Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trach bach

mam problemy z utrzymywaniem relacji z ludźmi - mimo że pozoruję że nie -pomocy!

Polecane posty

Gość trach bach

ale taki jest fakt - z podstawówki zadaję się z jedną dziewczyną, z gimnazjum - z nikim, z liceum - z nikim, ze studiów - z nikim, bo jedna koleżanka jest troche świrnięta i zasem znika a czasem sie pojawia, z drugich studiów - z nikim, mimo że mialam paczke ale przestałam chodzić na zajęcia i już mnie nie zapraszają, zresztą są mlodsi o kilka lat. Próbowałam odzyskac kontakt, ale bez odzewu - doskonale sobie radzą beze mnie. Z akademika - tylko z dwoma dziewczynami z kórymi mieszkałam, tak to raczej z nikim sie nie zadawałam, tylko tak przelotnie. Z mojego kółka hobby - z nikim, bo jakoś tak się popsuło i... znów zostałam wykluczona. zastanawiam się, bo chyba mam duży problem z czymś. i notorycznie jestem bez faceta, ponieważ jedyne czego chcą ode mnie to seksu - żadnych zobowiązań. To kolejne potwierdzenie że nie potrafię się "sprzedać"- nie potrafię być wartościowa w oczch innych ludzi czy ktoś ma podobny problem? ps choruję na depresję, ale nie wiem czy to jest przyczyna czy skutek.

Gość trach bach
a co?

Gość trach bach
też masz taki problem czy lubisz ludzi z problemami?

Gość ...;(
mam podobnie,z liceum, gimnazjum i podstawowki nie utrzymuje kontaktow z ludzmi ;/

Gość bam bam bigellow_
21:38 [zgłoś do usunięcia] trach bach no... faceci to beznadziejne pipki... dlatego na wszystkich horrorach jak po lub lesie grasuje jakiś psychopata typu Jason albo Krwawe Walentynki, to faceci giną marną śmiercią jeden po drugim, zamiast dzielnie stanąć do walki. Strach ich zupełnie ubezwlasnowolnia i probują tylko nieporadnie uciekać No cóż. Odnoszę wrażenie po twym poście na innym temacie że chyba wiem na czym polega Twój problem:classic_cool: ale nie będę go tu roztrząsać:classic_cool:. Po prostu musisz iść do psychologa i porozmawiać o twym problemie. Zaufaj mi. On Ci pomoże.:classic_cool:

Gość trip messenger
:D:D:D:D

Gość trach bach
bam bam - idź do właściwego tematu przeczytać co ci napisałam. Z cipkami nie rozmawiam :D

Gość trach bach
to nie ja wierzę we freddiego krugera, więc może najpierw pomyśl o swoich problemach zamiast pouczać innych. Pozdrowienia dla twojej "siły umysłu"

Gość ty nie masz depresji
cierpisz na CHAD

Gość trach bach
Jestem gnijącą z nudów mężatką z Głogowa.

Gość trach bach
chciałabym mieć chad, bo mania to podobno bardzo przyjemne uczucie. Ale nie. Jeśli mam coś jeszcze to tylko nerwice.

Gość ty nie masz depresji
a jak z natrectwami?

Gość trach bach
dają żyć :D gorsze są te miesiące w których wpadam w glębszą depresję, ale na razie jest ok. mam cel w życiu, tak jeszcze przez miesiąc. :/