Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czigia

Moja przeszłość.

Polecane posty

Poza tym, tak na chłopski rozum, jeżeli się wyda, że kłamała (bo skłamała, jakby nie patrzeć) to cokolwiek nie powie zwyczajnie nie zabrzmi wiarygodnie. Tłumacząc od razu jak było i dlaczego ma większe szanse na udany związek i pewniejszy grunt.

Gość świat dawno zszedł na psy
Światowa Organizacja Zdrowia Dobrze prawisz, gdzie tacy faceci jak Ty się jeszcze uchowali. :D Podro chłopie.

Gość septemberON
swiatowa piszesz o zyskach jego...dla kazdego sa inne. i dochodzimy do sedna. nie ma idealnych zwiazkow. dlaczego n ie wierzyc ze im sie uda, bez wyjawiania przeszlosci....

WEDS "Chodziło mi bardziej o to ze skoro potencjalnemu chlopowi przeszkadza przeszlość kobiety i nie umie sobie z nia poradzic, bo ma takie a nie inne poglady, to po co sie pcha w ten zwiazek." No ale on wchodząc w związek tego nie wie, że ona miała takie, a nie inne życie seksualne. Takie pytanie występuje dopiero jak już się w związku jest (w zdecydowanej większości przypadków). Jakby miała to na czole napisane to być może w ogóle by się w to nie pchał. "Dojrzały nie wejdzie w takie coś. " I znowu ten "dojrzały" :). Jeden i drugi tego nie wie pchając się w związek... no chyba, że ktoś robi wcześniej wywiad środowiskowy. September, "zastanawia mnie czy jak zamienisz skarpetki z lewej nogi na prawą, albo przesolisz obiad to wszystko musisz opowiedziec komukowiek....ok to taka mala ironia" Nawet śmiszna :) P.S. IDE ROBIĆ SOBIE OBIAD - WRACAM NIEBAWEM :)

Gość ewdwdesdedsWEDS
Przypominan autorka napisał Dzień później zapytał mnie o pewnego mężczyznę, z którym miałam romans właśnie jako ta 17 latka. Nie powiedziałam mu o nim, a sprawa z tym kochankiem była dość głośna ze względu na 5 lat różnicy jaka między nami była. Pochodzimy z jednego miasteczka, więc nie będzie mu trudno dowiedzieć się o tych moich przewinieniach z młodości. On i tak wie, więc po co ON się w to pcha? :D

Gość septemberON
froog..ale co ta dziewczyna ma powiedziec... przepraszam ale mialam 7 przed toba...co na tym zbuduje?

Zapytał, skoro zdecydowała się odpowiedzieć powinna powiedzieć prawdę. Skoro pytał to widać jest mu to do czegoś potrzebne, jeżeli za odpowiedź odejdzie to...i tak kiedyś to zrobi.

Gość ewdwdesdedsWEDS
Skoro zapytał pewnie coś słyszał, bo: sprawa z tym kochankiem była dość głośna ze względu na 5 lat różnicy jaka między nami była. Pochodzimy z jednego miasteczka

Gość septemberON
froog. wlasnie to jest do czegos mu potrzebne. a moze to jego pieta achillesowa. jeden to zostawi, drugi zostawi ja....a co jeszcze ciekawsze m oze te informacje przekazac dalej. ona duzo ryzykuje, nawet dlatego powinna to ominac najszerszym lukiem.

nie mozna za ta pare juz wyrokowac jak sie to potoczy byc moze dla niego ta inf bedzie niemila ale ja przelknie i nie bedzie robil wyrzutow w kazdym razie jeskli autorka ma sie denerwowac ze on sie dowie to juz lepiej niech powie prawde a w ogole to jej tu danwo nie ma:P

Gość tak jak autorka pasuje raczej
niech takie kobiety wiaza sie z babiarzami

Gość dcfaaeefrae
te prawiczku nie madruj się tutaj :D

Gość bla bla bla bla bla lbla
to szczyt buractwa rozliczać kobietę z przeszłośći seksualnej. Có go to obchodzi? Zanim go poznałaś byłaś wolna i robilaś co chciałaś. Zamknij temat i nie pozwól mu drążyć. I tak już za duzo się tłumaczyłaś.

