Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka fryzure nosicie

wiem ze to nie ten dzial ale moze jakies zadbane mamy sie wypowiedza

Polecane posty

Gość jaka fryzure nosicie

Mam bardzo dlugie blond wlosy prawie do pasa, zospuszczonych przy dziecku nie bede nosila, mamy z długimi włosami-jakie nosicie fryzury, upiecia a moze tylko wlosy w kitke?

ja mam poldlugie i najczesciej nosze zwiazane w kucyk albo warkocz , na spacer rozpuszczam. robie tez loki i podpinam do gory:)

Gość sdefrtgyu7i89o
Ja mam do ramion. Czeszę się w kucyka, w koki i noszę też rozpuszczone. Dziecko nie stanowi problemu. Podczas karmienia po prostu odgarniam do tyłu. Nie przeszkadzają mi. Chyba ze kąpię czy przebieram to kitkę robię

Gość mireczkaa
a ja po porodzie obcięłam na krótko:) mega wygoda i wzmocniły się trochę. Teraz mam takie za ramiona i często robię francuza, koka a jak się spiesze to kucyk. Zawsze je kręcę na wałki, żeby były bardziej puszyste i łatwiejsze do ułożenia. Polecam tego francuza- fryzura elegancka i nie przeszkadza.

no ja mam długie czarne i rozpuszczone w domu tylko kucyk i problemu nie mam z rozpuszczonymi

Gość a dlaczego przy dziecku
nie bedziesz nosiła rozpuszczonych? ja noszę, moje dziecko zawsze lubiło, traktuje je jak zabawkę, łapie w rączki, przesypuje, ostatnio się nimi "mizia" po buzi i zasmiewa w głos :)