Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czigia

Moja przeszłość.

Polecane posty

Gość septemberON
czlowiek nie uczy sie z ksiazek(no troszke) czlowiek uczy sie doswiadczajac. chlopak autorki ma szczescie, dostaje oszlifowany nie diament, ale cos swiecacego:) to co przezyłas stworzylo bardziej odpowiedzialna osobe.tak mysle. nawet slowo milość okresliłas w sposob ktory bardzo mi sie podoba. swiatowa organizacja zdrowia w twoim przypadku przyjac tok myslenia inny niz wlasny graniczy z cudem. to cholernie niebezpieczne. stawia cie na pozycji wszystko albo nic.

Gość ewdwdesdedsWEDS
Ale co to przepraszam jest jakiś kalkulator czy co. Bedzie po rowno to bedzie sprawiedliwie? Ludzie jednak maja chorą psyche, poza tym on zalatuje prawiczkiem z tego forum :o

Gość masz racje sluchaj rad
wspanialych kobiet ze wspanialej kafeterii to wspaniale na tym wyjdziesz :D przeczytaj jakie tematy zakladaja osoby ktorych pytasz o rade jestem brzydka dlatego nikt nie chce mnie zatrudnic Czy to prawda, że dziewczyny interesują się zajętymi chłopakami czy zamiast testu owulacyjny pokaze ciaze??? Podobają mi się kozaki latem każdy z nas jest potencjalnym mordercą lub gwałcicielem do czego byście się nikomu nigdy nie przyznały czy oby na pewno warto sie kierowac ich radami ?

Gość septemberON
masz racje...nie zauwazylem tego. a to jest dobry trop:)

"czlowiek nie uczy sie z ksiazek(no troszke)" Mam nadzieję, że chcesz aby Twój syn odebrał odpowiednią edukację, a nie tylko "troszkę". "czlowiek uczy sie doswiadczajac." Owszem, człowiek uczy się do doświadczając, jednak najlepiej jak potrafi się uczyć z doświadczeń innych :). A tych mamy aż nadmiar "swiatowa organizacja zdrowia w twoim przypadku przyjac tok myslenia inny niz wlasny graniczy z cudem. to cholernie niebezpieczne. stawia cie na pozycji wszystko albo nic." W żadnym wypadku, są różne sytuacje i różnie trzeba je rozpatrywać. Powtarzam to na tym forum (i nie tylko) do znudzenia. Co ja wymagam to po prostu prawda. Znając ją człowiek może podjąć odpowiednią decyzję. Może odejść lub nie - ale ma możliwość. Kłamstwo bądź zatajenie tej możliwości pozbawia. "Ale co to przepraszam jest jakiś kalkulator czy co. Bedzie po rowno to bedzie sprawiedliwie?" A kto tak napisał? Przyznawać się! "Ludzie jednak maja chorą psyche, poza tym on zalatuje prawiczkiem z tego forum " Pudło :), nie jestem prawiczkiem - po prostu mam swoje poglądy na daną sprawę. Uczciwe poglądy, a nie łgarstwo.

Pytając o radę i wczytując się w zachowanie w tej sytuacji innych ludzi, nie oznacza że zaraz pobiegnę i zrobię tak jak napiszą. Jest to dla mnie dobra forma do rozważania pewnych za i przeciw. I nie będę oceniać nikogo po tematach jakie stworzył, dla kogoś będzie ważne to, co Ty nazwiesz głupotą. Każdy jest inny, ma inne wartości, zainteresowania czy światopogląd. Czytając tutaj wypowiedzi, każdego innego człowieka, mam szansę znaleźć jakiś złoty środek.

swiatowa ja bym odp ze dla mnie tez swiadczy to duzo o osob pytajacej i zapytalabym jaka odp moze spowodowac ze zmieni o mnie zdanie na zle a jeslki bym taka dostala i uznala ze pasuje do tego co bym miala wyznac to bym sie rozstala nic na sile tez nie mialabym ochoty byc z kims kto nie umie pogodzic sie z tym co robilam

Gość ewdwdesdedsWEDS
SOZ Nie mowilam o tobie z tym prawiczkiem, tylko o "chloptasiu" autorki. wiem ze on nie jest prawikiem, ale myslenie chyba ma tak jak niektorzy z tego forum.

"nic na sile tez nie mialabym ochoty byc z kims kto nie umie pogodzic sie z tym co robilam" OTÓŻ TO :D, dlatego m.in. właśnie lepiej powiedzieć. Wtedy będzie się nie tylko wiedziało z kim się jest (zamierza być), ale również da się szansę tej drugiej osobie na zdecydowanie. A nie jakieś zatajanie czy kłamstwa. Wszystko jest na stole, karty leżą i teraz jeżeli obojgu partnerom pasuje, wtedy jest ok. Jak chociaż jednemu nie - to nie - szukamy dalej.

Gość ewdwdesdedsWEDS
I podpisuje pod wypowiedzia Tamari. tez bym nie mogła być z kimś takim :o

Zawsze sądziłam, że on miał też kilka partnerek, a tu okazuję się jednak, że pozory mylą.

JSLI KOLES SAM LATALZ KWIATKA NA KWIAtek a ma oceniac Ciebie to sorry oczywiscie sa tacy co uwazaja ze kobieta powinna sie szanowac a oni oga pruc sie ile wlazie i jest super ale dla mnie to szczyt hipokryzji

jakie niby myslenie ? na co komu taka zuzyta samica ? kazdy powinien sie szanowac ale widocznie wam to nie wychodzi

Gość septemberON
światowa organizacja zbrojna:) kazda decyzja, okraszona nawet niezmiernie powiklanym klamstwem stwarza mozliwosci...przepraszam umarlem, skłamałem, czytam cos wiecej:P

"wiem ze on nie jest prawikiem, ale myslenie chyba ma tak jak niektorzy z tego forum." Możesz rozwinąć? Bo jeżeli chodzi Ci tylko o to, że chciałby aby jego partnerka była chociaż zbliżona w liczbie partnerów seksualnych do niego... to mnie również możesz zaliczyć w poczet tych z pojebów "chorym psyche" :)

Gość ewdwdesdedsWEDS
przyszedł i szczypior :o rozniosłeś już ulotki, czy dopiero idziesz?

Gość ewdwdesdedsWEDS
ŚOZ czyli jednak kalkulator :D

i odezwal sie wielce szanujacy sie cream ktory jest prawikiem z szacunku do siebie:) paietaj cream ze trak jak ocenisz kobiete tak ona moze ocenic ciebie i to ze masz 0 doswiadczenia w twoim wieku zaden to powod do dumy

"kazda decyzja, okraszona nawet niezmiernie powiklanym klamstwem stwarza mozliwosci" Oj, naturalnie, że tak. Zawsze się ma wiele możliwości i decyzji do podjęcia. Jednak chyba mi nie powiesz, że lepiej podejmować decyzje na podstawie nieprawdziwych informacji?

Gość mam podobny problem ale
super dylemat byc nadal klamczucha czy sie przyznac ze bylam ale juz nie chce :D wyrazy wspolczucia dla faceta. Jeszcze to usprawiedliwianie sie ze on nie byl swiety. Moze i nie byl ale skoro nie kalmie to wg. mnie jest ok.

Gość septemberON
dziewczyna rwala szczypior i smierdza jej rece... no przepraszam:) zapach moze nie ten ale dziewczyna fajna. nie "żenisz " sie z kims ze wzgledu na przeszlosc ktorej owy pan nie byl swiadkiem. podejmujesz wyzwanie zwane zwiazkiem ze zgledu na to jest dalej...przyszlosc:)

alez oczywiscie bo kobieta ktora miala z 5-7 partnerow to wor na sperme jak tam uwazasz dla mnie okreslanie tak czlowieka swiadczy tylko o tym ze plytki jestes

Gość ewdwdesdedsWEDS
ŚOZ a właśnie, że kalkulator :D Współczuje wam niemiłośnie :D:D Radze rozmowe z psychologiem :D

a co mam napisac kobieta wyzwolona ? lubiąca seks , albo luzacka lasia co da sie wyruchac w kiblu na imprezie?

"a właśnie, że kalkulator Współczuje wam niemiłośnie Radze rozmowe z psychologiem " Hehe :), a ja nadal twierdzę, że nie kalkulator :). Ja współczuję natomiast twojemu partnerowi i również radzę rozmowę ze specjalistą - nałogowe kłamanie da się leczyć :)