Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciawa1992

noc poslubna a ja nie jestem dziewica

Polecane posty

co ma zrobic by moj wybranek nie zwatpil w to ze jestem dziewica... u mnie to jest obowiazkowe a ja jako nasto latka bylam w innym zwiazku i uprawialam sex a to ze jestem cyganka jest nie do pomyslenia... jesli mozecie to pomozcie mi z ym problemem zaproponujcie mi co mam zrobic w czasie tego stosunku by sie nie domyslil ze udaje....

Gość nergale
głupia szmato, jak się podszywasz pod cyganichę, to rób to z sensem, jaka cyganicha używałaby nicka "ciawa" zważywszy że to po cygańsku znaczy "chłopak"??? :D:classic_cool:

ja sie pytam powaznie ... to nie jest zabawne wy macie na wszystko inne poglady wiec mysle ze potraficie mi pomoc...

nie jestem zadna szmata a jak bys byl obeznany bys wiedzial ze sa roze gwary cyganskie i u nie ktorych tak sie mowi

Gość atwara
Kurka,ciezka sprawa.a on miał dziewczyne?Bo jesli nie miał to moze nie sie nie pozna?Zakrywaj sie,rob zdziwione miny.Głupio gadaj-To on taki duzy jest? Nie zaczynaj sama.

Zakrywaj sie,rob zdziwione miny.Głupio gadaj" i koniecznie jak juz cię będzie pukał przygotuj małą saszetkę ketchupu :P

szczerze nie wiem .ale zdaje mi sie ze mial jaki chlopak w wieku 23 lat nie mialby ... tu chodzi tylko o zasady u nas jest troche inaczeje i jesli sie okaze ze nie jestem oj wstyd dla calej rodziny boje sie strasznie o to...

Gość kijeevka
Jak dla mnie problem bez sensu, ale skoro to ważne to może w ten sposób: nie podniecaj się, wtedy będziesz sucha i gościu będzie miał problem, zeby "wejść". Pozwalaj mu i się wycofuj, niby, że się boisz bo nigdy tego nie robiłaś. Zresztą, co Ci będę gadać- przypomnij sobie swój pierwszy raz i tak samo się zachowuj :) Wydaje mi sie, ze gościu nie ma szans zorientowac się, że nie jesteś dziewicą- po czym?? No chyba nie wierzysz w te mity o zakrwawionym prześcieradle? ;P

no wiem ze nie zawsze loeci krew poprostu sie boje .. nie bylam w takiej sytulacji nigdy a wczesnie bylam juz pewna ze nie bede z cyganem ale to sie zmienilo

Gość atwara
Regres-keczup chcesz marnowac :p facet nie pozna czy jestes dziewica czy nie.Bardzo czesto,mimo że dziewczyna jest dziewica to nie ma plamienia podczas stosunku.Tak wiec wiem ,ze głupio gadam(to do Regresa) ale spokojnie mozesz udawac .

Gość kijeevka
oj no ale byłaś kiedyś dziewicą, prawda??? Po prostu zachowuj się jak wtedy i będzie dobrze :) Facet na pewno się nie kapnie. Ale zastanów się bo zaczynasz swoje małżeństwo od kłamstwa...Jest to sens? Swoją drogą to nie wiedziałam, że u Cyganów tylko dziewice do ślubu idą...

Gość atwara
tylko pytanie-czy to sie kiedys nie wyda?

spokojnie mozesz udawac" no i się nie podniecać jak ci będzie minetę strzelał :P

nie mam wyjscie mausze klamac a nie tylko dziewice sie hataja ale przewaznie cygan szuka dziewicy a to ze go kocham bardzo nie pozwala mi mu powiedziec prawdy

Gość atwara
I mu do buzi nie bierz:) Dobra,ide stad bo mnie głupawka bierze. Trzymaj sie młoda

a to ze go kocham bardzo nie pozwala mi mu powiedziec prawdy:) normalnie Hello Kity :) czizas jeszcze własnie 3 tygodnie będziemy miec tego typu marne prowokacje :) tylko co potem ?

Gość mireczkaa
dobrze radza- po prostu zachowuj się jak przy pierwszym razie:) Zastanów się nad przyszłością takiego związku...Kochasz faceta, który szuka sobie dziewicy. Nie mądrej, ładnej, zgrabnej kobiety, nie miłości tylko...dziewicy. Jesteś pewna, że tego chcesz? Ja bym na to nie poszła.

Gość atwara
Regres-potem bedziesz rozwiązywac na kafeterii zadania z matmy wiec zastanów się co jest fajniejsze :P

Ja bym nie chciała faceta, który szuka dziewicy, ale.. jeżeli to kwestia Waszej kultury, to spróbuj przypomnieć sobie, jak było przy Twoim pierwszym razie...

Gość wspolczuje dziewczyno
ale zastanawia mnie jedno.. on bedzie calej rodzinie rozpowiadal czy jestes czy nie? ps.kiedys czytalam o miesniach kegla :classic_cool: moze sie przyda :p

Gość to tera ja
ja tez bym nie chciała faceta, który ma oczekiwania jakiekolwiek. :classic_cool: mnie się kocha mimo wszystko :D