Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukas13

Masturbacja żony

Polecane posty

Pytałem. Coś tam gadaliśmy i przyznała sie ze sobie zrobila dobrze. Pytam kurcze dlaczego mnie nie obudziła. A ona że próbowała ale nie mogła mnie obudzić.

Gość take-me
wydaje mi Się że może myśli o kimś innym:/

Myślę że może Ty jej nie zaspokajasz seksualnie... nie dajesz jej przyjemności takiej jakiej Ona chce i dla tego nie chce uprawiać z Tobą seksu. Przy masturbacji zawsze sobie zrobi tak jak chce i zawsze bd mieć orgazm. Pogadaj z Nią bo może w tym sęk jest.

Wasnie dziwne to wszystko bo jak sie kochamy to dochodzi i to nawet bardzo szybko. Przewaznie podczas mojego jednego orgazmu dochodzi dwa -trzy razy, wiec tym bardziej dziwne jest to ze robio sobie reka. Ale fakt jest taki że rzeczywiscie ostatnimi czasy kochamy sie jakos mniej intensywnie. Niby jest zmeczona. Tak na marginesie - jak nie kochacie sie z facetem przez jakis czas i pozniej dochodzi do stosunku to czy boli was cipka? Żona po jednym razie nie za bardzo chce sie kochać wiecej bo mówi ze ja boli i jest zurzyta. Nawet na drugi dzień jeszcze nie jest gotowa.

To po prostu z Nią pogadaj o tym. Ponoć kobieta jak nie uprawia sexu przez jakiś czas to nawet bardziej ją może boleć niż pod czas pierwszego razu. My z chłopakiem zawsze regularnie się kochamy ale kiedyś była taka sytuacja że z pół misiąca tego nie robiliśmy to mnie przez moment bolało trochę.

Nic innego mi nie pozostaje przeciez nie zaloże jej podsłuchu w telefonie

nie kocha cie juz, a najpewniej zdradza z innym. tez sobie kogos znajdz. pozdro. waldi.

waldi_1 nie wygaduj głupot ;] a ty go nie słuchaj bo nie warto :) pogadaj z Nią bd wtedy najprościej :)

Moze jak nie bedzie chciała sie kochac to ja sobie zrobie dorze reka - zdziwi sie

Gość ONEWAY123
Witaj, zgadzam się z Waldim, ona ma kogoś innego, mysli o nim, fantazjuje, robi sobie sama dobrze. Tak czy inaczej, masz przechlapane. a z tymi 3 orgazmami hehe to prosze Cie, jak to sprawdzales? Moze udaje ze jej jest super, ze doszla, zebys Ty szybko skonczyl. Radze pogadac i to tak, zeby Cie nie zbyla, tylko powiedziala o co chodzi.

Kochałem sie ostatnio z nia oczywiscie. Robimy to a raczka oczywiscie na łonie. Jak ja mocniej zaczełem pieprzyc, tj. ostrzej to sie popłakała. Zrozum tu chłopie kobiety. Sama chciała mocniej, prowokował mnie aż w końcu sie pewnie przestraszyła

Gość unur
Wyliż ją aż do orgażmu i to kilka razy pod rząd. Minuta przerwy i znowu. Dochodzić powinna coraz szybciej. Może wtedy nabierze ochoty na ciebie, bo będziesz się jej kojarzył z orgazmem. Do roboty synku!

Tak ja ostatnio lizałem że mnie język bolał, a ślina bezwładnie leciała. Ale chyba doszła... Poźniej wsadziłem i jeszcze poprawiłem ale to już niejęzykiem:)

Przyłap jo jak se dogadza i zacznij też sam se w tym czasie :P i zerznij jo ostro :D wtedy lub wyliż mocno !!!