Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość można?

Czy wyglądając tak można się podobać?

Polecane posty

Gość samotny z okolic
Ten czarny kwadrat na twarzy mocno Cię szpeci :classic_cool:

Gość można?
Za ubiór też sorry, ale nie chciało mi się przebierać. Nie pytałam o twarz tylko figurę, jeżeli można to tak nazwać, albo lepiej-całokształt.

Gość perełka odbijająca światło
Oczywiscie że mozesz sie podobać,masz kilka zalet,faceci w większości nie lubie szkieletów,może niektórzy by Cie zlali..ale kochana zawsze tak jest,bo każdy człek ma inny gust i to jest własnie istota podobania sie.. :)

Gość aha i achhhh
tak, bo kazda co ma rów między piersiami uwaza, ze moze sie podobac. Żałosne. :o

Gość można?
aha i achhhh zauważ, że coraz częściej mężczyźni też mają "rów" między piersiami...

Gość aha i achhhh
:D🖐️

słabe zdjęcia, cieżko się dopatrzeć z moją wadą wzroku aczkolwiek tak, racja, to jest kwestia wdzianka, piersi masz, tyłek masz i jest spoko:)

Gość można?
tylko jakoś nikt nie zwraca na mnie uwagi:(

moze nikt nie zwraca bo brak Ci pewnosci siebie i chowasz sie w kacie zamiast byc wesołą towarzyską osobą?

Gość bialczanka
jestem wesoła, ale i nieśmiała. Otwieram się tylko przy znajomych i przy nich potrafię być sobą. Szkoda gadać.

Pewnie że tak, Każdy chłopak ma inny gust. Wystarczy fajnie się ubrać, umalować z włosami coś zrobić i będzie gicio :))

Gość bialczanka
żeby to było takie proste

Gość zawsze szczery w pomaranczach
ACHTUNG ATTENZIONE nie klikac bo na zdjeciach 140 kilogramowy tucznik :classic_cool:

Gość bialczanka
taa...ważę 200kg, lepiej?

Gość fdttyes
przejdz na diete . 10 lg do zrzucenia .

Gość bialczanka
a ile to jest 10lg ?

Gość fdttyes
10 kg albo inna rada zmien styl ubierania , zakryj te grube ramiona koszula z dłuzszymi rekawami . . http://www.beyondhollywood.com/gallery/uploads/2010/04/Estella-Warren-jeans-1.jpg zwykle otyłe laski wiedzą co zakryc a co podkreslic . Ty tego najwyrazniej nie wiesz. http://www.hotbollywoodactress.net/data/media/80/Urmila_Matodkar_unseen_Cameltoe_pic.jpg

Gość bialczanka
wiem co musze zakryc, ale we własnym mieszkaniu chyba moge ubierac sie wygodnie a nie modnie,prawda?

Gość Astellas
fdttyes - uważasz że autorka tematu jest otyła? chyba nie wiesz co znaczy to słowo, do otyłości duuuużo jej brakuje. Autorko, jasne że możesz się podobać, masz bardzo kobiecą figurę. Jednym z atutów jest zdecydowanie Twój biust. Uważam że powinnaś postawić na kobiece sukienki z lekkimi dekoltami. No i grunt to pewność siebie i podobanie sobie samej. Wtedty faceci się zlecą jak muchy do lepu :) Ja też jestem nieśmiała, ale ze mnie akurat płaska deska, i trochę zazdroszczę Ci tych krągłości tu i ówdzie. Jak widać wiele z nas nie docenia tego co ma, bo skupiamy się tylko na swoich wadach :)

Gość mały odkrywca
nie oczekuj mając przeciętną figurę, może nawet nadwagę i pokazując się w domowych ciuchach, ludzie będą klękać z zachwytu na twój widok:O

Gość fdttyes
odkryte ramiona tylko u kobiet ktore nie są masywne http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00247/Refaeli_247207t.jpg Kobiety otyłe nie powinny pokazywać ramion http://i.somethingawful.com/u/abraham/alod/April/alod_fatchickssmallplaces1.gif ani chodzic w mini .. Natomiast mogą zakladać legginsy, jesli nie jest to duża nadwaga tlyko na przyklad 165 wzrostu i 65 kg wagi http://www.hotbollywoodactress.net/data/media/80/Urmila_Matodkar_unseen_Cameltoe_pic.jpg Otyłe kobiety nie powinny rowniez odkrywac pleców i ud ..

Gość bialczanka
mały odkrywca ale czy ja każę komuś klękać na mój widok?

Gość fdttyes
bialczanka pewnie ze mozesz tak chodzic po mieszkaniu , ale oficjalnie lepiej zakryć ramiona przy grubych ramionach . Dekolt mozna zostawic , to nie ma znaczenia .

Gość mały odkrywca
wyluzuj kobieto:D wystawiasz swoje zdjęcia (nienajlepsze z resztą) na widok publiczny i plumkasz jak tylko czytasz słowa krytyki:O Zdjęcia Farny z pudelka są idealnym przykładem jak ubiorem można modelować sylwetkę

Gość bialczanka
mały odkrywca nie "plumkam", bo krytykę potrafię przyjąć. Tylko Ty mi wmawiasz coś, czego nie zrobiłam, bo nigdzie nie napisałam że muszę się podobać. Zapytałam tylko czy mogę.