Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Mirelka, hm. Moze sie kiedys wymienimy za np. sutasz? :D A pojedyncze kamienie polszlachetne masz juz od ok.3zl spokojnie. Np piekne labradoryty. Gorzej z perydotami, rubinami i takimi tam.

To może zapytam was czego mogłabym użyć do oplatania sutaszem prócz prawdziwych minerałów żeby to w miarę ładnie wyglądało a nie tandetnie?? Nie wydaje mi się żeby wszyscy ci którzy tworzą sutasz używali prawdziwych minerałów.

Gość perly hodowlane
sa przepieknym dodatkiem do wszystkich technik bizuteryjnych, dzieki nim wszelkie zawieszki, kolczyki, kolie zyja, cudnie i dyskretnie sie mienia. Wlasnie te hodowlane, slodkowodne, nieregularne bardzo mi sie (to nie tylko moja opinia) podobaja. Sama od czasu do czasu robie frywolitke i wplatam wlasnie perly slodkowodne. Sa lzejsze od Jabloneksu i mam pewnosc, ze sie nie "wypiora" w czasie konserwacji

moim zdaniem ladne szklo olowiowe, zwlaszcza fasetowane. Niekoniecznie Swarovski. Poza tym naprawde ladnie wyglada howlit, barwiony czy nie. Pokaz frywolitke :D Ja mam w domu naszyjnik z perel, juz 3 miesiace nie moge skonczyc. Rozne kolory perel.

No szkło ołowiowe to na pewno , a ja na Swarovskiego to strasznie choruje i jak tylko będę mogła to zakupię coś:) chciałabym coś więcej tworzyć , ale muszę jeszcze poczekać:( ale jak już będę mogła to daj mi znać co sobie życzysz i z czego a postaram się dla Ciebie swtorzyć Calluna na wymiankę:D

Musialabym dotknac, bo sa za male zeby widziec cale zylki, ale wygladaja mi troche howlitowo. Wiec nie mam pewnosci.

Nie nie jest drogo:D dzięki Ci bardzo kochana jeśli to polecasz to mi od razu lżej:):):)

O, Kotolotka :) przepraszam, ze dyskryminuje Twoj material, ale od poczatku mowilam, ze modeliny nie lubie :D Pewnie jakies kolczyki. Najlepiej chamsko skomplikowane. Powiedz czego potrzebujesz?

Kotolotka, ale jakby byly z czego innego, od razu bym Ci sloneczka zwinela :P Obiecalas jakies koty? Wszystko pamietam!!!

Witaj Kotolotko:) Calluna - jak mają być 'chamsko skomplikowane' to ale musisz jeszcze trochę poczekać , bo ja niedawno zaczęłam także wiesz:D

To jakim cudem Ci tak ladnie wyszla? Oj, zazdroszcze ;-) idz pare stron wstecz obejrzec moja pierwsza, haha

Dzięki ale jeszcze dużo pracy przede mną, ale chce tej pracy oj oj :D a widziałam Twoje dzieło wcale nie takie złe:D:)

Koty są w stanie roboczym z testowej modeliny i wygladają nieźle kombinuje jak to zrobić zeby uzyc te kocie oczy kamienie i mam juz plan, kompletna zmiana projektu :) Mysle tez nad zmianą masy tylko nie wiem na jaka..

Gość możesz też być tam potem
"Polska, jeśli chodzi o II kwartał, będzie na pewno w trójce najlepszych państw w Europie, na pewno to powód do satysfakcji i to już nie jest przypadek. Od pierwszych dni kryzysu, od pierwszego sygnału po upadku Lehman Brothers Polska z konsekwencją lokuje się w absolutnej czołówce państw UE jeśli chodzi o wzrost PKB i jest w czołówce w wymiarze globalnym" - mówił na konferencji prasowej Tusk. Podkreślał, że to wcale nie łagodzi wszystkich negatywnych skutków kryzysu, jeśli chodzi o odczucia zwykłego człowieka. "Statystykami się nie nakarmimy" - powiedział, dodając, że jednak nikt nie może kwestionować tego pozytywnego fenomenu polskiej gospodarki, "który potwierdza się każdego kwartału w ostatnich trzech latach, szczególnie w tym czasie najgorszego kryzysu". Mówiąc o niektórych prognozach, mówiących o ponad 4-proc. wzroście szef rządu stwierdził, że nie wydaje mu się, by prognozy "przesadnie optymistyczne były uzasadnione". "Są pojedynczy eksperci, którzy uważają, że ponad 4 proc. to już norma, a poniżej 4 proc. to katastrofa, w czasie gdy średnia UE oscyluje wokół zera" - dodał Tusk. Dane na temat wzrostu gospodarczego Polski w II kwartale 2011 r. GUS ma podać w przyszłym tygodniu. W I kwartale br. wzrost PKB wyniósł 4,4 proc.

Ciekawe co Ci wyjdzie za dzieło :D hm korki powiadasz:D no moze za 5 lat takie zorganizuję hahah :D:D:D to wtedy wpadaj :D

Witajcie dziewczyny! To i ja się chwalę. Moje sutasze też pierwsze w życiu i niestety nie wyszły tak równiutko jak mirelce, ale następne będą lepsze. Mirelko podpowiem Ci, że do pierwszych prac możesz szukać kamieni w kwiaciarni, może nie tak efektowne i nie mają dziurek, ale na początek mogą być. http://artystycznaja.bloog.pl/?ticaid=6ce99