Gość twoje oczy są niebieskie Napisano Sierpień 12, 2011 lippe 21 --- tak zjadłam chleb ciemny z masimxem i malutki kawałek suchego ciasta ze śliwkami dosłownie na mały gryz :) i wiesz mimo, że tak jem to chudnę :) nie jestem na żadnej konkretnej diecie tylko liczę kcl :) Mi takie podejście pasuje... znam swój umiar i umiem powiedzieć sobie dość... czasami produkty light są bardziej kaloryczne od "normalnego" jedzenia. nie popadam w skrajność.... moja zasada w odchudzaniu to mżi więcej ruchu pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłka1992aa 0 Napisano Sierpień 12, 2011 na 2 śniadanie wcinałam jogurt naturalny i małego banana ;) a obiadek to talerz zupy wiśniowej z lanymi kluseczkami ;) nie dało rady się oprzeć;) za pewne dużo ma cukru... ale pobiegam wieczorem ;) a może pobiegamy wszystkie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lippe 21 Napisano Sierpień 12, 2011 ja jak tylko posmakuje ciasta to mam ochote na wiecej i wiecej ... :/ dlatego sie dziwie ale polecam ci odstawic maslo czy margaryne ja np kiedys nie wyobrazalam sobie kanapki bez masla ale tak sie przez diety odzwyczailam ze nie wyobrazam sobie kanapki z maslem ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lippe 21 Napisano Sierpień 12, 2011 dzis zjadlam 2x jogurt 400kcl :) czuje sie cudownie uwielbiam poczucie lekkosci bylo mi to potrzebne wzielam przed 2 dniami ostatnia tabletke anty i sie ciesze moze teraz cos schudne bo przez miesiac przytylam po tabletkach 3kg :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłka1992aa 0 Napisano Sierpień 12, 2011 no i po kolacji :) 3 malutkie kanapki z min. masła sałatą papryką ogórkiem i pomidorkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lippe 21 Napisano Sierpień 12, 2011 Miłka1992aa daj przepis na ta zupe wisniowa .. pierwszy raz slysze o czyms takim :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aldonuska91 0 Napisano Sierpień 12, 2011 witam wszystkie dietowiczki:) nie mam czasu za duzo pisac ale bede pisac przynajmniej co kilogram:)) tak wiec od poniedzalku na diecie i kilogram mniej troszke male tepo ale wole tak niz zebym miala efekt jojo. Trzymam kciuki za was! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice1 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Hej dziewczyny co tak pusto? Jak Wam idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoje oczy są niebieskie Napisano Sierpień 13, 2011 hej :) ja jestem. dziś na wadze z samego rana 62,5 kg. dziś póki co zjadłam ok. 10.00 śniadanie jajecznica z 2 jaj + 3 małe kromki chleba z ziarnami lekko posmarowane ramą, później kawa bez cukru, herbata czerwona, teraz woda i pewnie znów zrobię sobie pu erh a jak u Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłka1992aa 0 Napisano Sierpień 13, 2011 hej;) co do tej zupy wiśniowej to nie znam konkretnych proporcji ale moja mama robi to mniej więcej tak: gotuje wodę, dodaje kompot lub świeże wiśnie, sól i cukier do smaku i odrobina śmietany. no i robi kluseczki ;) ciasto podobne do naleśnikowego które wlewa się na gotującą zupę i już. na śniadanko był pomidor+ogórek+jog.natur. obiadek to barszczyk z czerwonych buraczków i łyżka ziemniaków... niestety nie pobiegałam wczoraj bo burza była... dziś jest ciężki dzień diety...;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłka1992aa 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Żeby uniknąć wahań masy ciała, należy przede wszystkim przestrzegać zasad racjonalnej diety i nie unikać sportu i gimnastyki. Pamiętajmy, że prawidłowe tempo odchudzania wynosi 1 kilogram na tydzień. Takie stopniowe i powolne zrzucanie nadwagi sprawi, że efekt będzie trwały. Najlepiej, żebyśmy zamiast przechodzenia na drastyczną dietę zmieniły nawyki żywieniowe i styl życia na zdrowszy, wówczas efekt jo-jo nie będzie nas wcale dotyczył! Co powinnaś zmienić w diecie? Przede wszystkim wyeliminuj produkty dostarczające pustych kalorii, na przykład majonez i słodycze. Postaraj się także zużywać mało tłuszczu, soli, cukru, za to wielu przypraw, które są zdrowe i przyspieszają przemianę materii. Nie zapominaj także o oczyszczaniu organizmu wtedy lepiej poradzi sobie z trawieniem, a tłuszcz będzie odkładał się wolniej. Pij dużo wody (może być z dodatkiem cytryny), zieloną herbatę i zioła rumianek, miętę, pokrzywę. Ponadto, jedz często, za to mało, wolno przeżuwając. Nawet, gdy jesz w domu przed telewizorem wyobraź sobie, że jesteś w eleganckiej restauracji: jedz małymi kęsami, powoli, elegancko. To działa - szybciej osiągniesz uczucie sytości. Podsumowując, jeśli twoja dieta będzie racjonalna i nie będziesz unikać wysiłku fizycznego, efekt jo-jo ci nie grozi. ooo... takie cuda wianki dziewczyny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrubaKasia 0 Napisano Sierpień 13, 2011 czesc