Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Callunka piękne to tylko jeden szczegół mnie razi, to złoto, ale może to dlatego, że ja nie lubię złota :) a Mirabelki dzieło się nie wczytuje !

Hahah o ośmiornicach nie myslałam , ale czemu nie , może być:D dziękuję Ci bardzo , cieszę się , że się podobają:) ale chyba jednak wolę bransolety nie wiem dlaczego :P

Powiedz mi , bo nie mam tych cholernych bigli srebrnych, warto je wystawiać w posrebrzanych?

Myślę, że wystaw, żeby ładnie wyglądało, ale napisz, ze bigle srebrne i jak ktoś kupi to będziesz musiała dać srebrne :)

jej ja podziwiam te wasze sutasze i wyjsc z podziwu nie moge :) super to wylgada niestety ja nie daje rady tego ogarnąć :/

No ale ja nie mam kochana tych srebrnych;/ i nie mogę zrobić żadnego zamówienia:( a tak 1 pary to ja tu nigdzie nie kupie specjalnie:(

evvvvvva fajnie , że Ci się podoba:) ja mam nadzieję, że moje prace będą jeszcze lepsze:D

mi tez sie działo :) właśnie że srebrne są na sztuki i to nie drogo, zależy jeszcze jakie, ja kupuje od 2 zł za parę

No tak są ale nie będę zamawiać bo jeszcze trzeba opłacić przesyłkę wiec jedna para mi wyjdzie 10 zł a t o jest bez sensu , jak zamawiać to więcej a na więcej nie mam:D rozumiesz:P nie karz mi tego tak wygłaszać:D

A sklepu jakiegoś nie masz? z kamykami albo coś? tam często można dostać, bo tak sobie myślę, że czegoś takiego bez srebrnych bigli nie warto wystawiać, dlatego tak truję :)

Początek jesiennej kolekcji :) ZAPRASZAM na bloga (to jeszcze nie koty, czekam na produkty) :)

Widać, że nie próżnujesz :D jak zwykle ładnie, dokładnie i schludnie:) i za to je zawsze podziwiam:) natomiast u mnie to jest kochana bida z nędzą i tak sobie 1 pary nie dostanę:( trudno już się z tym powoli godzę:D

Gość hej Mirelko i Kotolotko
znow ciesze oczy Waszymi wyrobami. Kotolotka jak zwykle precyzyjna i "wykonczona" (chodzi o sliczne pudeleczka). Mirelko, bardzo mi sie podoba fason Twoich ostatnich kolczykow. Kiedys na jakims zagranicznym blogu zauwazylam, ze plastyczka wystawiajaca swoje prace chyba sama robila bigle, niewyszukane, chyba ze 2 "zakrety" i wszystko. Co mnie zaciekawilo,starala sie dopasowywac kolor owych bigli do kolorystyki bizuterii. Prawdopodobnie miala gdzies dostep do kolorowych drutow, z ktorych je robila. Nie interesowalam sie tym blizej, ale w wolnej chwili sprobuje poszukac w necie, albo popytam tu i tam. Wiecie co, ludzie maja naprawde pomysly i chwytaja sie roznych sposobow by zarobic pare groszy na swych zdolnosciach. Ogladalam niedawno kamienne figurki, ktore wystawial w pasazu nadmorskim pan w sile wieku. Musial cos sprzedawac, bo nie oplacaloby mu sie wykypywanie miejsca. Te figurki laczone byly na moje oko poxipolem, ciekawie dobrane kamienie, otoczaki, jakies fragmenty granitowe i inne. Przyciagnelo tez moja uwage stoisko z kapitalnymi wyrobami z gliny, malowanymi recznie, np. zwierzatka, ktorych konczyny laczone byly sznurkiem lnianym, aniolki i inne cudenka. Pan jest amatorem w tej dziedzinie, zaczynal kiedys tak jak Wy od kilku wyrobow i proby sprzedania ich. Teraz ma kilka punktow w sezonie, na Targach Dominikanskich tez sprzedaje. Nie jest Polakiem, pochodzi z Litwy. Tryskal optymizmem i zyczliwoscia, chetnie odpowiadal na kazde pytanie warsztatowe bardzo ladna polszczyzna. A parada zaglowcow...przeszla najsmielsze widowiskowe oczekiwania - pozdrawiam serdecznie

jej te pudeleczka z bloga są mega! na pewno bardzo pracochlonne, a kolorki kolczykow super na jesień :)