Gość septemberON
autorki nie ma...wiec slowo na niedziele dla wspomnianej. zostaw gagatka, to najlepsze rozwiazanie:P

Gość to jest logiczne ze
jak kobieta miala wielu partnerow to lepiej dogada sie z podobnym sobie facetem. a np. prawiczek rzadko bedzie pasowal do takiej co miala 7 partnerow

ja miałam ponad 20 partnerów zanim poznałam mojego męża - dokładnie nie wiem, straciłam rachubę. No i co z tego???? Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, on nigdy nie wypytywał, opowiadałam mu o kilku, z którymi byłam dłużej i byli dla mnie ważni. O innych nie wspominałam nigdy, nie czuję potrzeby robic jakiejś spowiedzi, z czegoś co dawno jest przeszłością bez znaczenia. Teraz jestem z nim i to jest najwazniejsze.

Gość do bla bla bla bla bla lbla
ale maz pewnie tez swiety nie byl. no i moze jeszcze powiesz, ze jak kobieta kiedys zdradzala to tez sie nie liczy? a jak zrobila obcemu loda? albo jak sypiala z zonatymi?

Gość dcfaaeefrae
bla bla bla a widzisz już taki Swiatowa organizacja zdrowia by cie nie chciał :D A tak serio dobrze zrobiłaś, nikt nie ma prawa rozliczać cie z twojej przeszłości ;)

uwazaj co tu piszesz bo zaraz sie zjawia tacy ktorzy naoisza ze jesyes zuzyta, przechodzona a twoj facet ma przesrane zycie bedac z Toba i na pewno by Cie zostawil jakby znal prawde

Gość dcfaaeefrae
ty do bla bla bla, a ty myślisz, ze dziewica to nigdy nie zdradzi? :D :D :D

Gość Tamari za to popuszszczala
szpary Kamecha ,wiec jezt za kurwiszczami :D:D

Świat dawno zszedł na psy, "Światowa Organizacja Zdrowia Dobrze prawisz, gdzie tacy faceci jak Ty się jeszcze uchowali. Podro chłopie." Dzięki :) September, "swiatowa piszesz o zyskach jego...dla kazdego sa inne." Naturalnie, nigdy nie twierdziłem nic innego. "nie ma idealnych zwiazkow." Popieram w 100%. "dlaczego n ie wierzyc ze im sie uda, bez wyjawiania przeszlosci...." A dlaczego nie wierzyć, że się uda, wyjaśniając przeszłość? Wtedy każdy by wiedział z kim ma do czynienia. WEDS, "On i tak wie, więc po co ON się w to pcha? " Może wie tylko o tym jednym dodatkowym. Tego my nie wiemy, September, "froog..ale co ta dziewczyna ma powiedziec... przepraszam ale mialam 7 przed toba...co na tym zbuduje?" Zbuduje prawdziwą, nie opartą na kłamstwie relację - albo doprowadzi tym do zniszczenia. To się nazywa odpowiedzialność.

Gość tamari dawala dupy jarek84 vel
kamecha :D racja :D

Gość buahahhhhaaaa
"uwazaj co tu piszesz bo zaraz sie zjawia tacy ktorzy naoisza ze jesyes zuzyta, przechodzona a twoj facet ma przesrane zycie bedac z Toba i na pewno by Cie zostawil jakby znal prawde" tak zuzyta jak ty stara prukwo :O🖐️

dcfaaeefrae, " A tak serio dobrze zrobiłaś, nikt nie ma prawa rozliczać cie z twojej przeszłości " Rozliczać nie, decydować o swojej na podstawie prawdziwych informacji już tak :) "a ty myślisz, ze dziewica to nigdy nie zdradzi? " Nie ma takiej gwarancji. Osobiście strzelam, że jest mniejsze prawdopodobieństwo :)

Tamiari - wisi mi to kalafiorem co tu o mnie powiedzą. Mój mąż mial kilka kobiet, nie wiem dokładnie ile i w ogóle mnie to nie obchodzi. Uważam, że ci co drążą przeszłośc tworzą sobie sztuczne problemy, Oby prawdziwe ich nie dopadły.

Gość fhfhhfdg
septemberON--to puszczalskie ściewro -BABA co pisze jako facet

Gość dcfaaeefrae
To powiedz mi ty swiatowa organizacja zdrowia ile dla ciebie niby partnerow byloby ok np dla 20 latki i dla powiedzmy 25 latki

Gość ja uwazam ze jak facet
np. jest prawiczkiem i szanuje sie, to takiej po wielu partnerach nie wezmie