Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Oj uspokój się i "zaśmiecaj" :D:D:D Paczka poszła w czwartek więc jest duże prawdopodobieństwo, że dojdzie w poniedziałek :) Jeśli coś się nie spodoba to wyślę jeszcze jedne :)

Gość Patiska
boskie!! autorko mam pytanie: co robisz żeby masa nie przyklejała ci się do podłoża?

Patiska KOTOiOTKA jest zakompleksionym dzieckiem wiec niech sobie tu pisze od czasu do czasu, a ja żeby się nie przyklejało lepię na papierze do pieczenia :)

Gość mademoiselle Szantrape
WOOOWWWWW jakie cudeńka !:) Mieszkam nad morzem i widuje tu podobne rzeczy na stoiskach z rozmaitościami ...Powiem ci ze te rzeczy mają ogromne wzięcie .:) W przyszłym roku postaraj sie o jakieś stoisko nad morzem lub w górach -będziesz miała interesik i wakacje ...albo wakacje za free 🖐️

Gość witaj Kotolotko
jestem Twoja dawna znajoma pod nickiem "kolczyki z modeliny" i jak juz zapowiedzialam, zakonczylam definitywnie wypowiedzi pod tamtym nickiem. Widze, ze ktos (zapewne ten sam troll) probowal sie znow podszyc w dniu 19.08.2011 o g.13:44 . Ty (albo Twoj podszyw na czarno) odpowiedzialas pozdrowieniem. Ja nigdzie juz pod dawnym nickiem nie wystepowalam i NIE BEDE WYSTEPOWALA, tak wiec pamietaj, ze wszystkie beda podszywami. Sledze Twoje dokonania i tez uwazam, ze powinnas rozejrzec sie za szersza dystrybucja swoich prac. Swietnie Ci idzie. Ja bede sie wypowiadala pod roznymi nickami, na razie pozostaje w "ukryciu", poniewaz trolle nie spia, a Twoje prace sa naprawde godne pochwaly - pozdrawiam serdecznie. Pod "witaj kotolotko" tez juz nie wystapie

Witam :) Zacznę od tego, że zawsze marzyłam o mieszkaniu nad morzem i dochodzę do wniosku, że to może jakiś znak na przyszłość :D Bardzo dziękuję za wszystkie miłe słowa właśnie pracuję nad nowym starym produktem w kolorach tęczy zobaczymy jak to wyjdzie :) Kolczyku witaj ciesze się, że jeszcze wchodzisz od czasu do czasu, jak widzisz szuje wszędzie za mną łażą.. ale jest jeden plus.. chyba robię się popularna skoro mam naśladowców :D:D:D a zgodnie z otrzymaną podpowiedzią konto kotoiotka zgłosiłam do obsługi, może się uda :)

dziewczyno ja poważnie mówie o twoim interesie nad morzem...! Samej pewnie bedzie ci ciężko opłacić plac ,dzierżawe itd ale... Masz możliwość dogadac sie z kimś kto już handluje z roku na rok i odpalać mu jakąś kase za np stolik na jego stoisku .Albo oddac komuś w tzw komis -ile sprzeda tyle kasy daje tobie a sam narzuca swoją marżę. Pomyśl bo naprawde warto !!!Jak popracujesz ,teraz jesienią i zimą to latem zapraszam na wybrzeże rewalskie :) 🖐️

Kurcze żeby to jeszcze było takie proste :) problem polega na tym, tzn to nie jest problem tylko moje największe szczęście :) że mam małego synka i mieszkam w krakowie więc kawał drogi.. żałuje, że wcześniej się tym nie zajęłam jak mieszkałam blisko :( Myśle aktualnie o rynku krakowskim i placu żydowskim jednak to wszystko za rok jak nadrobię zaległości przez zimę.. Liczyłam na allegro ale z tego co widzę miałyście wszystkie rację :)

no allegro ..ja wiem ? Te przesyłki itd itp ...a może pogadaj w jakimś sklepiku zeby pozwolili ci wstawić albo zwyczajnie odkupić jakieś sztuki ? Tak na próbe ...

sezon nad morzem czy w innych kurortach jest zawsze ...sama widze codziennie takie własnie ozdoby sprzedawane na straganach ,na chodnikach ze stoliczków ....widziałam np dwójke studentów sprzedających jakieś plecionki i tez mają klientów ...a podobne rzeczy do Twoich również mają powodzenie ...tylko zależy od miejsca ...Może za rok wylądujesz nad morzem ze swoim maluszkiem:)🖐️

jedno jest pewne tak dalej być nie może.. bo za tą modelinę miałabym kilka niezłych ciuszków :D

Mozliwe ze jeszcze na to za wczesnie, ale sadze, ze nic sie nie stanie, jak sprobujesz. Ars Neo Tredndymania Pakamera tam uderz. Tylko uprzedzam ze sa dosc wybredni i czasem kieruja sie dziwnymi kryteriami ;-) Jesli chodzi o cenne uwagi techniczne, raz jeszcze pozwole sobie polecic Wizaz. A ja czekam wciaz na nowe wyroby, gdyz nadal najbardziej podobaja mi sie te: http://republika.pl/blog_ni_5079768/7884042/tr/obraz_1123.jpg http://republika.pl/blog_ni_5079768/7884042/tr/obraz_1146.jpg http://republika.pl/blog_ni_5079768/7884042/tr/obraz_1175.jpg

Witam z okazji środy :D Powiem Ci, że te galerie średnio mi pasują w związku z dużą prowizją.. Ja próbuje sił w cepelandii i nawet się pochwalę, że są sukcesy :D Mam też jedno zaproszenie z galerii z krakowa, ale też jeszcze trwają negocjacje cenowe :D A kolczyki które wstawiłaś też strasznie lubię tylko problem w tym, że nikt nie zwraca na nie uwagi.. te kwiaty sprzedaje, powoli bo powoli, ale jakoś idą, a tamte kompletna klapa... Więc jak coś mi wpada do głowy to robię jedynie dla siebie, a ostatnio zrobiłam kota takiego z dużymi białymi oczami, jak z kreskówki to nie uwierzysz sprzedałam 3 w jeden wieczór... I weź tu człowieku bądz mądry :)

Gość chyba jakis chory czlowiek
kupuje te brzydactwa. Baw sie tak dalej a nie omieszkamy zglosic cie do US, zeby cos sprzedawac na allegro to niestety trzeba miec dzialalnosc gospodarczą.

ludzka zazdrość nie zna granic :O mnie tez mozesz zglosic !!! na allegro marchewki sprzedaje- tanio :D ps. nie masz odwagi to z pomaranczy piszesz :D

Gość nie chodzi o zazdrosc ale o
nieuczciwą konkurencje. Ludzie zakladają firmy i sprzedają kolczyki, firmy upadają bo wlasnie mnostwo takich sprzedaje kolczyki taniej w szarej strefie :O

Nawet nie chce mi się komentować.. naprawdę świetne rzeczy musicie sprzedawać i w kosmicznych ilościach skoro stanowię dla Was konkurencję.

Gość Byscie sie lepiej ta od Tarota
zajeli a nie Kotolotka co ma slownie jednego komenta za sprzedaz bizu

To nawet nie za biżuterie tylko za kurteczkę po synku (nie pomyślałam, że przecież mogę zaszkodzić jakiejś poważnej firmie odzieżowej) :) Dzięki za wsparcie :)