Witam ! Spokojnie, na pewno szybko nie ogarne sutaszu, z natury nie jestem zbyt dokladna, a i z czasem tak srednio :) Kotolotko... staranne, ale czekam na cos NOWEGO :) Bigle nie musza byc srebrne, wazne, by byly antyalergiczne ja np. nie moge nosic niklowanych i z tego powodu nie kupuje niektorych kolczykow (w sutaszu, jesli je wszyjesz, trudno wymienic bigle)

Hej kolczyk to na pewno TY :D fajnie , że zaglądasz:) i że się dzielisz informacjami:) pozdrawiam Cię!! Calluna sutasz wymaga sporej dawki cierpliwości, ale jeśli chcesz to na pewno to ogarniesz ;) ja tam też czasem zaklnę, ale tak bardzo tego chcę , że w końcu mi się udaje:D:D:D już pracuję nad kolejnym cackiem :D a co do bigli to kiedyś zamówiłam te zwykłe a potem antyalergiczne, no ale kiedyś nie byłam taka mądra i gdzieś mi się one pomieszały , a że wyglądały tak samo , to teraz nie wiem które są te antyalergiczne i dupa blada ! :( także narazie mi pozostało czekam aż wygram w totka hehe ;) pozdrawiam WAS dziewczyny :D

Gość tak,zgadza sie
Mirelko, masz "nosa" - milego wieczoru wszystkim zycze

Hej dziewczyny :) Jak miło, że nawet jak nie mamy czasu na gadanie to zawsze ktoś coś napisze, żeby nam kolejna dyskusja na poziomie nie umarła :) Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa i witam kolczyka naszego biżuteryjnego GURU :):):) ciesze się, że jesteśmy na tyle "dobre", że chcesz nas oglądać :D ja obecnie cały czas pracuję nad kolekcją jesienna i sama jestem zaskoczona, ale co chwile odkrywam coś nowego i czegoś się uczę, nawet faz wypiekania modeliny :) Dziś zakupiłam kolejną porcję fimo (clasic) której jeszcze nie miałam i czekam z niecierpliwością na wieczorne próby :) a tymczasem pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam na BLOGA na kolejną porcję JESIENIIIIII :) ;)

Redcoral w tamtym temacie już nie gadamy :) Jeśli chodzi o wytrzymałość to powiem Ci szczerze, że na tyle par co już zrobiłam to wczoraj wieczorem pierwszy raz mi się ukruszył kawałek przy instalowaniu bigla, ale wydaje mi się, że za krótko trzymałam w piekarniku. Myślę, że z modeliną jak ze wszystkim, jak się uprzesz to zniszczysz :)

Jak na jesień to może zrób jakiś jesienny motyw , jakieś liście albo cuś :D Widzę , że TY i tak masz dobry look na jesień skoro dałaś turkus:D mi się jesień tak miło nie kojarzy szczególnie jak patrzę dziś za okno... dla mnie ona już nadeszła łeeeee :(

Mi pora roku specjalnie nie przeszkadza :) Wczoraj np mi się podobało bo bez wyrzutów siedziałam sobie w domu :D a do tego wszystkiego mam niezłe widoki za oknem więc jak już lato mija to czekam na kolorowy las (namiastka widoku zeszłorocznego) http://zapodaj.net/efc598fbcbe4.jpg.html Nie martw się Mirabelka pogodą tylko pozytywów poszukaj :) Na dworze zimno, pada, a Ty siedzisz sobie w ciepłym domku i dziergasz bransoletki :):):) hmm?? Przy herbatce! pod kocykiem! w oczekiwaniu na mężusia! to dopiero czad :D

Widoczki ładne, kolczyki też ładne , fajne te paseczki:) ale ten "czad" o którym palnęłaś to nie bardzo:P to co TY opisałaś tak kolorowo mnie już po prostu dobija wiesz:( wcale mi się nie podoba takie siedzenie w domu a i bransoletki robiłabym z większym uśmiechem gdybym wracała z pracy... buziaki dla Was :)