?