Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

No tak, ale czasem mam wrazenie, ze Wam sie wszystko podoba :P A ja czasem potrzebuje konstruktywnej krytyki :D Ja caly czas czekam na koty kotolotki i codziennie z ta mysla tu wchodze, a tu nic! Dobrej nocy.

Bo ja teraz te sznurki męczę :D Nie mogę się opanować :):):) a kolczyki to z modeliny różnej maści :)

Gość wpadam tu i podziwiam
wasze wyczyny, pieszcze oko, a poki co krece sie po domu i zjadam naturalne witaminy, miod i pije ziola na grypopodobne paskudztwo. Takie sobie, nie rozlozylo dokumentnie, ale daje popalic. Mam nadzieje, ze przez weekend jakos sie dokuruje. Kotolotko, wiesz, ze mozesz robic sama ciekawe korale, koraliki i laczyc je z tasma, sznurkiem, frywolitka i in. Gdzies trafilam na blogach podanych tu w Waszym watku na kolczyki z modeliny, z daleka do zludzenia przypominajace sutasz. Wykonane precyzyjnie i chyba wszystkie sprzedane juz byly. Pozdrawiam Was wszystkie, zycze pieknego weekendu, do pogadania! K

Hej Kochana:D jak miło , że o nas pamiętasz:D chyba wiem o czym mówisz, też widziałam ten modelinowy sutasz, choć mi to jakoś nie bardzo przypadło do gustu:D życzę powrotu do zdrowia:D:)

Witam moje drogie :) Przybywam poddać do oceny kawałek mojego pierwszego sutasza :D tylko szczerze poki jeszcze mogę coś zmienić :D Wiem ze widac tą diabelską żyłkę !!!!! ;)

Moja droga Ty mnie w tyle zostawilaś jakiś miesiąc temu juz :D a jesli chodzi o staranność to powiem bardzo brzydko ze moja staranność niesie za sobą wiele k... i dochu..........jów :D:D:D:D:D:D a itak na żyłke to nie działa jak widać :D

Prawda jest taka że- 10 zł + przesyłka i dziękuję za pozytywne słowo:D Kotolotka już znasz moją opinię:D a Calunnka jak zwykle ładnie, choć powinnam kiedyś w końcu napisać coś innego , bo ostatnio chyba nudzą Cię te pozytywy :P;)

Mirelka fajnie są te Twoje bransoletki z białym sznurkiem, one są na sprzedaż?

Fannky - wszystkie są na sprzedaż ;) a co do tych kolczyków to średnio mi się podobają:D ale są różne gusta rzecz jasna:)

Gość oj Mirelka, Mirelka
nie cenisz swojej pracy, przeciez same koncowki i zlaczki warte sa kilka zlotych, a robocizna? 10 zlotych to smiech na sali, lepiej komus sprezentowac niz sprzedawac tak tanio. Kotolotka tez powinna troche podwyzszyc ceny. Jak dzis nie pojda, to wykup latem licencje w Magistracie lub tzw oplate targowa i znajdz najdogodniejsze miejsce do sprzedazy wyrobow. A moze lepiej popytajcie u prywaciarzy, w galeriach, co do reszty procedur adm., tez sie dowiecie

Maja niskie ceny, to prawda, ale to ich sprawa, za ile sprzedaja :) ja tez czasem wystawiam rzeczy za grosze, jak sie potrzebuje kasy, to sie nie wybrzydza :) Pozdrawiam Kobietki, czekam na nowe zdjatka :)

Fannky to mój nr gg możesz pisać będzie szybciej 5521960 Callunka popieram Twoją wypowiedź:D tak to jest ja póki co nie liczę swojej robocizny tak jak powinnam , ale czasem tak trzeba.

Jeśli chodzi o ceny to powiem szczerze, że w internecie nie ma co szaleć moim zdaniem.. Ja wszystko co tutaj zarobię przeznaczam na rozbudowę mojego warsztatu :D, a jak już będę miała pokaźny zasób materiałów i wprawioną rękę to wtedy będę się świrować z cenami :D:D:D

Ale wiesz co Mirabelka, faktycznie podnieś chociaż na 15 zł bo widzę, że to wbrew pozorom pracochłonna sprawa :)

Juz mnie przebilas :) masz talent, bardzo rowne. Jak to robisz? Czuje ze bedziesz nowym sutaszowym talentem :)

Fajne:) ja zrobiłam jeszcze 2 sznurkowe , ale to Wam pokażę później:) tymczasem wracam do sutaszu ;) :classic_cool:

ale one są świetne :) aż trudno się zdecydować która ładniejsza !!! :))