Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

o fiu fiu :) No proszę widzę, że obie panie dają radę :) Na technice się nie znam, ale wizualnie bardzo efektowne! :)

Gość sdsdsdsdqwqwqwwweq
calluna79 stara szmata czyta jakies ksiązki o penisach. od razu widac jaki poziom reprezentuje taka szmata

Czytalam ja kilka lat temu i podobala mi sie, ale przejrzalam ja znow i... krotko mowiac, chyba sprzedam albo wymienie :)

zdominowałaś faktycznie :) ale zdaje się, że Ty masz jakąś fabrykę drucików, kamyków, łańcuszków :D Piękne jak zawsze! Ty to robisz na ciepło?

Nie, na zimno. Na razie nie stac mnie na palnik. Mam cala szafe z koralikami i kamieniami i 3 pudla drutu. Ale cieniutki mi juz "wychodzi"

Gość koszmarne....
koszmarne są te wspolczesne książki, wcale sie nie dziwię, że ludzie tego goowna nie czytają...

Koty cały czas są na tablicy tylko chwilowo się nie wyrabiam bo mi odpukać trochę interes ruszył :) a jeśli mówimy o książkach.. hmm jeśli ktoś czyta tylko reklamowany chłam typu biografia Rusin czy Jak poderwać bogatego faceta.. To ja się nie dziwię, że ma kiepskie zdanie na temat książek.

a zbierałaś z myślą, że będziesz coś takiego robić czy zbierałaś ogólnie biżuterie? tzn byłaś fanką biżuterii :)

i wszystko jasne :D a ja odwrotnie.. mam 2 pary kolczyków jakiś wisiorek, ale wszystko nadające się do czyszczenia bo nie noszę :) pomijam pierścionki od narzeczonego bo te ubóstwiam :D

Malo nosze, ale zbieram, jak totalny skapiec i sroka. Do tego byle czego nie naloze... ech. Kosztowne hobby. Ostatnio musialam przystopowac.

Gość no wlasnie Calluna
pieknie prezentuje sie wisior, ktory wykonalas na modelu, zupelnie inny efekt wizualny niz na dloni. Wisiory tak wlasnie powinnas eksponowac, bransoletki na przegubie, a kolczyki w uszach, moze tez byc na kartonowym lub gipsowym modelu. A skrety masz juz naprawde niezle opanowane - pozdrawiam - k

Oczywiście, że jest sens! :) Ja już wracam po prostu wykorzystuje ostatnie dni lata na spacery z synalkiem i gonimy gdzieś całe dnie :] Callunka ta strona jest super !! Jak Wy znajdujecie takie cuda?? :) Twoje ostatnie dzieło też bardzo mi się podoba :) Ciekawe co tam u Mirabelki, czyżby już otwierała własną galerię?? :):):)

rewelacyjne są te formy do wycisków normalnie szok! Nie widziałam tego wcześniej, Mam dużo takiej mało potrzebnej modeliny może sama spróbuję, ciekawe czy wystarczy zrobić wypiec i już??

Gość witajcie w pgodny dzionek
Calluna, po prostu śslicznie. Moze sie pojawic moj post kilkakrotnie, bo cos nie chce sie "przepchnac" - milego slonecznego dnia wszystkim zycze

ŁaŁ ŁaŁ ŁaŁ ! Naprawdę robi wrażenie i do tego taki staranny!!! GRATULUJĘ TALENTU! :) (rozwijającego się na naszych oczach) :D:D:D