Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyfryzjerka

Znowu wróciłam niezadowolona od fryzjera

Polecane posty

Gość Niezadowolona_Eva:(((
Zapomniałam dodać, ze mam 2 koleżanki, które po średniej szkole nie wiedzialy co ze sobą zrobić i poszły do szkoły fryzjerskiej .. :O Bodajże 2 letniej, w weekendy. Powiedzcie mi co one mają umieć ?? Poza tym takie idą byle coś mieć... Znam też fryzjerkę, która ponoć dobrze obcinała , ale zaczęła chwalić się znajomym, że kupuje najtańsze farby. Na szczęście ta wieść się szybko rozniosła.. :P

ja nigdy nie byłam zadowolona po wyjściu od fryzjera. standardowo mówię " końcówki max 4 cm" ścina 10 dłuższa grzywka na bok - oczywiście kończy się nad brwiami podciąć włosy w "ząbek" tzn nie tak prosto jak od linijki to ścina na prosto. ja nie chcę nikogo obrażać ale ja się zastanawiam nad ich inteligencją 🖐️ u fryzjera nie byłam już 2 lata końcówki sama podcinam z grzywką nie mam problemu bo jej aktualnie nie mam :P :classic_cool:

Gość antyfryzjerka
głupia morda na obrazie własnie nie słuchaja co sie do nich mowi, a jak nie słuchaja to mogłyby chociaz dobrac tak zeby czlowiekowi to pasowało. Ja wiem ze rano przed strzyzeniem wygladałam lepiej czyli 2lata nie scinałam włosów, niz po tym jak mnie obstrzygła. I teraz muszcze czekac az mi odrosna

Autorka napisała: "W tych renomowanych salonach zatrudniaja studentów" Studentów fryzjerstwa, ma się rozumieć :)

Gość dokladnie tak jest ,nigdy
nie bylam zadowolona w 100% niestety kazda fryzjerka robi fryzury tak jak ona chce,choc wczesniej mozesz jej powiedziec ze chcesz inaczej. ja juz chyba przestaje chodzic do fryzjera,bo najczescej pozniej jest wkurw

Ja jestem zadowolona ze swojej fryzjerki. Kiedy mówię: ścinamy minimalnie końcówki, to obetnie pól cm. Kiedy chcę jaśniejszy lub ciemniejszy kolor, to tak dobierze i pomieza farby, że zawsze wyjdzie ładnie. I nie mówię tak, bo nie ejstem wybredna, wręcz przeciwnie. Lubię mieć ładny kolor włosów.

Gość Fryzjerskie.com
Podstawa to mieć swojego zaufanego fryzjera,wiem coś o tym ponieważ sama byłam już kilka razy niezadowolona.. Możecie polecić kogoś w Warszawie? Pozdrawiam www.Fryzjerskie.com

Gość mialam sprawdzona fryzjerke
ale odkad zdobyla zbyt duzo klientek zaczela tak je traktowac np umawiala a potem salon zamkniety albo na godzine zapisy a trzeba czekac 2 godz. to ja piernicze marnowac caly dzien urlopu (u mnie scinanie + pasemka to min 4h) zeby stanac przed zamknietym salonem, wiec znow bladze i szukam dobrej fryzjerki a tymczasem wlosy rosna samopas a farbuje w domu

Kwestią jest znalezienie dobrego fryzjera, ale żeby go znaleźc ważne jest aby słuchac rad innych. Ja już mam swoją fryzjerkę i nie zamienię na żadną inną. Wszystko dzięki profesjonalnemu doradztwu w makijażu, fryzurze, kolorystyce i wszystkim co związane z wizażem. Pani Iza jest najlepsza. Warto zapoznac się z jej ofertą na wizaz.waw.pl

Kwestią jest znalezienie dobrego fryzjera, ale żeby go znaleźc ważne jest aby słuchac rad innych. Ja już mam swoją fryzjerkę i nie zamienię na żadną inną. Wszystko dzięki profesjonalnemu doradztwu w makijażu, fryzurze, kolorystyce i wszystkim co związane z wizażem. Pani Iza jest najlepsza. Warto zapoznac się z jej ofertą na wizaz.waw.pl