Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Hm, a gdzie kolezanka kotolotka pisala, ze to, co robi, jest niezniszczalne i wykonane technikami jubilerskimi? hm

Art Clay Nie. Ostatnio ciagle mam manko. A to droga sprawa. Na poczatek chce kupic palnik, jakies 150zl.

Podobno ono dosc szybko zasycha... wiec chyba lepiej formowac je recznie. A poki co, myslalas, zeby malowac (cieniowac) i lakierowac Twoje prace?

Nie zależy mi na pieniążkach kochaniutka :) a o drogiej biżuterii wiem ile wiem.. Lubię ją i wierz mi na wyjścia nie zakładam modeliny :) ale jej trwałość pozostawia wiele do życzenia! To już nie są te pierścionki które dziedziczy się z pokolenia na pokolenie czego dowodem jest mój "DROGI" pierścionek zaręczynowy.. Nie pisze tego zeby sie chwalić, żeby mi zaraz ktoś tego nie napisał.. Po prostu miałam łzy w oczach jak brylant gibał się po kilku tygodniach!

Calluna79 nie mam żadnych zdjęć na kompie, bo ja sprzedawałam wśród znajomych... i szczerze przyznaje że były to różnorodne łączenia koralików itp. więc nie mogę równać tego z pracą autorki, która robi samodzielnie wszystko... :) przeczytaj mój 2 post tu, napisałam, że autorka ma jednak rację... :P ja sprzedawałam w naprawdę dużych ilościach po 4-5 zł przez ok 3 miesiące, klienci się skończyli i koniec, do zimy :D

źle się wyraziłam.. Na pieniądzach zależy mi jak każdemu :) chodziło mi o to, że nie liczę na zbicie fortuny za pomocą mas termoutwardzalnych :)

[zgłoś do usunięcia] kotolotka A odbiegając od tematu - GENIALNY psiak Dzieki :D tak jak mowilam- ludzka zazdrosc. kotolotka- czekam na kolejne pomysly i link do allegro. do zazdrosnych kretynek :P kazdy ma inny gust. jesli sie nie podoba to nie wykazujesz zainteresowania zakupem i tyle. wole miec kolczyki ktore zostaly zrobione z mysla o mnie niz te kupione w salonie. tyle w temacie a teraz go do garów :P

Quis tak jak obiecałam dziś zabiorę się za Twoją kombinację :) Powiem tak dziewczyny nie ma co się kłócić bo tak naprawdę wszystkie jesteśmy tu z jednego powodu! Zamiłowanie do dodatków :) Najważniejsze, żeby każdy robił to co lubi i NOSIŁ to co lubi bo jak to kiedyś ktoś trafnie powiedział NIE ŁADNE CO ŁADNE TYLKO CO SIĘ KOMU PODOBA czy jakoś tak :) a jeśli jeszcze do tego uda się zarobić chociaż na materiał to już naprawdę COŚ :)

No dobra już dobra :) a jeśli chodzi o allegro to długo się zastanawiałam czy warto i na początku nie chciałam, ale z drugiej strony mieszkam w nowym miejscu i ciężko mi rozwinąć skrzydła :)

Moim zdaniem nie warto. Trudno sie przebic, ludzie nie doceniaja oryginalnej roboty, szukaja jak najtanszych cen, a akurat w bizu konkurencja jest ogromna i trudno wtedy znalezc cos naprawde ciekawego. Na Allegro - albo masowka od zlotowki, albo aukcje promowane. Ja wystawiam tam tylko rzeczy, ktorych naprawde chce sie bardzo pozbyc, a mam to szczescie, ze robie w nietypowych technikach, totez czasem ktos zajrzy :)

To zalezy gdzie mieszkasz - moze mozesz oddac je w komis do jakiejs galerii albo nawet kwiaciarni czy pasmanterii? Poza tym dobrze, ze zrobilas wlasnego bloga, mozesz go dodawac jako stopke do maila.

Jesli chcesz sie tym zajac na powaznie i z tego utrzymywac, to dzialalnosc gospodarcza + Pakamera, Wylegarnia... ale jeszcze troche musisz pocwiczyc i mysle, ze lepiej w srebrze...

Póki co szwagier robi mi ładny szablon, spróbuję wystawić kilka rzeczy i zobaczę jak nie sprzedam to trudno, przestanę i już :) Jak mu teraz powiem ze sie rozmyslilam to mnie zabije

Nie dziękuję w takim razie :) QUIS zrobiłam :) zaraz spróbuję dodać zdjęcia, nie wiem tylko jak wyjdą bo straszne słońce :)

a dkaczego mi ten link nie działa??? :(:(:(:( "Blog o podanym adresie nie istnieje" ja też chcę zobaczyć te kolczyki :(:(:(:(

Już wstawiam :) Coś się dzieje z tym serwerem chyba bo ja też muszę po kilka razy próbować żeby wejść :)

złośliwość rzeczy martwych :O link do twojego bloga wrzucilam na mojego fb i dopisalam ze'' wkrotce dostepne na allegro'' :D ...bo najwazniejsza jest dobra reklama :)

O kurcze dzięki :) Strasznie się cieszę ! Jeśli chodzi o bloga to zaraz dostanę szału bo ani nie mogę wejść ani się zalogować... Quis podaj email albo gg to wyślę Ci zdjęcie a wstawię potem