dziewczynki, wczoraj maialm problem z kafe i nie moglam nic napisac:( 7 dzien kopenhaskiej dzisiaj mam dzien kryzysowy ciagle mysle o jedzeniu wrez sie do mnie usmiecha z lodowki:) wogle te wolne dni to bedyie koszmarw pracy czlowiek nie ma czasu myslec o jedzeniu, a w domu ...ehhh ratujcie co robic zeby przestac myslec o jedzeniu? na wadze - 3,7 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłka1992aa 0 Napisano Sierpień 14, 2011 dzień dobry ;) dziś na śniadanko był banan i pół jogurtu naturalnego. jak wam idzie dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice1 0 Napisano Sierpień 14, 2011 ja zjadłam jogurt z otrębami : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoje oczy są niebieskie Napisano Sierpień 14, 2011 hej :) ja zawsze jem duże śniadania bułka z ziarnami + 2 małe trójkątne serki topione + mały jogurt activia do picia + kawa bez cukru a teraz piję herbatę pu erh rano, zawsze jem duże śniadania bo nie jem kolacji i wogóle nie jem po 17.00 a czasami nawet i wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłka1992aa 0 Napisano Sierpień 14, 2011 o losie... ja jem ostatni raz przed 18 i ledwo wytrzymuje... ;) właśnie jadłam jajo na miękko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lippe 21 Napisano Sierpień 14, 2011 ja dzis na sniadanko 2jogurty ... waga 51,7 :/ jestem glodna ale daje rade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice1 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Hej dziewczyny co tak tutaj pusto??? U mnie dalej tyle samo na wadze, ale spodziewałam się, że na początku szybko będzie waga spadać a później już wolniej. Mam motywację więc daję radę. A u Was jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoje oczy są niebieskie Napisano Sierpień 16, 2011 u mnie też póki co waga bez zmian. wczoraj zjadłam na śniadanie : mały jogurt do picia activia + kilka sucharków, na obiad: ryż+ marchewka z groszkiem i znów ze 3 sucharki, kolacji już nie jadłam, i nic po 16.00 dziś póki co zjadłam kiwi i piję kawę oczywiście bez cukru i śmietany, zaraz zjem jakieś śniadanie pewnie jogurt i bułka ciemna... mam urlop teraz cały tydzień i za chwilkę jadę na miasto pozałatwiać kilka spraw.. niestety urlop w domu miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GrubaKasia 0 Napisano Sierpień 16, 2011 witam ja dzielnie trzymam dietke i dziisaj 10 dzien:) wiec kawka i czarny chlebek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WiElKa PaUliNa Napisano Sierpień 18, 2011 A co tu taka cisz? hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lippe 21 Napisano Sierpień 19, 2011 ja jestem na skraju zalamania nerwowego od 12 przymierzam sie do diety i codziennie ja przerywam! Dzis kolejny raz zaczelam ... Mam za soba 2 jogurty i siedze w pracy do 23... nie wzielam nic do jedzenia wlasnie zeby w koncu zaczac bo psychicznie sie jakos przygotowac nie moge :/ Waga: 52,7 :/. Moj cel to przyszle 2tyg i 4,7kg mniej ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WiElKa PaUliNa Napisano Sierpień 19, 2011 Lippe 21 - oj pociesze Cie bo ja zaczynalam diete od pol lipca i dzien wytrzymywalam albo i nie i przerywalam . Od 3 dni jakos mi idzie ;) podjadam sobie czasami , ale co tam od 16 juz nie jem , czasami jakis owoc . Musisz psychicznie sie do tego przygotowac :) i nie zamartwiaj sie , ja chodze usmiechnieta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WiElKa PaUliNa Napisano Sierpień 19, 2011 A jak reszta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłka1992aa 0 Napisano Sierpień 19, 2011 masakra. nie wytrzymałam.... ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość WiElKa PaUliNa Napisano Sierpień 19, 2011 Hmmm a co sie stało? Ale chybaq sie nie poddajesz? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłka1992aa 0 Napisano Sierpień 20, 2011 stało się to że byłam u babci... a babcia jak to babcia... "jedz, jedz wnusiu..." no i jaaaaaaaaaadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość florecita Napisano Sierpień 20, 2011 Witam z miła checia sie do Was przylacze:) mam do zrzucenia 5 kg ...dzisiaj jestem pierwszy dzien na diecie ... chyba njgorszy jest pierwszy tydzien.Mam nadzieje ze damy rade;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alice1 0 Napisano Sierpień 20, 2011 Hej dziewczyny, ja już jestem na diecie 3 tygodnie, nie jest zle - od trzech tygodni zero cukru, słodyczy, ziemniaków, chleba, zamiast tego jogurty naturalne, otręby, dużo białka - ryby, jajka, białe sery, czasem gotowane mięso drobiowe, mnóstwo warzyw i owoce, dużo wody. Dieta rozłączna. Jem co 3 -4 godziny, więc głodna nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość florecita Napisano Sierpień 21, 2011 Alice i ile schudłas w ciagu tych 3 tygodni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach