Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Indor do prania

Gardzę przyjezdnymi ze świętokrzyskiego i lubelskiego

Polecane posty

Gość bo indor
nie tłumacz się, już Cię mamy.CHACHACHA

Gość Ewa ewa ewka
Nazwij mnie głupia ale teraz to już Cię wogóle nie rozumiem. Przeczytałaś ogłoszenie w lubelskiej gazecie że szukają dziewczyn do towarzystwa i uwarzasz że dziewczyny ze wschodu tylko pracują w ten sposób? Czyżby miały na czolach tablice rejestracyjne LLU?? Wyjaśnij mi o co Ci chodzi

bo indor Tak, tak. Wmawiaj sobie. Tak to jest jak ktoś ma ciasne horyzonty myślowe i trudno mu zrozumieć, że kogoś może interesować coś innego, niż jego.

Gość bo indor
albo bidula tęskni do pięknych krajobrazów i świeżego powietrza i liczy że może wyrwie się z tego brudu warszawskiego.

Gość Mirella-Morella
Indor anonse są radomskie, świętokrzyskie i podkarpackie więc sobie wybieraj, a najlepiej idź już spać kobieto, bo bredzisz:o

Gość blackberry998
ale te starsze Panie są oszczedne bo mają mało pieniedzy... przynajmniej sporo z nich.sama mam dwie babcie, i jedna ma sporą emeryturę , koło siebie nie kupuje bo nie ma ani jednego sklepu , a na bazar ma z jeden przystanek i tam kupuje całkiem dobre jedzonko , zdrowe jajka z dobrej hodowli , a nie z biednych utłoczonych kur :( a druga babcia ma grosze emerytury wiec robi jej roznice czy wyda te pare złotyhc mniej

Ewa ewa ewka Chodziło mi o to, że przeglądając gazety z Waszego województwa w dziale praca, nie ma prawie żadnych ogłoszeń, a jeśli już jakieś są, to dość często są to ogłoszenia do pracy w agencji, także w WARSZAWIE. Nigdzie nie napisałam, że twierdzę, że tylko tak, bądź w większości pracują dziewczyny ze wschodu. LLU natomiast mają na tablicach rejestracyjnych wasi "panicze" jeżdżący po Warszawie jako pseudo-taxi tzw. przewóz osób. Nie znają topografii Warszawy, jeżdżą za niskie stawki (mnie to akurat nie przeszkadza, choć nie wiem jak oni na tym zarabiają) i nie znają topografii Warszawy. Raz z takim jechałam i by dojechać na jedną z głównych ulic musiał używać GPS :o

Gość bo indor
blackberry998 - zgadzam się, ale inni nie i nie ustąpią za....., choć tak dobrze wychowani po warsiawsku

Gość Ewa ewa ewka
Idę spać bo mnie już mdli w poprzednim poście zrobiłam byka pisze szybko na t9 przepraszam heh ;)

Gość Mirella-Morella
Ja też idę spać,dobranoc🖐️

Gość Ewa ewa ewka
Dobranoc indor niech ci wisła lekką będzie

Gość Mirella-Morella
Ewa ewa ewka:D dobranoc:)

Gość gardzę warsiawską gołotą
!

Gość co do płac
"Co do płac. Jak myślicie dzięki komu pojawiają się ogłoszenia o pracy w gazetach ze stawką 7zł a nawet mniej(mam na myśli Warszawę)" przeciez tak jest w kazdym miescie:O jak nie studenci to z ukrainy i robia za 5zl/h a ogloszenia typu 6-7zl to standard

Gość rtfetdste
Przyjeżdża taki warszawiak do nas na wieś i wygląda jak obdarciuch. Idiotko

Jakoś ja jestem z Lubelskiego ale studiuje pracuje i przede wszystkim dbam o siebie. Dobrze mi tu gdzie jestem i za żadne skarby nie pojechałabym do Warszawy. Niby wielke miasto a jak przyjdzie co do czego to ludzie sa bez kultury juz nie wspomnę o kierowcach. Maja sie nie wiadomo za kogo.

Gość manager
wwa to wiocha nie zamienie krakowa na warszawe warszawiacy to cwaniacy a warszawianki to plastikowe lalki z protezami