Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DFUIOP[

WIZZAR -------PYTANIE WAZNE

Polecane posty

Gość DFUIOP[

przyznam sie ze czytam i nie wiem czy dobze zrozumialam bagaz do luku samolotu 32 kg? a do podrecznego 10? napiszcie lece z synem on waliza i ja to 64KG?????

Gość kikiliki
Za to oczywiscie placisz :D Jak zaplacisz za jeden bagaz do luku do masz jedna walizke o dopuszczalnym ciezarze, jak zaplacisz za dwie to mozesz zabrac dwie. Nie rozumiem o co ci chodzi :O

Gość Chyba syn ma swój bilet
To może zabrać 32 kg i 10 w podrecznym i ty tez 32 kg i 10 w podrecznym. Teraz jaśniej ??

Gość Chyba syn ma swój bilet
Oczywiście ten bagaż rejestrowany( nie podreczny ) 32 kg to płatny jest!

32 kg bagaż, płatny coś ok 70 zł za 1 szt w 1 str ( 32 kg)- lecisz w 2 str 140 zł od 1 os za bagaż 10 kg podręcznego bezpłatne ( w cenie biletu)

jaesli zaplacilas za walizki na 2 osoby to masz 64kg(jesli zaplacilas za jedna to masz 32kg.). w torbie co idzie do luku. do tego kazda osoba ma podreczny ktory ma do 10kg. nawet jesli dizecko np. nie ma torby tej duzej to i tak masz podreczna na te 10kg.

Gość poziomkaaaaaa
a jak jest z oplata za wozek dzieciecy?

Gość vbjde
wozek jest za darmo

Gość dfhdfjfgj
a i takich bagazy platnych po 32kg mozesz zabrac 6 na osobe, za kazy placac, jesli kupujesz odrazu bilet powrotny to placisz za bagaz w obie strony a wozek to przed samymi schodkami na samolot zabieraja na bagaz za darmo po ladawaniu czekasz na wozek jak wyjdziesz z samolotu albo bedzie do odebrania tam gdzie bagaze rejestrowane

Gość bohen
czy ta firma jest naprawde bezpieczna???? mam takiego pietra ze masakra.lecialam juz pare razy ale mam opsesje na tym punkcie niewiem czy lepiej nie spac noc wczesnie a potem na lotnisku walnac0,25 czy nacpac sie jakichs lekow??? w kazdym razie nie wyobrazam sobie zebym nie usnela innaczej umre na zawal serca ;[