Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ropucha176

08.08.11 - zaczynam odchudzanie:)

Polecane posty

Gość lippe 21
waga 52,2 kg ;/ dietka idzie super

florecita schudłam 3 kg, czyli 1 kg na tydzień myślę, że to odpowiednie tempo bo nie ważę dużo (przed dietą 50 kg, nie tracę więc kilogramów szybko. Mam jeszcze przed sobą 2 kg.

heeeej ;) ja sie dolaczaaam;DD ja sie zaczelam odchudzac jakies dwa miesiace temu jak moj chlopak wyjechal za granice;) moj wzrost 163cm i ważyłam 63 kg, schudłam do 53 kg ale tydzien temu przyjechalam tu do mojego chlopaka do irlandii i sobie pofolgowalam. przybylo kilograaam;) tak wiec od jutra chce wznowic moja dietke;) tylko teraz bede musiala sie bardzo pilnowac bo moje kochanie ciaagle je przy mnie slodycze;) pozdrawiam was dziewczyny i gratuluje dotychczasowych sukcesow ;)

Gość WiElKa PaUliNa
Witam , ale jestem szczesliwa :) Staje na wage a tu 79 :) znow siodemka z przodu :):):)

Gość lippe 21
ja dzis na wadze 51.3kg nadal jem jogurty i salatki :) alice powiedz mi jaki masz wzrost dozac do 45kg? ja miesiac temu wazylam 48 i tez dazylam do 45 przy 160 wzrostu.

Gość lippe 21
alice znalazlam 158 :) czyli prawie tak jak ja. Mi tez sie wydaje ze jestem gruba nogi mam szczule brzuch w sumie tez ale nadal mi malo. Musze zejsc do 45, trzymam za was i za siebie kciuki!

Gość lippe 21
Alice nie poddawaj sie jeszcze 2,5kg czyli jakis tydzien ! nie wiem stosowala ktoras z was diete Montignac? mi sie podoba ten sposob nielaczenia bardzo fajnie jest opisany.. jedyne co mi przeszkadza to brak orzechow w diecie :/ .. dzis 51,5 dziwne bo wczoraj bylo 51.3 ale to tylko 20gram :) sprobuje przejsc teraz troche na ta dietke w koncu mam 6,5kg do zrzucenia :) czasu mam sporo wiec sie nie spiesze... a jak u was dziewczyny??? jak dietka ??? jak efekty??? pozdrawiam!

Czesc dziewczyny chetnie sie do Was przylacze, wczoraj zaczelam diete waze 64kg przy wzroscie 160 moj cel to 55kg. Moim problemem jest brzuch (wielki brzuch), nigdy nie byl idealny ale teraz po ciazy stal sie jeszcze wiekszy :(.

mój brzuch teraz się zmniejszył, jestem tylko na diecie, nie ćwiczę brzuszków, za to bardzo dużo chodzę.

Gość lippe 21
dorota121305 wiem co czujesz ja rok temu wazylam 64 przy takim samym wzroscie wiec uwierz wiem co masz na mysli mowiac duzy brzuch :/. dietka jest jedynym sposobem na zgubienie kg. Ja teraz waze 50,7kg (dzis sie wazylam :) hura :)) czyli zgubilam jakies 13kg i moj brzuch wyglada teraz sexi bez wiszacej skory mam naprawde napieta skore i jedrna NIGDY NIE CWICZYLAM bo nienawidze cwiczyc... trzymam za ciebie kciuki i Twoje 55kg! na pewno dasz rade troche samozaparcia i sie uda! a jak u was dziewczyny????

lippe 21 marze o tej wadze jaka Ty masz teraz, ale narazie moj cel to 55. 3 lata temu wazylam 75kg schudlam do 58 i zaszlam w cize:)przytylam do 70 a po porodzie znowu waga spadla do 60. Niestety w ciagu ostatnich kilku miesiecy przytylam. Moze dlatego ze przestalam karmic Malego piersia, pozatym biore tabletki i mam meza ktory uwielbia slodycze i smieciowe jedzenie.

Jestem tutaj Nowa Wie Dzień dobry wszytkom tu obecnym :) Od 08.08.2011 stosuje dietę sama sobie ja skonstruowałam i wiecie co w dwa tygodnie 9 kilo :)

Gość WiElKa PaUlinA
Syleńka - Witamy ::) A powiedz nam na czym ta Twoja dieta polega? :P

Gość lippe 21
przyznajcie sie zlamalyscie diete tak jak ja :/ :/

Gość WiElKa PaUliNa
Ja też zjeb... swoja diete . Nie wiem , nie wiem sama co ja mam robić! Wstydze sie swojego wyglądu a nic z tym nie robie! oprócz tego ze sie zaokrąglam :P

to tak jak ja. ważę mało ale wyglądam jak kluska.... a najgorsze ze o tym wiem nic z tym nie robię i myślę sobie ze inni i tak maja gorzej...

Gość WiElKa PaUliNa
Koniec! Od jutra znów próbuje! Sama sobie diete rozpisze i bede sie jej trzymac! Nie ważne ile czasu mi zejdzie zanim znów schudne , tak jak przed rokem... Dziewczyny jest któraś z Was chętna ?

Gość lippe 21
ja tez sie poddalam ciagle wpierdalam jakies swinstwa boje sie na wage wejsc ... srednio z mobilizacja. nie czuje ze chce zaczac diete !!!!!! pomocyyyy

Musze sie przyznać ze nie poszlo mi dzisiaj . Rano było dobrze , ale potem buzia sie nie zamykałą :( Ja też potrzebuje pomocy , nie mam ochoty na nic :( nie chce mi sie wychodzic z domu , ani spotykać ze znajomymi poniewaz jest mi WsTYD!!!! Ze tak przytyłam ;( Co kur.... ze mna jest tak ładnie schudłam i znowe tak sie spasłąm ! ;( Załamka, Płakać mi się chce a powiinnam sie wziasc za siebie.Ehhh

Gość luli88
Cześć :) czy mogę się przyłączyć do Was? Muszę zrzucić parę kilo, zabieram się do tego od dłuższego czasu ale samej ...to wiecie jak się odchudza...1 dzien to max:D