Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czigia

Moja przeszłość.

Polecane posty

Z doświadczenie i obserwacji mogę stwierdzić, że jednak kobieta jest inaczej oceniana niż mężczyzna w tych sprawach.

"Z doświadczenie i obserwacji mogę stwierdzić, że jednak kobieta jest inaczej oceniana niż mężczyzna w tych sprawach. " Muszę przyznać Ci rację - że nadal wiele osób (w tym kobiet) nie traktuje tej materii w taki sam sposób dla kobiet i mężczyzn. No cóż - wszędzie znajdą się zawistni niedouczeńcy :) - a tych jest akurat sporo.

niestety nadal tak jest, ale cóż, świat można zmieniać jedynie zaczynając od zmiany siebie na lepsze :)

ŚOZ-faktyczie tak jest, wiec plus dla Ciebie ze tak nie myslisz:)

a ile TY masz lat mniej wiecej ? obstawiam 25-32 trafiam w przedzial?

Gość Co do przeszłości
Facet ma prawo wymagać od partnerki czystości, jeśli sam jest czysty. Poza tym jak facet jest od kobiety mniej doświadczony to rzadko coś trwałego z takiej relacji wychodzi. Kobiety lubią jak facet jest doświadczony przynajmniej tak samo jak one, a np. prawiczka pogardzają

no owszem taka chyba srednia wieku jest tu mniej wiecej mlodsi wola chaty a starsi niekoniecznie siedza na forach lub na tym dziale

Gość Autorka jest po prostu głupia
samo to że założyła tu wątek o czymś świadczy - 20 lat i tylu facetów cię miało - nieźle naiwnairo , Paweł - masz rację. ;]

racje i prawdy każdy ma swoje. Wie może ktoś, jak usunąć wątek? Jestem tu nowa i to moje pierwsze kroki.