Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotolotka

Nowe Kolczyki :)

Polecane posty

Oj szkoda mi Ciebie kochana , że ktoś pod Twoim nickiem takie tematy zakłada:( no ale co poradzić:| ale widać , że dziewczyna ma problemy:D

Twoj podszyw zalozyl kolejny temat dotycz. depilacji mezczyzn i cos w stylu jakie macie hobby. Oczywiscie napisal ze interesuje sie wyrobem kolczykow z modeliny :D

już to tam skomentowałam.. co za kretynka ! Nawet Calluna kochana się wstawiła za mnie na forum redakcji ale dalej nic..

Calluna kochana zdycha z powodu bolu brzucha i cala sobote sie opierniczala, lezac w pozycji zgietej. W pozycji zgietej dobrze sie robi bizu :) Kotolotko!!! A robic i pokazywac mi te koty, bo zdominuje watek!!! Niniejszym wczorajsze poprawki i dokonczenia starej bizuterii http://zapodaj.net/f7e93d70b485.jpg.html http://zapodaj.net/bbbb76b13a92.jpg.html http://zapodaj.net/7853400d39d6.jpg.html http://zapodaj.net/2d7d28573b5c.jpg.html http://zapodaj.net/9d761618e6cd.jpg.html

Oczywiście ostatnie zdjęcie Mega! :) Ty masz zdrowie gdy cierpisz :D Ja ostatnio zachowuje się jak w szkole nawet sprzątam, żeby nie mieć wyrzutów że nic nie robię :D, ale tak naprawdę to nie mam tych świecidełek, ani jednego, muszę kupić w tym tygodniu bo bez tego nie zrobię. Aktualnie powstaje seria mini kwiatów. Takich, że cały kwiatek jest wielkości jednego kwiatka z tych co są na blogu i są w takich kolorach tęczy w kolejności, mam już prawie wszystkie więc niedługo też wstawię to coś się przez chwilę podzieje :)

Ja mam ogromną prośbę weźcie Wy się wszyscy przenieście na swój topik i tam dyskutujcie, a jeśli macie coś ciekawego do powiedzenia w temacie to zapraszam na czarno!

Gość witam!!!!!!
Piekny dzien dzis mamy, chociaz znacznie chlodniejszy niz wczoraj. Zycze wszystkim milej niedzieli. Kotolotko, wczoraj mnie wzielo i sporo czasu poswiecilam szukaniu w sieci konfiguracji frywolitkowo-modelinowej i sa takie wyroby, chociaz nie tak wiele jak mozna by sie bylo spodziewac. Gdzieniedzie znajduje rzeczy niezwykle ciekawie polaczone, ale Twoje wyroby naprawde nie klekaja przed tamtymi. Bardzo dobrze Ci idzie. Pozostale kolezanki "po fachu" tez nie maja sie czego wstydzic - pozdrawiam wszystkie, do milego

Gość witam!!!!!!
Aha i pamietaj, juz wiecej nie napisze pod tym nikiem, papa.

Gość ta z 14:54
to oczywiscie podszyw - kotolotko ja faktycznie nie powtarzam swoich nickow (cos ta trollka zrozumiala chyba...) od czasu kolczyka z modeliny tak jak zapowiedzialam, nie zwracaj wiec uwagi na takie podszywy. Moj nick NIGDY nie bedzie sie powtarzal, a Ty i tak bedziesz wiedziala o co chodzi

calluna 79 kolczyki- link nr 1 ZAYEBISTE !!! :D wygladaja jak grono czerwonych pozeczek- sory, ale tak mi sie kojarza. No i ten ostatni wisior- robi wrazenie :D kotolotka czekam na nowosc :D a szczegolnie kotka :D wiecie co Kobietki- wg mnie to najnormalniejszy topik na tym forum :D pozdrawiam :)

Gość bardzo mi się podoba
Calluna ten Twój ostatni z zielonkawym kamieniem - jest prześliczny, "porzeczki" też ciekawe, nieszablonowe

Gość Gienek Warsiawy
:) srał goły na rogu stodoły. :P

Mi tez sie kojarza z porzeczkami. Te kamienie to wszystkie granaty. Dostalam od kolezanki i musialam cos z nimi zrobic. Granat w sumie tez owoc. Ostatni kamien to labradoryt i jest to jak widac poprawka wisiora ktory wszyscy widzieli :) Zrobilam jeszcze jeden wisior z labradorytem, choc juz nie takim ladnym pod wzgledem ksztaltu i koloru. http://zapodaj.net/55019dbad722.jpg.html http://zapodaj.net/6eb4d5e6391c.jpg.html Niestety nie udalo sie zrobic dobrego zdjecia. Nazwa robocza : "Szalona Ośmiornica z żołędziem na głowie" Jak mnie brzuch boli, to mi zdjęcia nie wychodzą :(

Calluna co ten brzuch Cię tak ciągle boli??? :) Mnie fascynują wszystkie Twoje dzieła tak czadersko okręcane !! :) J chwilowo mam przerwę w nowościach bo muszę się pochwalić, że mam kilka zamówień z którymi muszę się uporać do środy, a jak wiadomo mój mały księciunio nie daje Tołdiemu zbyt wiele wolnego czasu :D:D:D Kolczyku drogi cieszę się, że coraz częściej jesteś :) niestety muszę chwilowo dać sobie spokój z frywolitką bo się nie wyrabiam, a jakby nie było to nauka :);) A Quis jak zwykle ma rację to mój najulubieńszy topik :):):)

Kotolotko a masz zamiar zabrać się za frywolitkę w przyszłości?? :D pozdrawiam Was:)

Wstyd się przyznać ale po prostu dostałam sraczki kochana kotolotko i to akurat w pracy, co za los :(

Hahah szczera jesteś Calluna:D sorka za zaśmianie się , ale nie spodziewałam się takiej odpowiedzi po prostu :P a tak poważnie to zdrówka życzę, żeby brzuszek nie bolał :) a wracając do tematu biżuterii :D to zrobiłam w końcu ! kolejną bransolete:) tzw artystyczny nieład hehe:D ale nie pokaże dziś bo nie mam zdjęć:(

Mirabelka to nie calluna tylko kolejny idiota z serii moich idiotów... różni się cyfrą na końcu.. Narazie to mam doła bo partia modeliny którą kupiłam jest totalnie do dupy za przeproszeniem i nic kompletnie nie wychodzi :( a najgorsze jest to, że mogę kupić kolejne ale prawdopodobnie będzie to samo.. Producent nie odbiera telefonu i czad!

ale jest jeden plus tych pasożytów.. Przynajmniej masz dodatkową reklamę swoich aukcji callunka :D

Nom :) Zycie bez podszywow byloby nudne. W sumie to cala "pikanteria" kafeterii. Dziwne, ze nie podpisal sie jako Caliuna - czyzby mi sie chcialo zahaslowac rozne wersje mych nickow? E, nawet nie pamietam :D Podszywku, prawie trafiles w sedno. Kiedy mam okres, mam rozne dodatkowe dolegliwosci :P Ja mam zupelnie inny styl wypowiedzi.

Sama sie zdziwilam, chyba nie przeczytala poprzedniego posta. Ja latwo wychwytuje prowokacje, ale niektorzy nie maja tego daru. Podszywku, tworzysz cos? Pochwal no sie :) ocenimy