Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Kto jeszcze nie widział zapraszam do oglądania i oceny :) NAWET negatywnej, ale rzadziej :D:D:D

Gość z uwagi na modelinę
nie w moim stylu, ale wzornictwo i wykonanie dobre, pomysłowe, spokojnie możesz robić biżuterię, na pewno sprzedasz. może pomyślisz też o innym tworzywie?

Myślę cały czas, jednak dopóki nie przyniesie mi to choć minimalnego zysku to postanowiłam nie inwestować. Chcę spróbować srebra ale materiał jest bardzo drogi. Potaplam się jeszcze trochę w modelinie :):):)

Gość lulcia 23
Kotolotko, a istnieje mozliwosc kupienia Twoich kolczykow nie przez allegro? Ja nie mam tam konta, i nie umiem w ogole sie "tam"obracac. jesli wiesz o co mi chodzi... A nie chce prosic chlopaka bo powie ze kolejna para mi niepotrzebna:P (kolczyki to mój fetysz:)) Mówie z gory, ze jestem uczciwa i nie mam zamiaru oszukac. Wiec jak?

Gość z uwagi na modelinę
masz świetne pomysły na wzory, bardzo precyzyjnie i pieczołowicie wykonujesz (wiesz, że mogłabyś się też zająć artystycznym cukiernictwem? ;) ), mam nadzieję, że Ci się uda, bo w powodzi sztampy i badziewia bardzo fajnie się to prezentuje. Nie zrażaj się ewentualnymi niepowodzeniami, bo na pewno będą na początku.

z uwagi na modelinę - Ty wiesz, że na cukiernictwo bym nie wpadła?? a może to jest jakiś pomysł??? :):):) w sumie nie ważne w czym byle lepić :D tzn prawie :D Cieszę się, że doceniasz moja pracę mimo, że kolczyki nie w Twoim typie :)

Gość lulcia 23
Super! bede sie z Toba kontaktowac w przyszłym tyg. w takim razie. Do usłyszenia!:)

Gość Kotolotko i Mirelko
jestescie the best! Fajne rzeczy robicie, inni mogliby sie od Was uczyc, zamiast wypisywac na forum malkontenckie teksty, jak to jest zle i beznadziejnie. Naprawde Wasze wyroby bardzo mi sie podobaja, rozwijajcie sie, a sukces sam przyjdzie

Gość do Mirelki
piszesz, ze podszywasz swoje wyroby skórą. Ja nie raz nie dwa za złotówkę kupiłam w ciucholandzie jakąś garderobę z mięciutkiej, bardzo delikatnej irchy, możesz i Ty spróbować wykorzystać tą informację - pozdrawiam

Gość Paulka)
czy kolcyki sa ciezkie?? bo mi sie ucho nadrywa pod wplywem ciezkich kolczykow

chodzi Ci o czwarty obrazek od góry? :) jeśli tak to cena jest jak na innych aukcjach http://allegro.pl/kolczyki-piekne-kolory-modelina-filc-i1765448484.html?source=oo jednak z racji tego, że jest to zestaw kolorów robiony na zamówienie muszę najpierw zapytać pomysłodawcę czy nie ma nic przeciwko powielaniu zestawu :) Lekkie jak piórko nie są ale ja nosze je do wszystkiego i nie odczuwam jakoś specjalnie :)

Gość Paulka)
a z wisiorkiem komplet?? Chcialbym takie kwiatki ale z turkusem lub jasnym rozem :)) mmm

Gość ewcwcewew
mi sie osobiscie nie podobaja, na pewno sa ciezkie, nie zalozylabym ich. ale co czlowiek to inna opinia

komplet z wisiorkiem 20 zł kolorystyka dowolna, napisz dokładnie jaki kolor na zewnątrz jaki środek i jaka kulka wtedy będzie najłatwiej :)

Gość do ewcwcewew
nie wiesz, co gadasz, modelina jest bardzo lekka, sama zrobilam komus kolczyki z modeliny, takie fajne misiaczki, nosi je i jest bardzo zadowolona. A misiaczki jak zabawka - pełne z nóżkami, rączkami i uszkami, jak zabawki

Gość Paulka)
roz na zewnatrz biale w srrodku a kulka np ciemnny róż :))

ok jednak osobiście polecam taki bardziej malinowy róż :) wychodzi dużo ciekawiej od jasnego a wtedy w środek można dać jeszcze ciemniejszy co o tym myślisz? zaraz spróbuję podać linka żebyś wiedziała o co mi chodzi :)

Gość Paulka)
wizja bardzo mi sie podoba :)) a wisiorek lepiej nosic na dlugim lancuszku czy krótkim??